26

димитров

преди 2 години

Каква е таз диадема която сте закачили на живков ве,другари?мъжка, нямаше ли?

25

Марио

преди 2 години

Светослав Живков ми е комшия в центъра на София! Вечерно време събира пиянките в едно от малкото останали кръчмета! До три през ноща циклят политика и малко История,даже идва и един Поп.На няколко пъти съм им правил забележки и лично на него,викат се едно са на футболен мач.

24

истински експерт

преди 2 години

живков е подлизурко и плагиат,защо го каните?

23

Шиз1

преди 2 години

До Онзи с инвалиднатаЖивков,Светославе! Познах ви! Толкова сте неграмотен,че се разпознавате от километри!

22

панко

преди 2 години

на асистент Живков са муй-сладки......приказките

21

Онзи с инвалидната

преди 2 години

Браво на гл.ас.д-р Светослав Живков!Ерудиция и обширни познания в историята и политиката.

20

2 в 1

преди 2 години

Необходимите личности идват винаги в подходящото време, тъй като не очакват никого. "Времето нас обръща и ние времето обръщаме." Кой ли го бе казал и написал. Помните ли.

19

Сата НАТО

преди 2 години

В момента пътищарите демонтират абсолютно здрава мантинела на Околовръстното между Бояна и Драгалевци. Ще сложат чисто нови на сегашните цени на стоманата, а старите ще бракуват и ще върнат за претопяване пак по новите цени.

18

Анонимен

преди 2 години

Парите развалят хората.

17

Анонимен

преди 2 години

Малка държава ,но с родолюбци.Сага голяма държава с много предатели и чуждопоклонници.

16

Недоразбрал

преди 2 години

Когато България се е обединила,истинските българи,родолюбци са били мнозинството!!Затуй са го постигнали и затуй са ни завещали надписа на Народното събрание.Сега държавата е пълна с руски и американски ибр ици и всеки мисли как да се залепи за властта и да смуче като тения по дълго време.Това е от 09.09.44 година насам!!Единствения политик,който следва повелята на онова време е Бойко Борисов,но останалите партии и партийки се създават да го съботират и да доунищожат България!!

15

GG

преди 2 години

Стига вече с тези приказки за малка държава. Исторически България винаги е бил голям фактор на Балканите. Та ние сме се опълчили на империи и всеки се е съобразявал с нас. Долните комунисти и руснаци ни насадиха убеждението, че сме никои, и в момента го правят !

14

Анонимен

преди 2 години

Камелия таа ти снимка е от преди 5 г сега си като селска баба вече

13

до 14

преди 2 години

Била голяма ама по Османско , после Руснаците са е$бали ***#мата на България

12

Анонимен

преди 2 години

А за Геноцида извършен над Българския Народ от Византия през 866 г. Говорим за националния празник на България , тогава са похристиянизирали насила Българите

11

Анонимен

преди 2 години

Ако някой от вас прочете там където трябва ше види че тва "съединение" в наши дни е абсолютно незаконно.Копировачката която е копирала текста не знае че по това време Османска Империя а не Турция защото Турция е основана или създадена през 1823 г.

10

до 8

преди 2 години

Човече, прочети историята. съгласен съм с мнението ти за комунистите. Но България губи няколко войни в началото на миналия век точно заради високомерието и некадърността на Фердинанд.Оттогава е приказката, че българските войници нямат загубена битка, но губят войните. Фердинанд организира и покушението върху Стамболов, който спасяв България от повторна руска окупация.

9

FAKT

преди 2 години

sled 1878godina Bylgariq nikoga nee bila nezavisima i svobodna do dnes

8

Анонимен

преди 2 години

И тогава Русия е била против съединението и сега ни вкараха в най големия хаос в модерната ни история чрез куклата си Гумен Крадев.

7

Анонимен

преди 2 години

Без пушка да п1у2к3н4е5 ли цензурира :-))))Това е устойчив израз на клетва по нечий адрес:-)))