22

Тошо

преди 2 години

Това г-жо не е анализ за ....милиони разходи!Нито е питан избирателят ...какво иска, как ще му е удобно, кога ще е по активен, само как ще направим икономии, това не е съществен анализ и може да се направи от ученик в 5 клас!Всъщност Вие не сте ръководител със сериозен управленски опит, а .....говорителка!Извинете ме в такъв случай!

21

безсрамници

преди 2 години

Ние, богатата държава, ще купим още машини, а в Европа никой не ги ползва, даже там, където имаше ги изхвърлиха. За кефа на Рундьо хасковски ще се похарчат едни милиони, народът ще страда, а той взема по 15 000 лева на месец, плюс тлъстата си пенсия, а ние го издържаме, че и втората му жена същи. Засрамете се!

20

100 чиновника,на

преди 2 години

които не им е това работата,се изказаха по въпроса кога и как да са изборите.На тази стрина работата и е когато се определят времето и начина за вота,да каже има ли проблем за решаване от ЦИК и какво е нужно,за да се реши,а след това да изпълнява.Ние гласоподавателите можем да коментираме и даваме мнения.В случая и аз съм съгласен с 2в1 на 14.11.,тоест с нейното мнение,но въпросът е принципен.

19

Анонимен

преди 2 години

Правилно. 60 милиона не растат по дърветата. Тия пари ще свършат добра работа в опосканата държава. А и идва зима, която със сигурност ще е доста тежка.

18

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрахме защо беше толкова зор да са на 14 ноември.

17

Анонимен

преди 2 години

2 в 1 ще бъде доста объркващо за много хора . Пак ще има доста отказали се да гласуват .

16

Анонимен

преди 2 години

До Да допълня...Требва да се разберат, иначе war :))) Радев да преглътне обидата, можеше да се случи и по лошо, Бокича също да отстъпи, щото тез "новите" партийки, освен за цирк за друго не стават......хахахаха :)))

15

предложение

преди 2 години

я по добре да няма избори . фигуранта да управлява още месец два , да съсипе държавата на пълно , и после ние направо с коловете да му покажем правия път .

14

Анонимен

преди 2 години

15 Митева не е значима за никого, бивша книговодителка в НС, ползваща протекции. Шефка на два провалени парламента, с кратък живот. Просто, някой й показа, как се чувстват хора, които получават такива заплахи. А те ги получават и не се обявяват публично, както е по правилата на НСО. Митева веднага се разтрепери от страх и привика шефа на НСО. Комично и жалко.

13

Анонимен

преди 2 години

На 14 ноември за президент, на 21 ноември за парламент и евентуален балотаж.

12

Анонимен

преди 2 години

Радев без никакви проблеми ще спечели за президент, ама малко да помисли, ако смята да ги бута тези неандерталци, аз ще се откажа от него.......хахахаха :))) Да вземе некоя партия да вземе Митева, че да е отърве от бремето в което е постави Тошко Африкански....хахахахаха :))) Така и не получих смислен отговор, защо нищо значещата за повечето българи Митева, получава смъртни заплахи от некакъв пълен аматьор.....хахахахаха :)))

11

Анонимен

преди 2 години

Само Президента може да определя дата за избори.Всичко друго е импровизация.Конституцията е основен закони в нея така пише.Много по умни хора,от всеки един от нас са я сътворили и гласували,за да се изпълнява а не да се коментира.Така че,каквото Президента определи,това ще е.Демокрацията предполага не само свобода(не свободия)а и спазване на закона.

10

Анонимен

преди 2 години

Мене Радев по ме кефи от Бойко.

9

Българин

преди 2 години

Хора, много е просто, сега сме демокрация и можеме да си ги менкаме политиците, почваме изборен маратон и ще ги изменкаме всичките - Бойко, Радев, Слави, Нинова, Христо, Мая и накрая ще изберем най-добрите, хайде хора да се стегнем и да гласуваме всичките на изборите, а не да си стоим в къщи и да чакаме.

8

Анонимен

преди 2 години

Г-да от ЦИК, сигурни ли сте, че немалка част от избирателите няма да се откажат да гласуват или ще гласуват 1 от 2 ?

7

Демократ

преди 2 години

Демокрацията е най-добрата система, при демокрацията хората има свободата да изират - Слави, Бойко, Мая, Корнелиа, Христо, Доган - богат избор, но българите са *** и не могат да направят правилния избор.

6

Анонимен

преди 2 години

Е добре верно ли се разсъждава седмици това? Не знам сякаш е логично да са 2 в 1 ....Знам ли ... трябва ли ммого акъл, за такова мнение ? Майтап ли си правите с нас .... не знам

5

Анонимен

преди 2 години

ЦИК не е в пълномощното, да определя датата на изборите, а само, да ги сървисира. Да протекторат по зададените от парламента правила.

4

Анонимен

преди 2 години

Моя човек Радев не смее да насрочи избори, щото чалгарите ще са чао от политиката.....хахахахаха :))) Да паднат толкова ниско, че да скалъпят заплаха за единствената дето става в партийката им......не знам просто.....хахахахахаха :))) Ако беха подходили по професионално, щеше заплахата да е към Отшелника, ама той нали си е страхлив по природа, предпочете да си измие ръцете с Митева......хахахаха :))

3

Анонимен

преди 2 години

Избори 2 в 1 ще обърка хората и резултата ще бъде нереален.По-добре парламентарните да бъдат след президентските,за да има по-точен резултат.