158

Гост

преди 2 години

До Бонго Бонго ще ти се друг е обаче въпросът, че ако ти искаш да се ваксинира доброволно и да подпишеш смъртната си присъда никой няма да те спре ама не отговаря и от името на другите, който нямат желание да бъдат ваксинирани и доброволно да умрат

157

Гост

преди 2 години

Еи как на сила убиват хората с неизспитани ваксини

156

Анонимен

преди 2 години

190, принципно съм съгласен, обаче това ще се въведе от европедеругите господари, не от нашите платени мишки. Стане ли това стандарт в целия свят, ще стане и в България. Ако трябва и европедерунгелската армия да влезе, за да се изпълнява.

155

!!!!!!!!!

преди 2 години

АбуДаБи

154

Анонимен

преди 2 години

Още в началото на пандемията имах една позната, която изтрих от листата си във фейсбук. Тъкмо бяха обявили маските за задължителни, нямаше още ваксини, не се говореше за здравни паспорти, а Борис обяви, че задължителни ваксини в Англия няма да има... Та тя твърдеше, че ще бъдем задължени да се ваксинираме, ще ни бъдат издавани пропуски и неваксинираните няма да могат да ходят никъде, ще бъдат затворени и т.н. Викам ти си откачила, спри да четеш теории на конспирациите.... Та те така те.... :(

153

Анонимен

преди 2 години

*** ужаса, да имаш 6-цифрена сметка и да не можеш да пазаруваш?! Кошмарът на потребителя.

152

Бонго Бонго

преди 2 години

Скоро и в България.

151

Анонимен

преди 2 години

Във Флорида,Тексас и 18 други щати забраниха със закон ваксинационните паспорти,защото водят до дискриминация. Но за това статия в БГ медиите НЕ виждаме.Цял ден едностранчива пропаганда.

150

до Sowar Power

преди 2 години

Това, че на теб ти трябват пари не означава, че на хора като Гейтс и Безос им трябват. Простолюдието това не можете да разбере. Хората имат различни потребности заради различните си роли в този свят. Ако не се погрижат за намаляване на консуматорите, внуците им ще живеят в тоалетна без нефт, газ и др. Преди да попиташ защо ще намаляват населението на САЩ а не на Етиопия, помисли къде колко се консумира...

149

Анонимен

преди 2 години

СА ЗА ПРИМЕР ЛИ НИ СЕ ДАВА ИЛИ ЩО А ЕВРОПИДАЛИ??????

148

Анонимен

преди 2 години

Тия в Западна Европа да се замислят дали копирайки Саудитска Арабия не се приближават към методите на диктатурите или вече не им пука и са скъсали с демокрацията.

147

.

преди 2 години

Няколко *** се опитват да ограничат правата на хората и да се подиграват с тях .

146

Анонимен

преди 2 години

Саудитска Арабия е едно, България е съвсем друго. Посмейте да въведете това в България и ще видите какво ще ви се случи. Политици, математици, професори, академици... ще ви треперят краката само да си покажете носа навън, да видите дали е изгряло слънцето. Разбирате ли това нещо ?

145

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, тия дето клекнат на рекета или се набодат или от малодушие ще им се иска да не са се раждали. Хората, които устискат , въпреки жертвите, въпреки трудностите, въпреки униженията и мъката ще разберат, че си е заслужавало

144

Защо

преди 2 години

Забравиха Китай. От тяхната безотговорност тръгна всичко.

143

Бгман

преди 2 години

Диктатори...мародери...извратеняци...това е по лошо и от робство...хората ще се надигнат срещу това извращение

142

Ludoto Lenche

преди 2 години

До Ваксинирал се...ti dragi ot sega natatak shte triabva prez 6 mesetsa ili prez godina da se revaksinirash (v zavisimost ot tova kavo si si vkaral ) ! Tvoiata imunna sistema veche e manipulirana i shte beresh mnogo iadove za napred !

141

Анонимен

преди 2 години

Тотално изперкали, ще страдат бая след няколко години от странични ефекти.

140

Анонимен

преди 2 години

Саудитска Арабия взимаме като пример на демокрация! Браво! Не съм очаквал, че де. би.лите са повече от 100%, явно ще трябва да си опресня знанията по статистика! А бе кога ще поумнеете? Поздрави от Франция!

139

Анонимен

преди 2 години

Даа, личи си дългата ръка на USA която напоследък взе да се скъсява. Искам да знам в Иран какви са мерките, в БЕЛАРУС също.