41

Мирослав

преди 2 години

Какво преброяване от врата на врата в тая пандемия бе вие сте върха на малоумността, значи спирате половината държава да не работи а вие обикаляте от врата на врата.

40

(-_-)

преди 2 години

Каква е тая държава, която не знае колко хора я населяват? Що за безумие е това? Ще ходят разни от врата на врата с тефтер.. Ми че то цялата информация е налична трябва просто да се подреди, да се премахнат тези, които ги няма трайно и ще се получи бройката. Всеки един от нас фигурира в регистрите на нап, нои, грао и прочие..Даже и шведите са ясни и точно сортирани под номер.. Нали взимат помощи щот са многодетни?

39

Stop having kids

преди 2 години

Интересува ги репродуктивното поведение, дали мъжете живеят с майките си и подобни работи. Елементарно е, няма човек няма проблем. Ха-ха.

38

Ямболски цървул

преди 2 години

Аз съм хексоген.Останалите 5 в момента спът.

37

someone

преди 2 години

Важно било да научим какви сме и как живеем при какви условия.... ми излезте от министерските кабинети тръгнете по Северна България, по села и малки градчета и то се вижда какъв народец е останал и как преживява от ден на ден на магия.

36

Анонимен

преди 2 години

Всеки преброител който се опита да влезе в къщи ще бъде посрещнат с дъжд от куршуми

35

Наблюдател

преди 2 години

И накрая като приключи преброяването, другарят от Информационно обслужване услужливо ще обяви каквото му кажат, а не каквото е преброено. За какво ще се използват данните за имотното състояние е съвсем отделна тема!

34

Анонимен

преди 2 години

Ама как в тази пандемия ще пускам вкъщи някакъв преброител минал през половината квартал? Аз пт компютри не вдявям имам само телефон. Да си ме броят как искат ама преброителя си е умишлена зараза и НСИ трябва да са подсъдими, че не си получават инфото от администрацията.

33

Дедо

преди 2 години

Как така 160 лв глоба за отказалите да се преброят !? Ако знаете , че ме има , нема да ме преброите , а ще ме глобите , че не съм обявил , че ме има !?!?!? И тъз работа като корона вирусът Ви ! Требе да зберем , едни пари от некъде .

32

Анонимен

преди 2 години

да го духат. Могат да ме преброят като име, ЕГН и на кой адрес живея. Всички останали глупости за мен или жилището ми го има в общини и агенции, да си го вземат от там по име и ЕГН, а не да ми се правят на интересни, все пак заплати държавни взимат от тоя статистически институт. Искам да видя и как ще ме глобят ако не участвам, ако ме глобят, значи ме знаят кой съм и къде съм, значи преброяването е безсмислено...

31

уау

преди 2 години

Къде изчезна тая добра душа

30

Анонимен

преди 2 години

Мерси, първо ще пратя имейл на абв, ако е възможно и въобще го получат.

29

Анонимен

преди 2 години

Брей задължително преброяване що ли? Митниците не работят ли , Грао не работи ли? Агенцията по вписванията не работят ли? Значи те не дават данни на НСИ, а трябва сами да си ги дадем, за да не ни глобят? В тази държава адвокати читави има ли?

28

!!!

преди 2 години

Имате ли представа къде мога да се обадя че имейл адреса ми е хакнат от няколко дена. Подозирам че може да участват вместо мен в преброяването сега като се замисля

27

Съвършена тъпота.

преди 2 години

Могат да глобяват някого, а не могат да го преброят.

26

Има

преди 2 години

Правите ли ромски номера на съседите?

25

Анонимен

преди 2 години

Как ще се проверява истинността на въведените данни? :)))

24

°

преди 2 години

Етнос и вяра не са задължителни атрибути. Държавата не я интересува какви живеят тук, стига да се размножават. Не се знае един ден какви същества ще празнуват националните празници нямащи нищо общо.

23

Анонимен

преди 2 години

Има ли "от кой етнос сте"?

22

До Георги

преди 2 години

В една от външните тоалетни. И ще моли за помощ поради лошите условия за живот.