122

Анонимен

преди 2 години

Като знам как ги приемат в болници, чак ме хваща смях....

121

Анонимен

преди 2 години

Това е доказателство, че Ковид е пратен от бог. Събота и неделя почива. Събота заради евреите, неделя заради християните.

120

Анонимен

преди 2 години

Събота и неделя си почива ковид. А мерките на министъра също са с работно време, 4-5-6 септември може да има панаири, събори, дискотеки, но на 7 вече ще се разбунтува този вирус и трябват мерки, ама от 7-ми..... на 6-ти всичко може, на 7-ми вече не може. :D С-М-Е-Ш-К-И_!

119

Анонимен

преди 2 години

Насила хубост не става - българска народна поговорка. Има я и на турски - Зорла гюзелик олмаз! Колкото повече принуждават всички да се ваксинират, толкова по-силен обратен ефект се получава - тоест дори колебаещите се и несигурни втвърдяват убеждението си, че не трябва да се ваксинират! Обратен ефект постигате бе, доктори, професори и академици! Не схващате ли че се проваляте? Франция не е Саудитска Арабия.В много европейски държави се вдигат вече на бунтове. И това е само началото...

118

Анонимен

преди 2 години

До 136 Във ваксинираната Сърбия процентът новозаразени расте със всеки изминал ден. Расте и броят на починалите. Доскоро имаха само по пет шест души починали за денонощие. От днес са обявили 19 починали. Расте и броят на настанени в болница и тежко болните на респиратори - за днес на респиратори са 93 души, след като доскоро бяха по-малко от 30!А България е на първо място по смъртност изобщо, не само от КОВИД.Не чувстваш ли че те пързалят? Ти виждаш логика там, където я няма!

117

От Берлин

преди 2 години

Нова информация(един ден в бъдеще, когато ще излязат престъпленията наяве-помнете!) : Медицински персонал от Швейцария, разказва, че в много болници и клиники са ги карали да подписват специална декларация,, Да премълчават и не споменават за ваксинационният статус на новопостъпилите пациенти! Прави се всичко възможно, да се крият големите проблеми от,, иглата", докато не принудят всички са се,, ваксинират",, доброволно"... Бог с ВАС

116

До 136

преди 2 години

Смъртността е функция на лечението, няма връзка с ваксинирането.Има страни в които процента на ваксинираните е по нисък от този у нас, броят на полежителните случаи е по-висок, а смъртността е по-ниска. Това трябва да ти говори, че у нас методиката по която лекуват короната не струва. Принципно грипоидите не се лекуват, а се преболедуват. Някои не успяват, щото са в лошо здравословно състояние, други щото ги лекуват неправилно

115

Бате Сечко

преди 2 години

Нека се каже истината: А, тя е, че системата убива повечето заразени с Ковид, отколкото виросите... А, статистиките, ги тълкуват, както дяволът чете Евангелието!!! Бъдете проклети, всички, които участвате в това избиване на населението по света!

114

До 128

преди 2 години

Дали би могъл да представиш разбивка на това число 35 000 което спрягаш?Каква част от него са починали миналата година, каква тази, на каква база презеняваш че са в повече?Иначе си е чиста спекулация

113

Анонимен

преди 2 години

Фактът , че има пряка връзка между ваксинацията и смъртността, и статистиката го показва , прави всякакви дискусии безсмислени. Във ваксинираните европейски държави смъртността е незначителна, болниците им лежат 95% неваксинирани . България е на първо място по смъртност в ЕС и на последно по ваксинация .

112

Анонимен

преди 2 години

До: номер 130 Номер 129 не ти казва че от удар в масата ще получиш тромбоза. Номер 129 ти казва, че от удар в масата може да получиш хематом, което е различно.Виж, водим тук безсмислени спорове. Като си убеден че е хубаво за тебе да се ваксинираш - ходи да се ваксинираш! Никой не иска да те разубеждава или да ти забранява да се ваксинираш. Респективно - нямаш никакво право да караш да се ваксинират другите, които не желаят да се ваксинират!Точка!

111

Сата НАТО

преди 2 години

От удар в масата не можеш да получиш дълбока венозна тромбоза, нито белодробна емболия, инсулт или инфаркт. Но ковид точно това прави ----///---- Очевидно е, че при 96 от 100 не го прави. И каво е предложението ти? Заради четирима 70 (средно) годишни, да набодем 96 със средна възраст 40 ? М?

110

Сата НАТО

преди 2 години

До 124... И какво да направя като е така? Да се ваксинирам, защото не сте успели да си купите ремдесивир ли? Ами аз не съм се разболял две години и половина, последния ми грип беше началото на 2019, година преди ковида. И сега да се набода и да си скапя имунната система, защото роднината ти бил половин човек. Та да станем двама половин човеци, така ли? Нали разбираш, че здравето не са 10 или 20 лв, за си ги разделим и да се нахраним един път?

109

Анонимен

преди 2 години

От удар в масата не можеш да получиш дълбока венозна тромбоза, нито белодробна емболия, инсулт или инфаркт. Но ковид точно това прави. Аман от компетенти!

108

Анонимен

преди 2 години

До 127.., Амо не, не е вярно. Тромбите си действат и без ковид. Всякакви смущения могат да предизвикат тромби. Даже ако се блъснеш в ръба на масата и се получи хематом.

107

Анонимен

преди 2 години

За година и половина в която България регистрира първия си починал от ковид в страната са починали 35 хиляди човека повече от обичайното.

106

Анонимен

преди 2 години

Тези, които умират в болница са регистрираните. Тези, които умират вкъщи се виждат на графиката на общата смъртност, която скача при всяка вълна. Но не са регистрирани като ковид - заразен , болен , нетестван, тромбите запушват мозъчен съд или друг съд и умира.

105

Сата НАТО

преди 2 години

Ами аз съм умен и състрадателен. Аз имам място, а ти щом казваш "ние нямаме място", значи си прос и куравосардечен.

104

Анонимен

преди 2 години

Към момента от приключилите с вируса 4,47% са починали и 95,53% са оздравяли. Процентът на починалите беше 4,7% в края на предишната вълна, после спадна до 4,3%, но към момента е вече 4,47% от началото на епидемията.

103

До 111 продължение

преди 2 години

От 8те души в двете стаи, докато моят близък се лекуваше, починаха трима. Лечението е под всякаква критика, персонал няма , влизат 2х дневно да видят дали мърдаш. Видеонаблюдение. протоколът е един и същ за всички. Ремсесивир няма, въпреки че им се молих и исках да си го платим.