54

хахаха

преди 2 години

ако Украйна е руска тогава Русия е украинска и те са в правото си да се разхождат с танкове из червения пложщад

53

да ама не

преди 2 години

Значи като е за тях историческите земи на русия не може да са против нея , а за нас историческите зцеми на България -Македония благодарения на Русия е против България . Мръсно хазарско племе.

52

Анонимен

преди 2 години

Руснаците направиха единственото, което можеше да превърне Украйна в твърдо антируска: нападнаха я и продължават с опитите да откъснат още територии от нея. От това НЯМА излизане. Това е пряк резултат от външната политика на Русия.

51

да си гледат кочинат

преди 2 години

руските некадърници да си гледат в тяхната паничка и да не се месят в работите на другите държави.

50

Крим не е руски

преди 2 години

от как руските окупатори и терористи заплашват абсолютно всички свои съседи естествено е тези държави да търсят защита от НАТО.Като НАТО няма друго,тъй могъщо на света.То е нашата упора,то е нашата висота.

49

Krom

преди 2 години

."ще положи усилия", така че историческите земи на Русия да не бъдат използвани срещу нея... Е много е чудно след това изказване на Вовата, защо Украйна прави всичко възможно да влезе в НАТО. Аз лично "не мога да си го обясня". А вие?

48

Анонимен

преди 2 години

Дреме им на Украйна......влизат си в НАТО и няма кой да ги пипне

47

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

Честит празник, България!

46

Руските свине

преди 2 години

Ги тресе яко параноята! Украйна е суверенна държава а не руски васал и нейно право е да участва във всякакви съюзи, които счете, че са и необходими. Независимо от това че на Империята на злото не е харесва. Ако Украйна беше станала член на НАТО. Русия нямаше да я нападне, да анексира Крим и да окупира територии и да избие близо 15 000 украинци.

45

Анонимен

преди 2 години

Гаврата с руската кочииина е колосалнаа :)

44

Анонимен

преди 2 години

На Кремъл му дай да реве от заплахи! Ми то, от своя страна Русия е непосредствена и пряка заплаха за Украйна, като освен това непркъснато извършва агресивни действия срещу Украйна!

43

Рушофилски трол

преди 2 години

"Мнозина емигрираха, главно в Русия......" както казвах преди...идиотиИма навсякъде.

42

Анонимен

преди 2 години

Всичко свястно в Украйна се разграничи от управляващите. Мнозина емигрираха, главно в Русия. Управниците търсеха хора с лице, с авторитет. Не ги намериха! Само един пример - Наталия Богомолец. Учена, великолепен лекар, дъщеря на великия физиолог, на когото е кръстен световноизвестния Институт по физиология в Киев. Музикант, краевед, създаде музей! Тя ги отсвири - явно освен интелект е имала онзи дълбочинен интелект, наречен интуиция. Укрите стигнаха до там,че прибраха и дадоха власт на грузински

41

56 съм

преди 2 години

До Анонимен 66....Аз не крещя. Ако кресна, значи съм се отървал от напрежението и няма страшно. Мен трябва да ме внимаваш, когато гласът ми спадне и зазвучи гадно! Такъв съм, но тук е писмо, глас няма! Разбрал си ме погрешно - нямам намерение да разбивам ничия уста. На знаещите руски им е ясно това изречение...За неблагодарници вече ни считат много руснаци. И с право! А как ни обичаха! Нямам думи! Така наивно, по детски. "Българин" отваряше всяка врата, всяко сърце! Изживял съм го безброй пъти.

40

Анонимен

преди 2 години

До 58. Думите на украинския министър на отбраната за разходка с танк по Червения площад аз лично ще ги разбера, като първо проверя дали въобще са изказвани. Руската пропаганда има навик да приписва изказвания на своите идейни противници. В тези новини се цитира официално изказване на представител на руската администрация. Украинският президент в официално изказване ли е казал за разходката с танка, ако въобще е казал нещо подобно.52196

39

Анонимен

преди 2 години

До СССР. Украйна беше съветска република. А СССР се разпадна с подписите на четири официални представители: Русия, Казахстан, Беларус и Украйна. И така се родиха четири нови държави. Украйна не е руска територия. Но има реваншистки амбиции на руския имперски шовинизъм за възстановяване на предишното геополитическо влияние и статукво.

38

Анонимен

преди 2 години

До 56. А защо крещиш? Кой те мисли за неблагодарник? За какво използваш ругатни като "***" и се заканваш да разбиваш усти? Начинът ти на поведение наподобява много безпардонността на руското имперско мислене. Мислиш ли, че Кремъл ще спре само с Украйна? Не, няма да спре. Ще продължи нататък, дори и до България ще стигне, ако може. Имперските амбиции на Кремъл могат да се спрат само със сила или с ясна решителност за употреба на сила. Така стана през март.

37

Светозар

преди 2 години

Клемълските , наети и платени от Руския център на Шипка 6 / ако не знаете /, вият и пустосват, но Украйна се отскубна от кремълския ботуш. Свърши, момчета. Рано или късно Украйна ще влезе при останалите европейски държави, където и е мястото. А вие ще си останете при Афганистан, Таджикистан, Казахстан и доброжелателния китайски съсед. И да рипате, и да скачате, това е положението. Тъй върви Света, както е казал поета.

36

Анонимен

преди 2 години

Ние като бяхме толкоз години със съседи от НАТО -Гърция и Турция -и не сме срaли от страх като руснаците и пак сме живели по добре от тях, а пък сега ептен ни дишат праха .

35

Анонимен

преди 2 години

Украинците са като македонците. Измислена нация без история. Създадена при разпадането на Руската империя на републики през 1921 година.