18

Защо ли???

преди 2 години

Женицата Киселова дума не е обелила за плагиатство, а сега получавайки тлъста държавна заплата все повече й се чува гласа!

17

Вижте

преди 2 години

Радев иска закони и конституция, депутати и партии, целият народ да играе за неговите интереси, за втория му мандат. Няколко добре платени анализатори и една социалогична агенция непрекъснато ни наливат в главите, че той е най-достойният.

16

Фактите !

преди 2 години

Не е лошо 10 в едно , за да гласуваме поне 10 години , аман от примитивни и неграмотни политици и УПРАВНИЦИ !

15

Фактите !

преди 2 години

Партиите не искат електората си , мноО им пречи , защото ще им задават неудобни въпроси !

14

Даа!

преди 2 години

Партиите все искат друго , а не това което иска народа ,... ама нали , кой го пита народа *** , който ги търпи ОЩЕ !

13

Анонимен

преди 2 години

"Президентът намекна, че ще води разговори с ЦИК" Президента си НАЗНАЧИ ЦИК. Пълен цирк е да обясняват, как щял да "води разговори", когато те правят каквото им каже! Освен това ЦИК ВЕЧЕ каза, че избори 2 в 1 са технически изпълними. Продължават да ви пробутват бутафория на законност и демокрация с гриф "ДС/Кремъл".

12

Анонимен

преди 2 години

Ясно е защо искат 2 в 1,за се залепят за президентския вот,че иначе няма кой да им гласува.

11

Анонимен

преди 2 години

"Така, след като председателят на БСП Корнелия Нинова заяви, че от парламентарната група ще върнат неизпълнен мандат за съставяне на правителство днес (7 септември), то президентът има няколко дни, за да разпусне 46-ото Народно събрание, за да влезе в законовата неделя след 7 ноември, а именно, 14 ноември" СЕГА разбрате ли защо БСП забави връщането на мандата?! НЕ заради бюджета, а за да вкарат президентския вот заедно с парламентарния. СИГУРНО е, че ДС подготвя фалшификация на президентския вот

10

да ви е честито

преди 2 години

хаоса в държавата е на всякъде . протестъри , славчувци , ниновци искат властта но да е споделена , за да могат да се оправдават за неумението си да управляват с другия . ковид , мигранти, цени на горе , се неща за които някой трябва да поеме отговорност и да намерите решение , но всички тия гореизброени ги е страх . идеи и предложения , това са те .

9

Анонимен

преди 2 години

Айде юруш на новия депутатлък, Тана Мултачката раздава по 500 хилки на мюре...

8

Анонимен

преди 2 години

5 точно това е целта на РР. Безвремие в което се оформила максимално, разпродават се военните заводи и се унищожават. И това от военен. После, ходи доказвай че нямаш сестра.

7

Анонимен

преди 2 години

Доц. Киселова тези дни каза, че можело да няма балотаж и още на първи тур да бъдат спечелени президентските избори. Нещо са скроили, за да са толкова сигурни. Контролните разписки не се броят и в тях е заровено кучето.

6

Анонимен

преди 2 години

Доцент Киселова, защо защитава този който нарушава Конституцията? Странна жена е тая. Мълчи години за това че са я ограбили и сега пак говори така, сякаш е нормално да те ограбват. Конституцията има пряко действие и тя го знае. От тук нататък всеки съд е длъжен да козирува на Конституцията. И това също го знае. Какво ви става бе юристи. Четете ли законите, които преподавате в университетите?

5

Тралала

преди 2 години

Като няма конституция, има ЦИК

4

Анонимен

преди 2 години

Сегашният парламент трябва да насрочи изборите за президент, които трябва да се проведат между 22 октомври и 22 ноември. Тогава обаче България ще влезе в двумесечния срок, в който президентът няма право да разпуска парламента.

3

Анонимен

преди 2 години

Радев вече е бита карта. След като влезе в открит конфликт с лидера на най - голямата българска партия.

2

Анонимен

преди 2 години

Схемата е ясна: ДС иска да използва първия тур на президентския вот за да прецени дали има нужда за втория тур (ако има такъв) да се прави манипулация на изборния резултат в полза на Радев. Парламентарния вот ще се използва, за да мине машинацията.

1

Анонимен

преди 2 години

Нека са 2в1, но партиите, които издигат и кандидат за президент да са с различен номер от неговия, за да се затруднят неграмотниците, които са запомнили само една цифричка.