9

Анонимен

преди 2 години

Хотела бил пълен с руски бръмбари ...

8

Стига манипулации!

преди 2 години

Не знам, туй журналистите глупави ли сте или просто не ви пука да се информирате. Никакъв хотел не продава Тръмп. Нито пък точно този хотел е бил негова собственост. Просто е взел сградата под наем от държавата през 2013 и отворил месеци преди изборите 2016. Сега продава само договореното право на ползване. След като демократите съсипаха живота и бизнеса във Вашингтон, за какъв к-- да им плаща? Да настанят там гардовете на Байдън и Нанси, дет ги пазят от народа, да не спят по подземните паркинги

7

Анонимен

преди 2 години

И пак нито една статия за лошата Русия. Лошо, ще ви дърпат ушите.

6

Анонимен

преди 2 години

Американският народ не е избирал Байдън.Той беше инсталиран.Като тоалетна чиния!

5

Анонимен

преди 2 години

В либерастката клоака Вашингтон единствените клиенти на хотелите са многохилядната охрана на Деменцията Джо!

4

Ясно е!

преди 2 години

Тръмп просто мести инвестициите си във Флорида. И нищо чудно няма в това. Много хора и бизнеси напускат провалените от демократите градове и щати.

3

US Immigrant

преди 2 години

Бедните ДГД. Техните възможности опират до това, че не са в състояние да направят нищо смислено в живота си, но разполагат с чутовен потенциал да критикуат можещите и печелищите, образованите и логично БОГАТИ хора с експириънс.

2

Анонимен

преди 2 години

Свършиха руските финансови инжекции докато беше президент. И сега мъка.

1

Анонимен

преди 2 години

На запад имат една поговорка - На този свят няма не фалирал бизнес и няма не задлъжнял бизнесмен. Дойче банк търси от Тръмп 200 милиона долара. Как да обясниш на българина че и тука ще стане така ??? Ако тръгнеш да правиш бизнес трябва да го правиш с мисълта че ще завършиш живота си в огромни дългове . Това е неизменна част от запада и конкурентната икономика. Българина все още вярва в илюзии . Няма кой да го събуди ;)