27

Анонимен

преди 2 години

Ачо беше мой приятел. Той беше много здраво и дейно момче. Ако е починал заради ваксина която си е поставил, ще потулят нещата.

26

Анонимен

преди 2 години

Жалко за това красиво същество!Да почива в мир!

25

Анонимен

преди 2 години

Казаха официално,че е умрял от ваксината. Честито на печелившите!

24

Lan

преди 2 години

12 Докторе, или е пощадено семейството (ама тогава журналистите просто не пишат по темата изобщо), или противоречи на официалната линия, тогава журналистите намират начин на кажат, без да казват.

23

Питър

преди 2 години

До ТъжноВъобще не ти е тъжно, а в "Англия" ваксинацията въобще не е задължителна. Тъпите булгаристански антиваксъри си вадят сертификат от ***, че са си сложили ваксина и и казват "щадяща".... Мисля, че затова *** е на първо място по смъртност в Европа, а скоро и в света

22

БилГейтс

преди 2 години

Ангел си е сложил ваксината в началото на Август. Това не е измислица и няма нищо неясно. Неяснотто е защо хората се карат на сила да се вакснинират.

21

Питър

преди 2 години

Понеже виждам, че *** булгаристански антиваксъри пак нещо са се превъзбудили. Случаи на тромбоза при ваксините е имало, но става дума за венозна тромбоза. Инфаркт и инсулт се причиняват основно от артериална.

20

Хемус

преди 2 години

По-скоро леви драми от ревност

19

ЗНАЕМ

преди 2 години

"обстоятелствата са неясни" - значи обстоятелствата са ясни. Ама не е разрешено да се напише.

18

:(

преди 2 години

Лека му пръст.Много е гнусно, че и под подобна статия лаят прости анти-ваксъри.

17

Тъжно

преди 2 години

Това момче е живяло в Англия. Т.е. бил е задължително ваксиниран. Някой знае ли преди колко време е извършена ваксинацията му? Лека му пръст на момчето и светла му памет.

16

Футболист

преди 2 години

При неизяснени обстоятелства започнаха да падат по терена абсолютно здрави футболисти. Някои ги спасяват, един умря. Няма доказана връзка с ваксинацията.

15

Анонимен

преди 2 години

Все повече ще се увеличава смъртността при неясни обстоятелства. Ха сега познайте защо. Нещо да се опитват така да наложат със сила ? Да ни спасяват... От много зорлем спасяване ще дойдат тия внезапни отпътувания към онзи свят.

14

Ваксинатор

преди 2 години

Защо не съобщят дали не е получил втората доза ваксина преди около две седмици? Или не е изгодно за пропагандата в стил Ким Чен Ун?

13

Анонимен

преди 2 години

Дрога бате..............А иначе тоя е известен с това че е световно НЕизвестен.Като пукясат и стават "известни" а преди това никой не ги е чувал........

12

Всъщност

преди 2 години

Такава внезапна смърт е или от инфаркт, или от инсулт, като и двете може да са причинени от тромбоза !!! Жалко за човека, твърде млад!!!

11

Как Неясни

преди 2 години

КОВИД Ваксинация - Забавя, но не Забравя!

10

Анонимен

преди 2 години

Син на тоя и оня..Мерси.

9

Докторчето

преди 2 години

Неизяснени обстоятелства ??? Ако смърта не е от старост, където всичко е ясно, всяка друга смърт има много ясни и точни признаци които лесно се откриват при оглед на тялото или чрез преглед на медицинския картон на починалия . За да се обявят "неизяснени обстоятелства" означава че или СМЪРТА НЕ Е ДИАГНИСТИЦИРАНА ОТ ИСТИНСКИ ЛЕКАР или самата причина за смърта може да доведе до коментари които биха навредили на доброто име на починалия и роднините не искат да го допуснат .... няма друго обяснение.

8

Помнещ

преди 2 години

Боже,не знаех че Генов има син!-:((( Не знам какво се е случило,но баща му беше прекрасен актьор! Изигра доста роли през социализма! Беше талантлив ! Бог да прости детето му!-:(((