17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Айде бе,Радев, noмакъ грозен, направи нещо за хората!

16

Тодор Живков

преди 2 години

Хубаво ви казаха, че при демокрацията ще има банани за всички, ама не уточниха къде точно ще ви ги сложат тия банани, а вие си помислихте, че всички ще станете капиталисти и чорбаджии. Е, станахте ли, усещате ли къде ви ги сложиха бананите?

15

Тодор Живков

преди 2 години

При мене във всеки областен град (тогава им викахме окръжни) имаше дежурна аптека по график, която работеше деноно. Сега денонощна аптека има само в София, който е останал да живее в провинцията, управляващите са го оставили да умpe, те нали си имат денонощна аптека в София

14

Тодор Живков

преди 2 години

Здравейте, българи, доволни ли сте от демокрацията, има ли банани за всички? Докато ви управлявах аз, имаше медицинска сестра или фелдшер във всяко село, лекар и зъболекар идваха в селата по график 1-2 пъти всяка седмица за половин работен ден, сутринта в едното село, следобед в съседното. За линейки и автобуси в селата никога не е имало проблем при мене, в нито едно село. Питайте тези хора там да ви кажат как беше преди и какво е сега.

13

Анонимен

преди 2 години

А сега ми кажете че тия хора са ваксинирани! Ей за това говоря от 10 месеца. И тия села не са единствените. Знаете ли колко селца има дето един лекар ги обикаля с колелото или яхнал коня? Не се смейте. Истина е. От 30 г става все по-зле и нито на десни, нито на леви им дреме. А пък на тия сега, още по-малко.

12

До 11

преди 2 години

Незнам за Радевото правителство, ама Тиквеното бе 10 години на власт, а у лево

11

Мечка

преди 2 години

Колко философи ни убеждаваха, че на село е супер - далеч от шумния и мръсен град. А, да забравих. Ама то селото трябваше да е близо до... София. Ха-ха!

10

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от Радевото правителство. Нали щеше да оправя държавата?

9

Анонимен

преди 2 години

Решението е общитана да купи един бус и да назначи няколко шофьора на автобуса на заплата и проблема ще се реши

8

жалко и тъжно

преди 2 години

и това не са всички села в България, ЧЛЕН НА ЕС, които са в същото положение.... жалкото е,че в такива села има много стари хора, които са работили и създавали тази държава.... а сега, когато са стари, нямат помощ от никъде... Знам,че това са "правилата на играта"(за съжаление), но ми е жалко и тъжно за тези хора

7

Асан

преди 2 години

Две Могили туй е Туйн Пийкс направо :)))

6

питанката

преди 2 години

А нормално ли е за 230 души - бабички и дядовци някой в тая държава да осигури обществен транспорт? В коя нормална държава го има това, някой да работи на загуба, а държавата да му плаща с нашите данъци? Абсурд!

5

Само не разбрах

преди 2 години

Прави са хората, но при положение, няма транспорт до там каква е файдата да блокират пътя и да демонстрират? Честно не виждам логиката

4

Анонимен

преди 2 години

Жалко подобие на държава сме! Горките хора... А гражданите иначе реват, че всички се бутат в градовете. Защо ли бягат хората, от добър живот на село сигурно.

3

Цялата

преди 2 години

страна. е заседнала в 1968.!!

2

Асан

преди 2 години

Рейс няма ама чисто нов асфалт за милиони откраднати :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Значи там няма ковид.