11

Анонимен

преди 2 години

До не моа да повервам............Изумително тъпо хайванче, нещо лошо в това някой да изкаже съболезнования? Повръща ми се от толкоз простотия!

10

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо ......ПРОСТОТО, всички сътрудници на ДС, които познавам, са умни и почтени хора. Нещо бъркаш с ДОНОСНИЦИТЕ, които като правило се вербуваха от хора от твоя тип. Огледай се около себе си за такива подлеци! А Гарелов е истински добържурналист, не можеш на малкия му пръст да стъпиш! Ти даже темата обърка - ставаше дума за Микис Теодоракис! Поклон пред паметта му!

9

Со керес бе манго

преди 2 години

До Сата НАТОНе споделям особена симпатия към българската или към която и да е жандармерия. Обаче, не наричай българите окупатори! Не са били освободители защото след гръцките кланета не е останало много за освобождаване, но гърците НЕ са жертви, жертвите са българите имали лековерието да бъдат съюзници с тях и сърбите! И за тези свои подвизи Зорбите никога не са платили репарации на България. Точно обратното в съюз с турци, сърби и румънци са я грабили доколкото са могли.

8

Анонимен

преди 2 години

бил е безсмъртен за кратък период от време.

7

не моа да повервам

преди 2 години

как така фигуранта още не е изнесъл прочувствено и възхваляващо слово за другаря микис ?!

6

Анонимен

преди 2 години

гарелов, млъкни бе! Твой ред е крадлив агенте!

5

Анонимен

преди 2 години

Гарелов е едно изчадие на ДС.Те поне умират,макар бавно и мъчително.

4

ПроСоТо

преди 2 години

До Сата НАТО..аслъ!.."БЕШЕ",или "Е" "безсмъртен Теодоракис?..Нящо сий объркал понятията тоя "велик български джурналис"..

3

ПроСоТо

преди 2 години

бре!..Гърчето от село Смилец ,издигнало са по незнайни пътища на СЛУГИНАЖА до нивото на "известен български журналист",сай развълнувало от гръчките богове,Теодоракис и техното.."БЕЗСМЪРТИЕ"?!..Този е една от най-тъмните личности,оказвали влияние върху битието българско..Най-тъмно,защото го правеше с години,още отЖИВКОВО ВРЕМЕ,и после през "прехода"..По начин,"ЗАГЪЛФИЧКВАЩ" аудиторията..Той беше един от първите,посетили и кандърдисвали Симеон в Испания.Ако търсите "комунистически" агент,това е ИГ

2

Анонимен

преди 2 години

Един фанатично мразещ българите, талантлив фашистко-комунистически грък.

1

Анонимен

преди 2 години

за подлите или лошо, или нищо, добро-никога