89

Анонимен

преди 2 години

Най хубаво пак да те върнат че ти да казваш кое е добро и кое не .Тцтцт...маскари !

88

Анонимен

преди 2 години

тоя платен ***-клоун до кога ще го цитирате?

87

Анонимен

преди 2 години

какви грипени бе човек, имаме 8 Ф16 за 3.5 милиарда, или па нямаме - добре де платихме ги

86

Анонимен

преди 2 години

До епидемиологАко си мислиш, че евреите не са овце, значи си в дълбоко заблуждение....хахахаха :)))

85

Анонимен

преди 2 години

Някакъв тук се загрижил пък за стола на Радев. Не се бой,червенакратуно . Радев си оправитотото още с Грипените. Има пари за два живота.

84

епидемиолог

преди 2 години

/Най-притеснителното е, че новите варианти засягат младите/-Кантарджиев пак се опитва да ни удари в кантара. Как ги засягат бе Кантарджиев? Те знаят ли го? Това което можеш да научиш от Израел, страната с най-много ваксинирани е, че най-много хоспитализирани от новия вариант, има при ваксинираните. 7 пъти повече. И това е от най-мащабното изследване в света проведено в Израел от държавната им здравна организация и правителство. Дори държавите с най-много ваксинирани, спряха пътуванията с Израел

83

Жарарака

преди 2 години

Аз иман лекарството против този изкуствен вирус. В "железни клещи" хваща вируса На който му стиска да го вземе.

82

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е този"симпатяга" да се скрие и повече да не ни досажда с глупотевиците си! Човекът няма никакъв авторитет,доказан лъжец е и никой не му вярва за нищо! Да не си мисли,че сме забравили олигофрениите,дето натвориха с НОЩ?! От "хубавите" им мерки хората умираха по стълбите и тротоарите!Други умираха по домовете си,чакайки линейка по две,три денонощия! А някои умряха веднага след ваксинацията!По аптеките нямаше елементарни консумативи като спирт,ръкавици,маски, антибиотици. Ние помним!!!

81

Асан

преди 2 години

Тоя п.ор и.злапа 600 000 ? от мерки и теглилки :)))

80

Анонимен

преди 2 години

До 86 Мачете

79

Анонимен

преди 2 години

От ОЧЗ - Организация по чипиране и заразяване, (всички прилики с Организацията на Чудовищата и Злодеите, от Мечето Ръкспин, са случайни) са недоволни, че толкова малко хора се заразяват, сумтят и обвиняват. И ваксинирането не върви по план стандарт, даже хич не върви. И може да има дисциплинарни наказания за Шиле, Кунчо, Кожухарката, Витанката и Косьо Ботоксчето.

78

До 78 и 82

преди 2 години

Не само Варна , цяла България пръскаха много много здраво днес! Това им е мазола ,за който не говорят и ги и страх да не разберат хората ! Ама вече знаем и то много,а само да питам какво са взимаме за този берилий,литий,алуминий,графен??? За да го изхвърляме от нас?

77

Анонимен

преди 2 години

Вижте ся, оставете го Мустачко, той като повечето по света мустачки, иска да бъде интересен.....хахахаха :))) Никой не разбира един от вариантите на грипа, обаче такава е световната мода......хахахаха :))) Едно стадо като се обучи да крещи - КОВИД, КОВИД.....после става навик, тъй че малко съжаление към клоуна.....хахахаха :)

76

Койчо

преди 2 години

На бай шиле мерките бяха номер едно

75

Анонимен

преди 2 години

Пръскат с берилий, тези наши съюзници. Получава се химическа пневмония. Има много вещества, които правят пневмония. Това е Ковид. Следва ваксинация-това е болестта и чипа

74

Анонимен

преди 2 години

Не са толкова глупави като ваще де ...с тея глупави кпп та

73

Мюууууууу

преди 2 години

Блеенето на шилетата.

72

Мю

преди 2 години

Срещу новия вариант Мю ваксините били напълно неефективни Защо да се ваксинират хората тогава?

71

Анонимен

преди 2 години

#73 Прав си, днес от рано сутринта имаше няколко самолета, които пръскаха над Варна. И никой не пише какви са тези самолети, кой им разрешава и с какво пръскат?

70

Лелеее

преди 2 години

Хм, тоя се готви за президент!