67

Ужас

преди 2 години

Странно!Как така Израел нямал подходящи пациенти?Или евреите правят изпитания на други народи.

66

Ясно е!

преди 2 години

До епидемиолог= "Защото няма нищо по-доходно за бигФарма от ваксини, които се плащат от правителства, които пък изплаща народа, на който му се казва че ваксинините са безплатни." --====== А и задължителни, поне по два-три пъти годишно под заплаха от уволнение, затвор, бой с тояги и отнемане на деца и банкови сметки при съпротива. Пътуването в други държави без партийни книжки и партийни решения, е ясно и го преглътнахме. На туй поне сме свикнали вече от преди.

65

епидемиолог

преди 2 години

/Израелско лекарство е излекувало 90% от болните от COVID в страната/ -- И това лекарство няма да оживее дълго. Както много други които съществуват от години, но ги забраниха. Докато пиша този пост, вече добре платени журналисти подготвят поръчкови статии да го злепоставят. Скоро ще ги прочетете и тук. Защото няма нищо по-доходно за бигФарма от ваксини, които се плащат от правителства, които пък изплаща народа, на който му се казва че ваксинините са безплатни.

64

?

преди 2 години

Tестват в Гърция, поради липса на подходящи пациенти? Много странно. Или в Израел няма достатъчно гърци, или в Израел няма неваксинирани болни (хахаха), или в Израел рисковата възрастова група са всички ваксинирани и нямат нужда от лекарство, нито могат да служат за база за сравнение. А бре вие четете ли какво пише в статиите от разни чужди медии, които преписвате и превеждате за нас, и прочитате ли какво е написано от вас за публиката? Дайте източника!

63

Щирлиц

преди 2 години

Изпробвайте го това лекарство върхо НОЩ,и ако до една година няма отпътували,значи и нормалните хора може да го пробват.

62

д-р Фаучи

преди 2 години

До До мангъровциТака ли казва Тедрос Геберейесус...наричан още Аденом

61

и аз искам

преди 2 години

Хайде сега ..вземете та го набучете това чудодейно лекарство мна Кунчев..Катранджиев..Козела...пък да видим

60

Анонимен

преди 2 години

До До 68можеше, преди да пишеш глупости първо да провериш колко тежки и критични имат в Израел..... И смъртноста е ниска, не заради ваксините а защото здравеопазването им е на светлини години пред нашето.... Когато нямаше ваксини пак имха ниска смъртност, можеш да провериш ТУК worldometers info/coronavirus/

59

До 68

преди 2 години

, тълкуваме го елементарно - в Израел няма тежко болни, защото са ваксинирани

58

Хм...

преди 2 години

Хм, колеги, как го тълкувате това изречение: "Изпитването се провежда в Атина, тъй като в Израел няма достатъчно подходящи пациенти"?

57

Анонимен

преди 2 години

Уф на тези не им вярвам, бяха всички ваксинирани, после най се разболяха, сега се излекували. Еврейски схеми нещо ми се струва

56

До 64

преди 2 години

А ти колко ваксини си си бил, че знаеш че са "фалшиви"? Или си бил чувал?

55

Анонимен

преди 2 години

Поредното менте ,тия и 5 ваксини да,си бият не им стана ясно че ваксините са фалш )

54

Анонимен

преди 2 години

Като имат такова чудодейно лекарство, защо искат да бодат хората с ваксини за четвърти път?

53

Анонимен

преди 2 години

Изпълнявайте ми рецептата и дерзаийте здрави

52

До рецепгага

преди 2 години

Вит Д е мастноразтворим витамин. За да се резорбира е необходимо да се взема с храна, която съдържа мазнини . Мляко например. С лимонова вода ще мине транзит през червото.

51

Анонимен

преди 2 години

Хаха 1 година *** 4-6 месеца чети

50

Рецепта за имунитет

преди 2 години

ВитаминД,Витамин В Комплекс сока от половин лимон с минерална вода на гладно и парченце джинджифил с лъжичка мед сутрин моля изпълнявайте и се спасете

49

До мангъровци

преди 2 години

Ваксините против ковид защитават поне 1 година. Освен ако не си с потиснат имунитет заради придружаващи заболявания и специфични лекарства. Докато имунитетът от преболедуване трае 250 дни. доказано от няколко международни проучвания.

48

Анонимен

преди 2 години

Досега няма съществуваща ваксина ефективна на 100% ама щом казваш давай ..чакай някоя на 100%.