39

Факт

преди 2 години

2/3 НЕ харесват ГЕРБ и желаят нещо друго.Проблемът е,че Другото не е оформено,засега.

38

Анонимен

преди 2 години

Ако народа не може да избере, българина Борисов, пред руснака Радев, значи тази държава е за закриване.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 Какъв е Рашков и с какво се занимава?

36

ИТН

преди 2 години

Ние не искаме да управляваме, а да чегъртаме гербавите калинки една по една като бай Шиле

35

Анонимен

преди 2 години

До 60, Рашков има това поради други причини, но глупаците от ГЕРБ дрънкате без да мислите. Я го провери Рашков какъв е и с какво се е занимавал и жена му каква е и с какво се занимава. Всеки нормален човек ще ви каже на вас ГЕРБерските неандерталци, че с повече ум и правилните инвестиции могат да се направят пари в Балгария в дългосрочен план от 30-50г. Много знаете да плямпате само но не си въждатв треските в очите

34

Сержант от запаса

преди 2 години

До ИТН --- Че ги изметахте, изметахте ги - факт, но какъв го обръснахте с вашите халюцинации за управление на България? Елементи с фалшиви дипломи, лъжци, плагиати и задникът ви лъсна пред целия свят.

33

Съвет

преди 2 години

Борисов да си търси политеческо убедище при Ердоган.

32

българин

преди 2 години

Вижте,Борисов и задните си части,да изяде от яд.Радев ще бъде Преизбран Пак! За мутрата,къде ще се дене,не ме е грижа!!!-:)))))))))))

31

ИТН

преди 2 години

Свалихме ГЕРБ в канала.Сега ще си изберем президент.

30

Калеко Алеко

преди 2 години

Българският народ много скоро ще избере страна, засега страната все още се движи по инерцията която и даде локомотива на ГЕРБ, а тази инерция както според физичните така и според политическите, икономическите и други закони скоро ще стихне и тогава без правителство, без бюджет, в поредица от избори които не водят до нищо, в условията на пандемии, икономически и мигрантски кризи, народът ще се сети за този с джипката, при който имаше и правителство и бюджет,и работещи институции..имаше и държава

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Абе не знам кой си е напълнил гушата за 12 години, ама Рашков има 12 клозета у тях. Май не са ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 2 години

Заставаме от страната на бай Ставри.

27

до №55

преди 2 години

ПРАВОМОЩИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКАТА.Президентът на републиката се избира пряко от народа за срок от пет години и съгласно Конституцията на Република България символизира единството на нацията и представлява държавата в международните отношения.Президентът е самостоятелна институция в системата на държавните органи.Неговите правомощия са посочени в основния закон на страната.Държавният глава не принадлежи към нито една от трите власти законодателна, изпълнителна и съдебна, но взаимодейства

26

Анонимен

преди 2 години

До someone Но няма роля и на разединител нали? Все повече прозират олигархически интереси зад Радев. Даже и думите вече са същите.

25

Анонимен

преди 2 години

Напротив, народа е разделен на ОПГ ГЕРБ и техните клакьори които хубаво си пълниха гушите цели 12г. И всички останали които са нвдоволни от кражбите и рекета !!!В този смисъл ГЕРБ са тези които разделят нацията на шуробаджанаци и всички остнали наричащи ги роби !!!

24

someone

преди 2 години

Стига сте писали и повтаряли глупости , президента няма роля на обединител и прочие , има си конкретни задължения по конституция, от обединители могат да имат нужда само разединени и разбити нации, които няма около какво да се консолидират. Истински президент няма как да играе ролята на учителка в детската градина и не е виновен ,че политиците са на такова ниво.

23

Анонимен

преди 2 години

ИТН вече са изметени.

22

за съжаление

преди 2 години

Вървим към гражданска война.

21

УЖАС

преди 2 години

Тези социоподлоги и политолизолози са много зле. Има избори там е разковничето там е отговора. Всичко друго е БЛЯ БЛЯ

20

Някой си

преди 2 години

Може,може и още как! -:) Ако някой сравнява още Борисов,че влиза е нечий сметки,като бъдещ " управник" " ПАК"! Или не е в час,или МАНИПУЛИРА обществото ни! ИТН ,мисля че дават възможност,от време,на много българи,да се осъзнаят! Макар и с рисковано подсказване! ГЕРБ приключи с голямата" политика"!-:) След 12 г! Връщане на зад няма! Ще сме без правителство,още колкото време е нужно,но ГЕРБ няма да върнем повече на власт!-:) Стига с манипулативни " статии" вече!-:))) Всеки ще е по добър от ГЕРБ !