30

анонимен

преди 2 години

Как да не е постигнато нищо, 31! Високи цени на тока, инфлация и ръст на заразените! Е, за последното и ние си имаме вина, защото много хора не носеха маски и се юрнаха на море!

29

анонимен

преди 2 години

Ех, Янаки, та ти пропиля времето си в служебния кабинет, в изчегъртване и омраза! За да угодиш на Радев! Язък, винаги си бил умерен и приличен човек, въпреки че си от БСП!

28

Анонимен

преди 2 години

Янчо, хайде не казвай всичко постигнато...кажи поне едно, което си заслужава да се брани!

27

Че кво

преди 2 години

Ще пропиляваш бе Яначко, то нищо ново не се направи, а вече и за чагъртане и за харчене не остана.

26

АНОНИМЕН

преди 2 години

Нищо за хората, които очакваха "промяната".За тях-ДА!

25

Анонимен

преди 2 години

В страната за последните 2-3 месеца нищо не е постигнато, но за сметка на това доста поражения се направиха. Явно господин БСПара желае да продължим да затъваме. Те червените винаги това са и правили.

24

Анонимен

преди 2 години

Комунистите остаряха, грохнаха, ФИНИТОООО!

23

Анонимен

преди 2 години

Аз яко бях собственик на такъв сайт като този, щях да забраня думата "зове"!!! Думата "зове" = "***"!!! Също така щях да забраня думата "антиваксър"!!! Думата "антиваксър" = "***"!!! ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА!!! Много сме! Силни сме!

22

Анонимен

преди 2 години

Начкооо вдигнатия палец знаеш де да си го втъкнеш, няма да бъда циничен да те подсещам скумрио замразена!

21

Мдааа

преди 2 години

Е с кой бре Янаки ще се борите срещу ТУЛУПА и Доганя, как да се запази постигнатото... със Славча и тошко ли, с майчето ли, с гаргамела и ГНОМА ли... при нарисувано мнозинство тия ПЕЗЕВЕНЦИ пропиляха всички шансове за правителство ... предадоха протеста и народа... явно само едно БСП не стига!!!!Народе???? Не спи народе!!!

20

МДААА А

преди 2 години

Ами при тия случайници назовали се кат партии на подмяната... за къде ще сме!!!

19

Анонимен

преди 2 години

"Брутния вътрешен продукт през периода април - юни е нараснал с цели 9,6% след спад с 1,8% през първите три месеца на настоящата година, когато все още Борисов и ГЕРБ бяха на власт. Това е най-силният икономически растеж от началото на 1998 г."

18

Анонимен

преди 2 години

Просто нямам думи. 45години ни надуваха главите какво са постигнали даже съдеха и пращаха по затвори тези, които са се усъмнили в постигнатото. Бай Тошо накрая им каза, че са отгледали "недоносче". И сега пак за "постигнато" говорят. За комунистите да постигнат е да се докопат до нещо, което могат да окраднат. Колко пъти фалирахте държавата за 70 години, Стоилов?

17

Анонимен

преди 2 години

Какво е постигнал янаки, че нещо не се сещам?

16

Накратко

преди 2 години

Постигна се една пълна илагация. Не разбирам за какво да жалим.

15

?!?

преди 2 години

То някой знаели какво се постигна последните два три месеца. Освен, че едни пари ги няма и трябва актиализация, за да си платим заплатите на медеици, стройтели, учители. А може да визира и родата в държавната администрация? Голем успех би казал Тато.

14

Това,което постигна

преди 2 години

Стоилов бе,че си плю върху физиономията.Преди да стане министър,той бе един от трезво мислещите партийци на БСП,встрани от нейното омазано с далавери ИБ. Когато говореше,неговите изявления имаха повече тежест от тези на Нинова и монстрите и.За съжаление Стоилов се поддаде на изкушението и заради обещания, че ще му се даде възможност да се развива на друго поприще,направи компромиси чрез които стана като тези,които осъждаше.Той вече има паметник в пантеона на омразните политици.

13

чшшшш , чиба !

преди 2 години

е какво постигнахте бе янаки , освен уволнения назначения в опита си да осигурите втори мандат на фигуранта ?!

12

Анонимен

преди 2 години

Вечната втора цигулка е вече със старчески петна

11

Марко

преди 2 години

Наглец!И какво беше постигнато?Искаш да кажеш да не пропилеем хаоса в държавата!Вие настина ни смятате за ненормални.Ай сик-тир бе Негодник, без грам срам,минах те всякакви граници на наглостта