8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4. Чети по-добре. Общият размер на консолидираният дълг на сектор държавно управление е 29 млрд. и 700 млн. към 31,12,2020.

7

Тиквата

преди 2 години

Гаси пожарите на приятелски фирми с държавна вода.

6

Българин

преди 2 години

Така ли ще актуализирате пенсиите, с дългове! Но след тях ще поискат отново полицаите, учителите , лекарите ,за тях какво ,друг дълг ли! Кой ще ги връща ?

5

Анонимен

преди 2 години

Абе аз нещо не разбирам, нали служебното и опозицията бяха против разрешението да се увеличава дълга и мислеха, че не е нужно и имало достатъчно пари в бюджета. Що ся теглят и ползват това увеличение? Или като си на власт, паричките са по-сладки.

4

Анонимен

преди 2 години

До Асан"Тиквата" погасява борчовете на другите и държи бюджета стабилен. И го подигравате на пожарникар. Ами единствената работеща нормално институция в Българие е пожарната!!! А вие искате военни, дето *** за зеле не става от тях.

3

Анонимен

преди 2 години

До АсанАми не са толкова, колкото разпространяват безродниците. Те сочат дълга и на частниците. Този дълг не го е взел той и не го дължим ние като данъкоплатци. Брутния външен дълг на сектор ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ към 28 ФЕВРУАРИ 2021-ва е 7.390млрд.евро. С 28.9 млн. по-малко от края на 2020-та!!! А Брутния външен дълг/частен и държавен/ тогава е 37.72млрд.евро с което ни плашат Гечев, Радев и сие.

2

Анонимен

преди 2 години

Досега страната ни е изтеглила 800 милиона лева нов дълг за тази година-Тези ще ни разкажат играта! Да ги изгоним със сопи!

1

Анонимен

преди 2 години

Асенчо почна с дълговете. Ще заробят страната!