82

Анонимен

преди 2 години

заради зеления чорап и хунтата сме на първо място по починали от вируса.Ако за миналата година имаше оправдание, че нямаше ваксини, тази година има 3 милиона ваксини по складовете ни, но там на никой не помагат.Средно за миналата седмица са починали 350 човека в България, за сравнение в Австрия са починали 15 човека, но там има 4 пъти повече ваксинирани от в България.

81

Анонимен

преди 2 години

В Северна Европа 95% от хората над 60 години са ваксинирани! Това естествено смъква смъртността стотици пъти.

80

Анонимен

преди 2 години

Като толкова пищите и давате пример със запада, я кажете колко % от населението над 60 г е ваксинирано? Да не излезе че голямата част от ваксинираните са хора между 30 и 60 год, а тия дето са най-уязвими и умират най-често са пас? Та къде е заровено кучето, че не разбрахме?

79

лекар до 98

преди 2 години

В общи линии съм съгласен. Това са възможностите на нашата медицина, макар че протоколите за лечение са навсякъде едни и същи. Разбира се, нямаме същата обезпеченост с медикаменти. Голямата смъртност по процент (4%) се обяснява също с факта, че не всички случаи се регистрират навреме. Ето защо за България ваксинацията и ПРЕВЕНЦИЯТА са изключително важни за да не се губят повече човешки животи.

78

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е един шарлатанин. Ковида трябвало да мине през всички. Аз пък не искам да мине през мен и близките ми. А що за птичка е ясно. Миналага година казва - Премиерът ми е приятел. Щом Мутрата ти е приятел от повече нямаме нужда. Щом си в партията на Румен Фонтана си вече напълно закован!

77

Анонимен

преди 2 години

България била първа по смъртност от ковид в ЕС. Защо ли? Защото лекарите явно вече не дават зора да "лекуват" такива болни или толкова си знаят, толкова си могат. Освен тези 2 причини не виждам други.Защо в другите държави лекарите се справят с болестта в голямата си част а тук не могат? И без тия приказки че народа тук бил с много болести и в съчетание с вируса хвърляш топа.Като не знаеш как да лекуваш умират хора.Това е истината.

76

Анонимен

преди 2 години

Абе кой дава ремдесивир на обикновения човек бе алллоу? Лекуват ги с евтини антибиотици и толкоз.

75

Ти пък какъв си?

преди 2 години

До лекар Пишеш се като Лекар някакъв форумен безделник лъжеш и се представяш за Лекар и ще имаш наглостта да пишеш за лъжи.

74

лекар

преди 2 години

Мангъров е не само сбъркан човек, но лъжец и престъпник. Клиничната пътека била много скъпа. Не, драги. Клиничната пътека не стига до никъде. Само реемдисивира прехвърля нялокократно. Престанете да разпространявате лъжи, защото те убиват хора в буквалния смисъл.

73

Кои са тези 0.6% ?

преди 2 години

Това стари болни хора с тежки хронични и придружаващи заболявания. Реалният брой хора, които трябва да следим са САМО ТЕЗИ в ИНТЕНЗИВНИТЕ отделения ОСТАНАЛОТО са симуланти и хипохондрици, които захранват и здравната система с раздаване и усвояване на пари и бонуси. Реално ТЕЗИ хора заемат местата на хора, които наистина имат нужда от болница не всичко е Ковид.

72

Анонимен

преди 2 години

Бойко каза всички 640 000 гласували за ГЕРБ да го последват и да се ваксинират!

71

ПУНТА МАРА

преди 2 години

То ИЗЛИЗА КАКТО си е за ЦЕЛИЯТ СВЯТ едва 0.6% !!!! толкова малко от активно болните се нуждаят реално от специални медицински грижи. ТОВА Е с данни от ВСИЧКИ държави УСТОЙЧИВ И ТВЪРД ПРОЦЕНТ - всичко друго СА ГЛУПОСТИ И ПЛАШИЛКИ ЗА МАНИПУЛАЦИИ И РАЗНИ ПАНИРАНИ ХОРА СИМУЛАНТИ които СЕ БУТАТ ДА ИСКАТ В БОЛНИЦА от ПАНИКА и СТРАХ други ПЪК ИСКАТ ДА ИМА КОНТРОЛ И ХАОС В ИКОНОМИКАТА, за да ПЕЧЕЛЯТ НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА.

70

ШИБИЛ Сметката

преди 2 години

Много точно казано до Буксува епидемията. НЕ Е ВАЖНО ОБЩИЯТ БРОЙ дето ги регистрират НИТО напористите и по-нахални и настойчиви хора, които са поискали в болница да лежат вместо вкъщи на лечение. ВАЖНИ СА САМО ТЕЗИ за спешна помощ и на интензивни грижи. ТАКА като ВЗЕМЕМ ВСЕКИ ДЕН колко ПИШАТ КАТО НОВОЗАРАЗЕНИ и ВИДИМ тези които наистина имат нужда от интензивни грижи си вижда едно че са средно по 0.7% или 0.6 % всичко друго е манипулация.

69

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

68

Анонимен

преди 2 години

Ако се бяха ваксинирали през лятото, сега тези болни щяха да ходят на работа, на почивка, а не да пълнят болниците и да се борят за глътка въздух.

67

Анонимен

преди 2 години

Тези над 4000 в болница са на кислород и венозни вливания. Как точно ще се лекуват вкъщи?

66

Буксува епидемията

преди 2 години

До заинтригувана - представите на хората са силно изкривени и ограничени за болниците, лечението, което всъщност го няма само облекчават симптомите от преболедуването. ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДАТ САМО БРОЯ хора на ИНТЕНЗИВНИ ГРИЖИ. Всичко друго над 99.4% го карат леко или средно тежко като грип САМО ЕДВА 0.6% са в тежко състояние. За България от 4114 хоспитализирани само 338 в интензивно отделение което почти нищо при 6 900 000 население. Освен това тези 4114 реално се нуждаят само от домашно лечение.

65

Анонимен

преди 2 години

А ковид отделенията разкриха ли ги наново? Че преди месец всички ги шатнаха.

64

MaйMyнaтa

преди 2 години

До 81 Тва са същите от протесгите миналото лято, те така живеят с ваучери от по 20и50лв

63

Похвално

преди 2 години

България се изкачи на 8-мо място в света по смъртност на 1000000. Сърбия е на 75-то място. Браво на антиваксърите!