25

Анонимен

преди 2 години

Няколко милиметра? Няколко милиметра явно е мозъка на списвача на тази история. Поне си правете труда да превеждате правилно бе неграмотници. Имате ли идея колко са няколко милиметра и колко е дупчицата на иглата през която се инжектира ваксината? Не вируси, а неграмотност ще затрие това нещастно същество човека...

24

Гост

преди 2 години

Ако не умрем от коеида то от ваксината тезе градове са решили да ни затрият

23

Анонимен

преди 2 години

Астра беше най-евтина и излезна със странични ефекти,Модерна е най-ефективна и най-безопасна ,а сега била замърсена.Това са мръсни търговски игри. В Япония в последния месец се прави масова имунизации и достигат над 80%,нормално е да се борят за този пазар,но да си правят мръсни номера е ужасно.Не осъзнават ли че се създава лош имидж.Но може и да е фалшива новина у нас.У нас са мнозинство хората срещу ваксините и обичат да четат всичко негативно.

22

Анонимен

преди 2 години

Е кво като е ***? Нали се е ваксал. Според ваксърите в БГ няма значение с какво се бодеш. Човекът е изпълнил дълга си към обществото.

21

Ясно

преди 2 години

само Японците имат смелостта да кажат, че от препаратите се умира....

20

Solar Power

преди 2 години

До Нормален човек: Проблемът се решава простичко. Спира се приема на ковид болни в болниците и това е .... без значение дали си ваксиниран или не си.Стига сме харчили пари за глупости !

19

Анонимен

преди 2 години

Айде ваксинофобите, изкажете си експертното мнение !

18

az

преди 2 години

Е като не са открили причинно следствена връзка защо изтеглят партидата?? Или нещо аз съм затъпял от неваксинация и не схващам логиката :)

17

доктор

преди 2 години

До 123Като гледам снимката - тя не е от Япония... няма как да бъде. Японците са "маниаци" на тема хигиена, и винаги са били. Държава горе-долу колкото България по площ и над 100 милиона население... Без твърдо "насадена" хигиена щяха да са измрели от епидемии още преди векове.

16

Беселина

преди 2 години

Хора, "размерът на частиците примеси достига няколко милиметра" - четете ли какво пишете?! Няколко милиметра как ще минат през иглата?! Че те примесите от няколок милиметра и на зъбите ще хрускат, що за простотия?!

15

Анонимен

преди 2 години

Американците добре съчиниха тази история със замърсяването за да не последват съдбата на Астра. Ще лъжат и ще мажат до дупка за да не изтърват свещените милиарди от дойната крава ковид.

14

Анонимен

преди 2 години

"Японското министерство на здравеопазването твърди, че не е установена причинно-следствена връзка между смъртта и ваксинацията."......................Това съм го чувал и преди. После ще кажат, че ползите надвишават рисковете ахахах

13

123

преди 2 години

Като гледам снимката ми прави впечатление как пипа човека без ръкавици. Така ли се бият ваксини без никаква хигиена.

12

Анонимен

преди 2 години

Модерна се оказа 2 пъти по-ефективна от Пфайзър за Делта варианта и изведнъж ваксината била замърсена :D

11

АнонимеН

преди 2 години

НЕВАКСИНИРАНИТЕ СА НЕЧОВЕЧНИ ЕГОИСТИ КОИТО ОТКАЗВАТ ДА СЕ ПОЖЕРТВАТ В ИМЕТО НА ОБЩОТО БЛАГО ЗА НАМАЛИМ ПРЕНАСЕЛВАНЕТО НА ПЛАНЕТА!

10

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Сега се загледах в снимката... Евала на автора - без да иска е уцелил десятката. Сестрата боцка стареца, а на заден фон нещо дето мяза на скелет е вдигнало ръка, като че да го посреща с Добре Дошъл ;))))

9

Анонимен

преди 2 години

Доколко знам разбраха какъв е "примеса". Части от тапата на ампулата вкарани при проникването на иглата на спринцовката. От това да ме простите няма как да се умре. От толкова дози само двама починали? Нещо.....

8

Неваксиниран

преди 2 години

Ако питате проваксърите, ще ви кажат, че кой знае от какво е умрял, ама не е от ваксината. Даже самото здравно министерство на Япония има наглостта да отрича връзката между ваксинацията и смъртта.

7

Анонимен

преди 2 години

Хахах, ама как японското здравно министерство бърза да ни каже че "не е установена причинно-следствена връзка между смъртта и ваксинацията"... Въпреки че човека починал на следващия ден! Да не би да раздразнят световните кукловоди...

6

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА Е САМО БРОЯ НА ДИРЕКТНО УМРЕЛИТЕ И ТО САМО В ЯПОНИЯ И ТО САМО ТАЗИ ПАРТИДА И ТО САМО НА МОДЕРНА! А КОЛКО СА ОСАКАТЕНИТЕ ПОЛУЧИЛИ ТРОМБОЗИ Я В МОЗЪКА Я ДРУГАДЕ ДОРИ НЕ СЕ СЪОБЩАВА!