68

Анонимен

преди 2 години

Развратът е може би най-сигурното средство за разрушаване на една държава. По това, къде е промотиран може да видим кои ще са разрушените общества на 21-и век.Китай не иска да е едно от тях.

67

ужас

преди 2 години

Ада на Земята е Китай, а тук има хора живеещи в България, която е в най-великият съюз в света, но са обърнали глава към нечовешки диктатури и се възхищават. Тъжна картинка

66

Анонимен

преди 2 години

Е за това са прави, писна ми от меки китки.

65

Браво на китайците!

преди 2 години

"Китай забранява на медиите да показват женствени мъже." Тук в България е обратното- женствени мъже управляват държавата и непрекъснато показват само тях по медиите.Затова сме и на това дередже...

64

Правилно

преди 2 години

Много много правилно! Ако можеше и тук да е така.... Включвам телевизора и навсякъде меки китки! То не се издържа! Отврат!

63

Щерю

преди 2 години

Т.е. мъженствени...

62

фа

преди 2 години

Браво

61

Уверен

преди 2 години

На анyca е oтредена една единствена функция, която е да изпуска контролирано преработената храна извън тялово. Всеки друг прочит на функциите на този толкова важен орган е ГРЕШЕН и ВРЕДЕН за здравето.

60

Правилно

преди 2 години

Травестивизмът и гейовете са БИЧ за мъжката част от населението. Тези разбирания подкопават устоите на стабилното гражданско общество. Стана модерно да си хомосексуалист, а това не е нищо друго, освен психическо разстройство. В гей отношенията няма нищо нормално. Това е безспорно. Природата е безапелационна по този въпрос - имаш ли пишкa, тя е за да осемениш ***. Имаш ли ануc, той е за да освобождаваш тялото си от екскременти. Няма други функции, свързани с тези човешки органи - няма и да има.

59

Анонимен

преди 2 години

а в европа и паради си имат и в учебниците мислили да им сложат реклама, че по биг брадъри ги вкарват, някой и за водещи ги слагат, интервюта и т.н., европейска работа

58

Чайна мен

преди 2 години

Всяка забрана е до време, много скоро жълтите мъже ще започнат да лигавят криви и лениви, венести и криви..... ко да прайш, съдба *** ;)

57

Обективно

преди 2 години

Специално това решение на Китайската комунистическа партия го подкрепям от сърце! ЛГБТ са отвратителни на всички нормални хора, от всички раси, религии и култури, навсякъде, по света!

56

Отвратен

преди 2 години

До Анонименкоиса нормалните 5% ЛГБТ терор и неолиберални продажници ***? Аз не искам тая псевдо демокрация, в която разни Амбреажи ще контролират децата ни? ЛГБТ и БЛМ терор - мерси...стига ми че сме терориризирани от разни необразовани "брадати ***" Евроскептицизма нсе повече се покачва заради ПедеРА"""стаията и дупедавЩ%ината на Европенделите!

55

Анонимен

преди 2 години

И тия почнаха да се затварят... Всички народи последните 150-200 години явно се побъркват щом нещо в останалите народи не им допада. Никой не може да си гледа работата всеки гледа другите. Китай бяха пример за такива, които гледат себе си, ама сега явно и те станаха специални.

54

Ха!!!!!

преди 2 години

Все по-голям контрол над обществото- Това е характерно за всяка комунистическа система. Както в Китай, така и в САЩ й ЕС напоследък. И едните и другите не допускат, банват, уволняват и наказват такива които говорят срещу партията. Единствената разлика е че едните не допускат женствени мъже и травестити по филми и телевизия, а другите издадоха заповед, че предавания и филми без да са влкючени такива, няма да видят бял свят.

53

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересува това нас нормалните хора?

52

Асан

преди 2 години

Тиквата затуй са показва само у Фейсбука :)))

51

Бял Мъж

преди 2 години

и да се правят на мъжествени, мъжеството им е пак 5 сантима и жена не могат да задоволят, затова китайките ми се лепят като му хи на мед!

50

БрюкселскаФеминистка

преди 2 години

Мъжествеността е Токсична!

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Ефгеника се провежда още от първата световна война.Виж Маргарет Зангер в САЩ от онова време,имало е и кастрация задължителна на индивиди с отклонения.Сега някой си помисли,че с ваксини ще направи същото.Справка FunVax Lecture at the Pentagon - Must See to Believe!