84

Хотелиер

преди 2 години

Инфомацията НЕ отговаря на истината, регистрирахме един от най-силните сезони в историята . И в момента курорта е пълен

83

E ko siga

преди 2 години

Koi ne znae che sezonyt na moreto e iuni ,iuli i avgust a zimniqt dekemvri ,qnuari i fevruari schto za tragediii?????

82

стига

преди 2 години

си се надявал крадецо на нов дйип некои за тебе 6е го купипомиярка

81

Елена

преди 2 години

На Слънчев бряг и в момента е ПРЕТЪПКАНО, след 10 часа дори не може да си намериш свободен шезлонг на плажа ! Аз лично не съм виждала курорта толкова пълен, а определено след ковида качеството е в пъти по-добро, за цените е ясно , че са най-ниските в Европа и винаги е било така

80

Атанас Велмазов

преди 2 години

ахахахахахах е как ще е опсутял, буквално преди час се прибрах от СЛънчев Бряг ! Никога не бях виждал курорта толкова пълен, а хотелиери и ресторантьори ми казаха, че не са виждали толкова силен сезон и регистрират рекордни продажби и посещаемост ! Поредния БРУТАЛЕН ДИЙП ФЕЙК !

79

Анонимен

преди 2 години

Абе то след 15 септ. и без това не идват хора там.Какво е това мрънкане? Заради 22 септ. ли? Те се нагушиха, сега 2 дена щели да им обърнат оборота.Много нагло!!

78

анонимен

преди 2 години

Нещо не схващам! Нима хотелите на Слънчев бряг и другите скъпарски курорти работеха целогодишно преди пандемията? В края на септември затваряха, това е сезонна работа! Сега пак искат помощи от държавата, защото затваряли заради пандемията?!

77

Анонимен

преди 2 години

От тези пари на туристите влизат в бюджета 0 (нула) лв. В бюджета влизат само парите от концесията. Със-, и без тях, това не помага нищо на България. Кандардисвайте пaпyacи и бyшмeни. Може да ви откликнат на поканите.

76

ей

преди 2 години

голямо хленчене. не се наядоха червените буржоа

75

Ха-ха

преди 2 години

Сега да си наврат хотелите дето ги строиха, отзад.

74

Анонимен

преди 2 години

България е пламнала в заразата, нормално никой да не иска да идва.

73

Анонимен

преди 2 години

Времето се развали. Нормално да затварят. Поне раьи година се напечелиха

72

Анонимен

преди 2 години

Не знам кога е писано матриалчето, но вчера и днес в Слънчака игла нема къде да фърлиш! На плажа са един връз друг.

71

до Иполит

преди 2 години

за цените е виновен Макдоналдс, няма как порция пилешки хапки - 20 на брой да струват 20лв. Това прави по левче на хапка. И как при тези цени в Макдоналдс цените в ресторантите да падат, м?

70

Анонимен

преди 2 години

Да не ми е чавка изпила акъла, та да почивам на море в България?!

69

Гледай гледай:

преди 2 години

Предполам АС 1 го стягат за Ремастър що го няма. Ама ако го има да съм го купил е гледай 2,3,4 и последвалите.VII, VIII, X, X2 , XVАз не мога купя нещо дето го няма на пазара, ама ми е свързано с работата.При условие че го няма на пазара и на обикновения и на дигиталния как да го купя бе мама ви ...

68

Иполит Матвеич

преди 2 години

Пълна лъжа е, че нямало туристи на Слънчака в момента. Днес, 05.09.2021 г., бях там на разходка по главната и разбита алея покрай хотел Кубан около 14.00 часа. Беше пълно с народ. Но по-лошото е, че няма по мръсно и по-противно място от Слънчака! Порция свинска пържола с гарнитура дори и в най-долнопробното заведение не пада под 15.00 лв., шопската салата е около 5,50...6,00 лв. но само за 250 гр. Еспресо по 3,00 лв.

67

Анонимен

преди 2 години

Камериерка с гневно писмо срещу шефовете на хотели: Алчни сте, превърнахте ни в бели робини! Копирайте текста в търсачката и четете. И на всичкото отгоре тия ще искат да им плащаме от НАШИТЕ ДАНЪЦИ, защото 1 година по изключение не могат да а си купят нов джип!!!

66

Мен

преди 2 години

Когато правиха милиони оборот, пак плащаха на персонала жълти стотинки. Мутрите няма да обеднеят и аз няма да се разплача за тях! Само партийни и приближени имат хотели по курортите.

65

Анонимен

преди 2 години

Няма нормален българин, който да почива на море в България. Факт!