17

Асан

преди 2 години

Луди хора да са бият за попа кметя и бирника :)))

16

650

преди 2 години

Тиквата е направил толкова за България, колкото тошковци, христо ивановци, слвачовци и тем подобни вкупом нвма да направят три живота още да им дадат. И това го разбраха даже критиците на Бойко. Които има грам акъл де. За мозъци изфирясали от чалга и евтин алкохол не говорим.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7. Най-великия сръбски гадател е предсказал, че от лакомия и алчност - накрая сърбите ще се събират под сянката на една круша.... Чакам с нетърпение да се сбъдне.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Защо българин, дори да е министър председател, трябва да говори на шлякавишки сръбски диалект??? А, нЕма нужда....

13

Анонимен

преди 2 години

Вентото много добре изглежда. Искам да го купя.

12

Бележка

преди 2 години

Тъпитe сърби се скараха с всички - мюсюлманите ясно, но те се сбиха и с хървати. Сега и с черногорци. Изклаха босненци - тяхна кръв, само че мюсюлмани. Слава Богу, тук се опазиха от тази беля, която беше реална опасност след простотиите на свинаря от Правец с имената. Дано вредни и опасни елементи, които са несдържани и недиалогични като радьов скоро си заминат. Че само това ни трябва и ще я втасаме.

11

Анонимен

преди 2 години

Ами, тези, които се определят като сърби да си ходят в Сърбия, или да си сядат на задните части. Май, сърбите отново искат военни конфликти в района, не им стига, че 90-те години виликосръбскиот шовинизъм подпали 4 войни, и има милион загинали. А, нашата БПЦ се води по ума на онова комунистическо ченге-ологарх от КГБ и отказа да приеме черногорската църква към нашата....

10

българин

преди 2 години

До: Сата НАТО (номер 3) Така е, потвърждавам. Като отиде да открива магистралата до Ниш заедно с президента Вучич опита да каже нещо уж на сръбски, но му се получи малко на банкянски. Много се забавлявах да го слушам!Обвиняват Слави че бил чалгар, но иначе Бойко е пръв фен на Лепа Брена!

9

българин

преди 2 години

Колкото и да ни беше "освобождавала" Русия от Османската империя, ако ние не си бяхме извоювали сами автокефална българска църква, сега щяхме да сме като Черна Гора и да се бунтуваме срещу гръцкия патриарх в София!

8

Анонимен

преди 2 години

Тлъстата Тиква не може български да говори, та сръбски...

7

Анонимен

преди 2 години

Където стъпи сърбин, трева не никне. Кофти народ, подъл, нагъл, шовинистичен, злобен. На Балканите ще настъпи мир, когато изчезнат сърбите.

6

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Какъв Борисов ти е в глава? От 5 месеца го няма.

5

Йордан

преди 2 години

Това което подлите и долни сърби направиха на България с Македония сега им се връща в Черна гора. Има Господ!

4

Анонимен

преди 2 години

Намесят ли се някъде сърбите, чакай проблеми.

3

Сата НАТО

преди 2 години

Бойко Борисов е пръв сърбоман, честито! Даже се опитваше да говори сръбски, но понеже е тьп като талпа, не му се получи.

2

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Война на балканите, честито

1

Владо Черноземски

преди 2 години

Има сърбин има проблем, няма сърбин няма проблем.