367

Радослав

преди 2 години

До Я па ти: Явно комунистическите чалъми се предават по наследство, какво е построено от бойко? Къде видя нещо такова? Посочи едно нещо което е строено с негови лични пари или с негов труд защото аз за такова нещо не съм чувал, а малкото което той си приписва като негова заслуга е строено с нашите пари, но се разпада още преди да е пуснато в експлоатация!

366

Анонимен

преди 2 години

Случайно съвпадение ли е заплахата срещу Митева и листчето с подкупа?Кой има най-голям интерес да разцепи ИТН?И кой има най-много пари,за да го направи?Това е Бойко Борисов,а не Т.Дончева.

365

Анонимен

преди 2 години

Идва времето на Кирил Петков. Беснейте герберопитекантропи

364

Случаен минувач

преди 2 години

Всички партии се оляха. Без изключение. Не само Герб, ДПС и БСП. И "партиите на протеста" се оляха. Просто всички са маскари (както е казал бай ***), за кого да гласуваш? Всичките ни партии в момента станаха за смях!

363

Анонимен

преди 2 години

Татяна Дончева за какво и е да купи депутати Това да не си ти като ти трябваха малко и купи всичките на Бареков?Те има 13 трябва да купят още 108 броя пак к твойте лъжи мутро ама няма кой да ти вярва

362

Бойко

преди 2 години

Толупа се е разбрал с Тошо джуджето. Целта е ясна да намали броя на партиите, за да се коалира Бойко с ДПС и Славчовите ***.

361

Радослав

преди 2 години

Този съвсем е изтрещял! Скоро ще обвини президента, че има бури в САЩ и, че не е сезирал правителството на САЩ за циклоните които заформя до бреговете им! Луд дядка страдащ от старческа деменция, това е бойко!

360

Радослав

преди 2 години

Някой ще каже ли на бившия (слава богу) министър председател, че в парламентарна република президента не е прокуратура, че да разследва обвинения в опит за корупция на партиен член от една партия ( с която той няма нищо общо дори) от друг член на друга партия ( с която също няма нищо общо)? Срамота е да не знае елементарни неща за разделението на властите в държавата която до скоро управляваше!

359

МНОГО МИ е ИНТЕРЕСНО

преди 2 години

ТОЗ ДАЛИ МОЖ ДА спи нощем,не го ли СЪРБИ ОдЗАД,КАТО ЗНАМ КОЛКО ХИЛЯДИ ГО ПСУВАТ КАТО ПЪТУВАТ ПО РАЗОРАНИТЕ МУ МАГИСТРАЛИ из БУЛГАРИЯ!!!!

358

Ха-ха

преди 2 години

Примитивна тролска помия! Че кой не разбра, че чекмеджетата са ченгеджийска постановка, зад която стоят ДС-сектата на Радев! А при тази криза, сигурен съм , че коя е Мата Хари е "най-важният" въпрос в държавата! Скъпи тролики, за десет години управление, щом успяхте да се хванете само за Мата Хари, това направо си е комплимент за управлението Борисов!

357

някой да НАПОМНИ на

преди 2 години

ТОЗ,ЧЕ СКОРО ЩЕ ТРеБВА ДА ДАВА ПОКАЗАНИЯ ЗА чекмеЖетата,МАТА ХАРлИ и ТЪЙ НАТАТЪК!!!!

356

Анонимен

преди 2 години

Я, Боко оставил розовата тениска, а така му отива! Дълго ще помним сакралните му думи "Вие сте прости и аз съм ***...". Второто е абсолютно вярно!

355

Анонимен

преди 2 години

Да идети на Бойко Борисов чучунгата

354

Анонимен

преди 2 години

Превод за плебса: чрез Слави, Радев цели да дискредитира всички останали партии и да смени модела от парламентарна към президентска република, което вече се случва.

353

noname

преди 2 години

Тиквата пак изкочи от храстите и почна да говори глупости. Тикво, ти, Герб и ДПС сте олицитворениена корупцията.

352

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 375.....Опитал си се да напишеш нещо, ама не теи се е получило. Опитай пак, ама не бързай, помисли, ако можеш! "Дой хода" на опера, защото го покани колегата му Ван Белен. А Боко през живота си не е стъпвал в опера, прочел е една книга, ама го траяхте и сега още му се радвате! Акълът ти стига до един чорап!

351

Анонимен

преди 2 години

Че тая откъде толкова да има ,тоя циркаджия само пари му в главата ,за това си гласуваха 10 000 лв заплати

350

Анонимен

преди 2 години

Борисов, не се прави на ощипана мома, Борисов.

349

Анонимен

преди 2 години

Намразил си бил името! Да знае колко милиона българи го мразят това име, лошо ще му стане въпреки, че срама си няма, този гьон сурат!

348

Анонимен

преди 2 години

Фейка взе да избледнява, а реалността на Радев ще ви отрезви по джоба и директно в *** ви неграмотници берачи на ягоди и роби от сивата икономика, обожавам да гледам как продължавате да се мъчите.