8

АнатемаНаАлФашагата

преди 2 години

А на 10ноеври се навършва 32г.от потъването на България и началото на безчинствата на СДС-Шайката.

7

Маке-ариец

преди 2 години

На Гане националния герой му е брадат основател на талибанското движение който преди 2 века е отвличал пътнически плавателни средства по река Дунав <~~ФАКТ

6

Анонимен

преди 2 години

Е И?

5

Куку руку

преди 2 години

Тази статия ясно показва на колко се оценява живота на един българин в северната БЪЛГАРСКА територия! За 15 погубени живота, две присъди по12 месеца! Това прави по малко повече от месец затвор за един погубен живот!!! И сега се пита в задачата, ако българин убие македонец, колко време ще лежи в затвора? Ако присъдата е реципрочна, аз лично не бих имал притеснения да врътна десетина македонци!

4

Лаик

преди 2 години

Една ужасно нелепа история - от която отново никой никаква поука не си взе.....уви!!! Дано Господ се смили над душите на невинно погиналите !

3

Анонимен

преди 2 години

Ами то паметник за такова събитие е доста глупаво да се слага. Не е ясно каква е идеята. Това е все едно да почнем да завинтваме перманентни ламаринени некролози. Ако за всеки нещастен случай се поставя паметник, ще се наложи да се провираме през гори от паметници.

2

Филип от Филипополис

преди 2 години

Чудесен повод за българофобите от Северджанистан отново да поругаят паметника и паметта на загиналите.

1

Анонимен

преди 2 години

Само преди десетина дена пак счупиха паметника и в Битоля скъсаха българското зноме. Същите тия дето сега ни Лритискат да ги пуснем в ЕС.