28

Ху кеърс

преди 2 години

Промити робеКато почнете да пишете България е велика /Била/Могъща/Била/, направили сме това /Кое? Ти какво направи/, те са били наши /Кой?/ беше ли роден да видиш? Историята е заблуда,а настоящето е реалност.България е 4-ти или 5-ти свят в ранклистата от 1 до 5 като има племена по напреднали от тук.Влезни в гугъл мапс погледни тях преди да говориш за нас историко и си лягай по-рано, че хем си рано на работа хем ще станеш и инжекцион.Хвалбите ви стават за маса не и в реалноста! Взимаш 1000лв

27

Анонимен

преди 2 години

Мили работливи вечни роби и *** патриоти за България Сърбия си е перфе сега сравнение с тука са в пъти по добре от към храна, вода, пари , спокоен животВие селяни от с.България за разлика от тях не цените пройзведеното в BG и си давате парички на големите магазини за препакетирана със истекъл срок храна а те не са български а правителствени или чуждестранни!Щастие за тях е, че не са в ЕС и късичко на тях им връщат ДДС защото са извън ЕС/Европейски Селяни/А вие Европейци давате ДДС ;)

26

Анонимен

преди 2 години

Никой не обича сърбетата, понеже са смотани националисти без покритие.....хахахаха :)))

25

Анонимен

преди 2 години

СПЦ откупва с интриги и злато, от Вселенския патриарх, църковно право над северомакедонските и черногорски земи. Пренебрегвайки историческия факт, че Охридската архиескопия, е създадена като българска, лично, от византийския император.

24

Анонимен

преди 2 години

27 Ако е така, то Българската православна църква, която е по-стара от Сръбската православна църква, от 9 век, трябва, да претендира за доминация. Сърбия призна Черна Гора, защо й пречи, да има независима църква? Негош, политически и духовен водач, е черногорец. СПЦ , както и РПЦ, служат на руските имперски интереси и на сръбските сепаратистични такива.

23

Анонимен

преди 2 години

Черна Гора са древна държава и отделен народ и сърбите нямат работа там. Но сърбите са шовинисти и ще ръчкат навсякъде да правят проблеми и накрая ще се сбъдне предсказанието, че всички сърби ще се съберат под една върба в Белград. До това води шовинизма и алчността за чужди територии. Сърбите са най-кофти хора на Балканите. Няма по-лицемерен, подъл и с мания за величие народ от сърбите.

22

Анонимен

преди 2 години

Големи са профани, тези не знаят ли че от създаването на църковната институция , никога не се препокрива с държавните граници!? Тая измишльотиня с патриарси във всяка държава е противозаконна. Все едно всяка католическа държава да има отделен папа.

21

Анонимен

преди 2 години

25 Турците нахлуват в континентална Европа, едва в 14 век. С огън и меч, възползвайки се от върлувала чума, унищожават всичко по пътя си. България съществува на тази територия 1300 ,от 7 век, години, под едно и също име. Когато българите са имали империя, салджукските турци са били малко племе в Мала Азия.

20

аа1830

преди 2 години

...и също къде в България се говори румънски, сръбски, гръцки. А там където се говори турски живеят турци от векове. На кого сме взели територията, на кого сме сменяли самосъзнаните и налагали езика си....??? За сърбите не мога да кажа същото!

19

Анонимен

преди 2 години

17 Русия е тази, която на принципа"разделяй и владей", противопоставя балканските народи, помежду им. Москва организира, чрез Белград, атентата срещу черногорския премиер Мило Джуканович. Кремъл извърши пуча в македонския парламент, отново, със сръбско участие 2017, където разкървавиха Заев. Да ти припомня. Да не говорим за хибридната война на Русия у нас...

18

аа1830

преди 2 години

Ако нас българите ни мразят, то всъщност е заради комплекса им за малоценност и заради това че сме били като народ доста по-многобройни от всички други балкански народи. Кажи ми в коя нам съседна държава в пограничните райони не може да се разбереш на български - Турция ли, Гърция ли та чак до Костурско, Румъния, Сърбия до Ниш...Македония не я броим. В Албания и Косово има хора с българско самосъзнаните.

17

Анонимен

преди 2 години

21 Не ни влиза много, просто четем новините. И не ни е все едно, когато Сърбия превръща бившите югорепублики в рускаклоака, каквато е самата тя.

16

Adolfo

преди 2 години

Плюете по сърбите но, ХОРАТА ОТ ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ СТРАНИ ,ПЛЮЯТ ПО НАЗЕ БЪЛГАРИТЕ , КАТО НАЙ ПРОСТИ,ПОДЛИ И НЕ ДЪРЖАЩИ НА...ДАДЕНАТА дума.Пребил съм много сърби,хървати,гърци и турци за тези им думи.Но откакто чета форумите,разбрах ...тука също има много за... Какво ви влиза в работата,какво става в задният двор, на сърби и черногорци?То в нашият е кал и помия,дайте да помислим всички,как да се оправим...че да мръднем от пустото дъно,дето го дълбаем 30 години.

15

Анонимен

преди 2 години

Тия простите сърби си мислят че живеят в 1970 г. и Тито е жив само че света толкова се промени а те останаха в миналия век.

14

aa1830

преди 2 години

Сърбите са най-голямото зло на Балканите за последните 150 години. Колко войни станаха заради тях и болните им шовинистки лидери, колко пъти ядоха дървото и не се наядоха. Последните им изцепки са мини шенгена и сега с църквата в Черна гора. От всички балкански народи са най-кофти, въртеливи, лицемерни, с мания за величие граничеща с лудост.

13

Укропитек

преди 2 години

Скок подскок и една курабийка, отзад.

12

rusnak

преди 2 години

Запада го нахакаха и на тиямалоумници. Типично, разделяй и владей.

11

камерка

преди 2 години

а полицаите раздаваха на протестиращите цветенца и кафенца .

10

Анонимен

преди 2 години

И в Черна гора сръбско-руски троянски коне !

9

Анонимен

преди 2 години

Мястото на сервите е извън ЕС.