14

Гладен журналист

преди 2 години

Заклет марксист, но си поживя дълго. А и кучето му се е хранило по-добре от нас журналистите

13

Анонимен

преди 2 години

Вкарайте най-черния индус вътре да му хвърля салам от време на време и кучето веднага ще го припознае за своя господар!

12

Асан

преди 2 години

Знай къде е суджука :)))

11

Хачико

преди 2 години

Най *** и агресивно псе е кангала и трябва да се забрани с закон. В продължение на 40 минути разкъсва обикновено нищо неподозиращи куче, така че изобщо не вярвайте в митове, че ще брани стада от вълци. Нищо подобно. Това гнусно и отвратително куче Кангал не става за нищо, освен да си убива от засада други, много по слаби кучета или да напада хора. Смърт за всички Кангали и затвор за собствениците им.

10

забранете Кангалите

преди 2 години

С изключение на извращението Кангал, всички други кучета струват повече от хората. Ако пуснат Кангал, по улиците няма да остане нито едно куче, а след това и човек. Камо ли Хачико или такива като него. Гнусните Кангали трябва да се избиват навсякъде и по всяко време без милост и да се забранят.

9

Анонимен

преди 2 години

Имам булонка която като излезне навън един от семейството започва да скимти и реве. А котката се опъва на терасата и се препича на слънце. Кучето е невероятно животинче. Като се привърже към хора и остава верен до край.

8

Анонимен

преди 2 години

Като има бълхи и не го пускат вътре.

7

От бореца

преди 2 години

Дегизиран боко пак се е внедрил на хранилка тулупа.!.

6

Край

преди 2 години

Кучето чака един пържоли - нищо друго. Ни го интересува сиртаки ни Зорба ни калмари ни дзадзки ни узо. Престанете да приписвате на един закърнял хищник паразитиращ върху хората някакави човешки чувства.

5

Анонимен

преди 2 години

Когато баба почина, котката й лежа на леглото й без да се храни и пие вода, докато един ден просто издъхна. Плача като го пиша. Когато едно животинче е обичайно и обгрижвано, то просто не може да преживее стопанина си. Дано тая душица намери сили да продължи, но в повечето случаи не го правят.

4

Анонимен

преди 2 години

най преданното и с безкористна любов същество...

3

пияница мистик

преди 2 години

Според мен си чака яденето. Като го гледам как се е излегнало :)))

2

Васко

преди 2 години

Мене кучета са ме спасявали

1

Краси

преди 2 години

Дай Боже всекиму до 96г.!