8

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно /вж. войните 1912 13 и 1916-1918 / ...

7

Анонимен

преди 2 години

Не търсете смисъла в нещо,което няма смисъл.Историята няма на какво да научи никого,защото тя е псевдонаука.Измислена като поредната утопия на 19 век.Няма как да ви научи нещо,коеето не съществува.Истината е в трите философски закона формулирани в древна Елада..Светът се движи по тях във всяко свое поколение.Историята,каквато я има -също може да бъде обяснена с трите закона.

6

До 10

преди 2 години

Ами те психично нестабилните същоказват че нищо им няма! Да намираш приликата??? Истината винаги боли! Особено когато ти я каже близък! Но затова са близките/ сънародниците! Да е казал нещо грешно??? Още в първия ден на народното събрание в Търново бившите съратници, проливали заедно кръв се изпокарват жестоко! Русофили и русофоби! Как пък един не каза, че трябва да водим политика на народно единение и да следваме път на разбирателство, а не на противопоставяне!?

5

Анонимен

преди 2 години

Истината е че откакто се появи на сцената популира-крадец от Банкя разединението стана шлагер. Забравихте ли?!?! Забравихте ли как насъскваше хората срещу законно избраното правителство на Станишев?!?! Много ви е късо помненето бе бълггарации!!!

4

фламандец

преди 2 години

Какво е общото между Княжество България и Източна Румелия сега в 2021 година ??? Всички пари са натъпкани в румелията.

3

SS

преди 2 години

Не мога да разбера защо пише на народното събрание СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА ? Това не е вярно. Бих казал :ДАЛАВЕРАТА ПРАВИ СИЛАТА ! Питам ? КОЙ МОЖЕ САМ ДА СИ ОПРЕДЕЛЯ ЗАПЛАТИТЕ ? И КОГАТО СИ ГИ ОПРЕДЕЛЯТ ЕДНИ ХОРА ВИНАГИ СТАВА ЕДИНОДУШНО !

2

Анонимен

преди 2 години

Май сме си били много по добре под турско

1

Белгиец

преди 2 години

Доста неуместна аналогия с Белгия. Тук са значително по-разделени от нас, българите и все пак се получават нещата