188

козел/шекел

преди 2 години

До Диса...Козелът Бафомет...

187

Анонимен

преди 2 години

Математици, физици, химици, биолози... от БАН няма. Има математици, физици, химици, биолози и т.н. от един или друг институт към БАН.

186

Ивза

преди 2 години

Греши,може и повече да са.Само като ги гледам на протестите и косата ми настръхва.Абе хора,не разбрахте ли,че трябва да се спазва поне препоръката за носене на маски.Вие деца нямате ли,мислете за тях защото и те са застрашени от новата мутация на вируса.Какво Ви пречи да си изпиете кафето в къщи и т.н.Боже,пази ни.

185

Хахаха

преди 2 години

И за последния джедай ще измислят щам ! Трябва всички у концлягера!

184

Анонимен

преди 2 години

Края на 2022, всички са ваксинирани. Само бай Иван от малко село - не.Отива ДжиПи-то при него и го моли: ,,Хайде, моля ти се... Само ти остана!",,Не!" - упорит е бай Иван...На другия ден бай Иван си пуснал радиото и си чопли в градината. По радиото прекъсва музиката и се чува следното съобщение: ,,Сега специално за бай Иван - нов по-смъртоносен щам..."

183

Яко джасаха

преди 2 години

А тези коѝто са против Бога.... сами ще видите резултата от техните деяния! Само потрайте и устискайте! Бог ще ви предпази когато тръгвате с Него ,когато се събудите!

182

Яко джасаха

преди 2 години

Само.л.етите Тези дни,нормално ! Заяквайте имунните си защити,детоксикирайте се! Яжте храна богата на ацетилцисстеѝн(броколи ,яйца,карфиол,чесън,кромид)! Запомнете това ! И ще сте добре !

181

...

преди 2 години

Тия от БАН обещаваха по 3000 на ден до средата на Август. Август мина и замина и 3000 никой не видя нито един ден. Сега тоя болен тип говори за 4000. От началото на пандемията не са познали нито веднъж. Ако бяха метеоролози да сме ги набили досега.

180

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не е брата на ония другия Кунчев. Семеен бизнес, врачкиКак разбра, че ше са 4000......

179

Анонимен

преди 2 години

Терористи, математици, най новата докторска степен.

178

R

преди 2 години

Има ли някакъв начин да осъдим тези математици за предизвикване на масов психо тормоз

177

Анонимен

преди 2 години

To у блатото е така - всеки е спец по това, за което НЕ е учил, математиците са спец по медицина, докторите са фаянсаджии и водопроводчици и т.н. Дето има един лаф - кат са знам къв инженер съм как да отида на лекар.

176

Алекс

преди 2 години

Поредният изпълзял математик.Ако не е Витанов,ще е Кунчев.Свършиха ли задачите в математиката,че математиците започнаха да се занимават с вируси?

175

тт

преди 2 години

Айде,още един аритметикаджия го питат по здравни въпроси.Вие изкукахте ли, БЕ,господа?Стига вече с тези аритметикаджийски прогнози.До гуша ми дойде.Само лекари-тесни специалисти, трябва да имат думата.

174

Под вола теле !!!

преди 2 години

Търсят под вола теле , спряха да съобщават колко теста правят на ден , защото се правят по 30 хиляди + теста .... положителните резултати са много малко и автоматично пада процента ....!!!! Такива измекярски номера да доста долни ...надъхват ненужно ***....

173

Handel

преди 2 години

ПИКаджиите схванаха най-сетне че стария наркоман стана за смях и извадиха от н афталина друг "математик" специалист по вирусите.

172

Щерю

преди 2 години

Тия направо да откриват новия дял във Висшата математика - вирусна интегрално-диференциална стъкмистика...

171

До Чистачката ОХ 192

преди 2 години

За чистачка не се изисква образование! Явно много си образована , щом си ЧИСТАЧКА!Да те светна чистачке , всички новости в науката ги дължим на математиците , които подготвят нужните МАТЕМАТИЧЕСКИ МОДЕЛИ ,ПРОГНОЗИ ,ВЕРОЯТНОСТИ ,КВАНТОВ КОМПЮТЪР и т.н. Простотията е във фейсбук , където цивилизована Европа не влиза от пет години.Защото разбраха каква измама е бръщолевенето във фейса!Европееца мисли а не чете фейсбук!!!

170

Ох

преди 2 години

Вече и математици ще ни лекуват,аз съм чистачка също давам прогнози, всичко е лъжа,лъжи от тоя дето всеки ден коментират.дипломите са за коша са смет и на сметище.

169

Диса

преди 2 години

Скрихте го оня козел витанов и сега ни набивате друг