31

Анонимен

преди 2 години

Еbати и мумията, вече и ци ци няма, с тая подпухнала тик ва и бледа кожа....май либерастията си е казала думата. А брад пит само е спечелил от раздялата с тоя ур унг ел.

30

14

преди 2 години

Туй нещо красиво? Само живеещи в гето може да си го помислят.

29

Анонимен

преди 2 години

И двамата са много красиви и бяха страхотна двойка. Децата им приличат повече на Брад Пит, всички, три май бяха. Просто Джоли се превърна в една досадна морализаторка, която иска да е съвършена във всяко едно отношение.Забрави, че някога е била млада, загуби си чара и великодушието.

28

Анонимен

преди 2 години

До Сашо от ВарнаГрозна, ама друг път. То пък бива злоба и завист... Кой знае какъв дебел *** е написал това.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25Брад Пит е зарязал Анистън именно затова - не просто нормална, а направо скучна. Джоли кво е виновна, да не е била женена тя? Негова си е отговорността.

26

Анонимен

преди 2 години

Цялата драма на Джоли тръгва оттам, че не е толкова талантлива, колкото красива. Никога не са я изоставяли по тая причина, а филмът, който направиха с Пит, като че издава именно това - искала е разтърсваща драма. След като филмът не й се получи, май реши да пробва на живо. Първият й осиновен син има някакви психически проблеми и му личи. Доста неприятно лапе изглежда, най-вероятно Брад Пит едва го е издържал. Пит не е насилник и също му личи.

25

Анонимен

преди 2 години

"Кармата из ъ бич" - що се заигра с женен мъж. Кога яде кИфтета, не рева,а ? Пит и Анистън си бяха великолепна двойка - и двамата нормални. На тази й хлопа дъската. Брад, ако беше си стоял при земната Джен, щеше да е щастливо женен с нормални деца.

24

Сашо от Варна

преди 2 години

Приказно грозно същество! Една от най грозните"жени" на света....

23

Естет

преди 2 години

Познавам близък до Пит. Тая му е разказвала играта с вербални и невербални психо атаки, особенно в тежките и кризи. Той вместо да я постави на място както си знаем на Изток, се сдухвал и пропил, после тая почнала да го тормози с децата..

22

ЕнтелЕгент

преди 2 години

Ханко брат и брат пид се срещнали в три поли.

21

Анонимен

преди 2 години

За българите жената винаги е виновна за всичко. А тоя дърт пияница го защитават защото във всяка къща си имаме по един такъв.

20

Ханко брат

преди 2 години

Ха-ха, кой писал брат, кой Брад, което идва от Брад(ли)....обаче всеки ЕнтелЕгентен и компетентен по въпроса... Тръгнали мишките да се мерят с кит...

19

Анонимен

преди 2 години

Кукулина Джоли

18

Анонимен

преди 2 години

Направи си децата гевезета, Брат искаше да ги вкара в пътя малко но с такива като нея не става.

17

Хахаха

преди 2 години

Тази е пълна хахавела .Добре направи Брад Пит, че я заряза.Щеше са го вкара в затвор или лудница

16

Анонимен

преди 2 години

Защо го разведе . Да го тормози ли?

15

От свой

преди 2 години

До 14Брат Пит е на 57 годи и как да изглежда като 18 годишна девствени а като теб ли

14

Анонимен

преди 2 години

До До 13Ако така изглеждаш на неговите години и ти ще минаваш за красавец.

13

До 13

преди 2 години

Брад пит в момента прилича на питбул в лицето... баси красавеца бухахахаха

12

Ro

преди 2 години

Брад Пит, освен че е красавец, е и добър актьор... тая беше само красива и леко бунтарка, затова се котираше толкоз. Жалко, че той се увлече, защото на времето Джоли го играеше много отракана и фатална, а се оказа просто една тъжна откачалка, подкрепяща детето ѝ да си сменя пола и да приказва глупости. Със сигурност нямаше мъж, който да е я върне преди десетина години, най-лесното е да се подведеш по външния вид и обещания за бурна и вълнуваща връзка с подобно чудо. Като си млад е интересно, да.