543

Анонимен

преди 2 години

ВОЕННА ПРОКУРАТУРА ,СПЕШНО ДА СЕ ЗАЕМЕ С РУМЕН РЕШЕТНИКОВ И ПРЕВРАТАДЖИИТЕ , КОИТО ВИЛНЕЯТ И УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВАТА ОТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА !!!!! ЗА ВП НЕ ВАЖИ ИМУНИТЕТ ....

542

Цанко

преди 2 години

Точно така само думите които ще каже Борисов имат значение само,че не пред Главния прокурор,а пред разследващия прокурор, пак показваш невежество Радев.Между другото Борисов беше при разследващ прокурор и каза ,че -ти,ДС и КГБ сте го сготвили като по учебник.А това ,че говориш какво ще става след 5-6 всъщност си признава, че само лъжеш

541

Анонимен

преди 2 години

Герберасти, свършва се вашата. Гнусотиите, които бълвате, издават простотията ви и огромния страх пред неизбегжното възмездие. Треперете и се молете ....

540

Анонимен

преди 2 години

Най-големите обединители на нацията са вечните приятелчета Чекмеджан, Дебелян и Доган. Така я обединиха срещу себе си, че трудно някой друг би могъл. Лошото е, че бяха нужни цели 12 години

539

Тъжен Радев

преди 2 години

W" Ако ще създават нова партия...трябва да следват по-широка философия.." тъй рече зеления чорап за бъдещия проект на Киро ХАРВАРДА Канадеца и Асенча големите очи!?! Ама гусин Президент,те тия двамцата не са следвали философия в Харварда, а само МУШЕНГИИ и как да крадат интелектуална собственост и как да лъжат и крадат безогледно бе гусин зелен чорап!?

538

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските тролчета, плюете и лъжете колкото си искате, но не забравяйте, че шкафчето на Тиквата все повече се изпразва, парите свършват и когато баш мафиотът се изправи пред правосъдието, някои от вас също ще го последват.

537

:)

преди 2 години

Може да е грозен, но за сметка на това не притежава интелект. Което го прави идеален държавен глава.

536

аз

преди 2 години

Този човек непрестанно отслабва. Умствено.

535

Анонимен

преди 2 години

Чуваме,че Борисов си го е преместил по повод на това ,,изказване,,.

534

Анонимен

преди 2 години

Когато Господ раздавал акълите,военните били на учение. Господ оставил акъла им на моста,за да си го вземат на връщане. Да,ама не. Те на връщане не минали по моста, а форсирали реката. Рундьо пък точно по това време решил да кара самолет, та и той пропуснал

533

биб

преди 2 години

Най-слабия президент. Срам. Когато Господ раздавал акъл, военните били на учение :)))

532

Анонимен

преди 2 години

Разединителят на нацията не биваше да участва в тържествата за Съединението на България, камо ли да се изказва. Това си беше гавра с българите от негова страна!

531

Случаен минувач

преди 2 години

До този под мен 574 А бе ти не разбра ли, че Киро Канадеца и Асен Василев са изпечени мошеници? Те ако не бяха далаверджии, Фигурантът нямаше да ги назначи!

530

Анонимен

преди 2 години

комунистическия клоун да си пази безценното реноме.

529

гербер

преди 2 години

До 577. Хе-хе, и как стана тази работа, че не е ясно? А на следващите избори ГЕРБ отново ще са първи. Това ли е бунището - май само в празната ти кратуна.

528

гражданин

преди 2 години

радеф е абсолютен ***. Такава злоба струи от това същество, че нямам достатъчно думи да я опиша. А ако не знае, и следващият главен прокурор ще се казва Иван Гешев.

527

Бай Кольо

преди 2 години

Тиквата Радев,най-малко има право да говори за съединение,защото не си е взел никаква поука от по-умните ни предци,които са съединявали народа,а той само го разединява.

526

Анонимен

преди 2 години

Герберите още не са вденали че вече са на бунището на историята. ***

525

Случаен минувач

преди 2 години

Радев не може да бъде като Хитлер или Сталин. Няма качества за диктатор. Той може да забърква единствено каши и да се наслаждава на резултата. Мислех си, че най-слабият президент досега е Чехъла, но Зеленият чорап далеч го надмина с изцепките си. Моля се само да не му хрумне да прави нов служебен кабинет. Че може да му скимне да назначи Румен Гечев - господин 3 000 лв. за долар. Тогава наистина ще стане страшно.

524

Анонимен

преди 2 години

какви са тия заплахи, какъв е тоя език от Президент, пълно падение Радев, не ставаш.. изобщо