46

До финансиста долу

преди 2 години

,,...толкова получават болниците ,,Умнико, всеки който има нужда от лечение в интензивното ли отива там, когато болниците се препълнят? Оставка на Фигуранта.

45

До 38

преди 2 години

Ремдесивирът не е безплатен. Стойчо не го прави в гаража на министерството. Купуваме го. С валута.

44

Анонимен

преди 2 години

Някакъвдебил тук мечтае цял Пазарджик да се превърне в covid зона. Извратеняк. Ваксини има,защо болните са толкова много. Провал за Радев. Оставка,съд,затвор за служебното правителство на резидента

43

До 39

преди 2 години

За кои пари питаш? За надбавките за вреден труд, които са персонално за всеки? Или за цената на клиничната пътека, което е цялата сума, която болницата получава за издръжка на болница,лечение,заплати и режийни. Пътеката е три дни. След това болницата започва да работи ,,на загуба,,. Започват дълговете.

42

Анонимен

преди 2 години

До ,,къде са частните. ?Ти какво искаш? Целият Пазарджик да е едно covid отделение ли?Много ли ти се ще да няма къде да се лекуват другите болни? Не се ли срамуваш?

41

Анонимен

преди 2 години

до 42, то май по-добре че не сме толкоз наваксинирани, че като гледам наваксинираните кво е чудо мани мани, мантрата ама по малко умират, не е вярна щото там по принцип малко си умираха, та май спасението в НЕнавксинирането!!!

40

Метро

преди 2 години

На магазините Метро дават ваучери по 20 лева на всеки, който се ваксинира.

39

Това е зов за пари

преди 2 години

Ще искат пари и бонуси за първа линия на Ковида в Пазарзжишко. Който първи се бута за пари да си иска той си ги получава. После всички ще го компенсиране с високи данъци и високи цени.

38

Анонимен

преди 2 години

Ако се бяхте ваксинирали, нямаше държавата и здравната каса да плаща сега безумно много пари за лечение на вирусно заболяване, което спокойно можеше да се предотврати. Но така е, бедните държави ще станат още по-бедни, болните -още по-болни. Сметката да я платят антиваксърите.

37

Някой си

преди 2 години

Тези 1200 за всеки един пациент, ги получава болницата. Нали е направила разходи по лечението. За лекарите, сестрите и санитарните-отделно.

36

Ямболски цървул

преди 2 години

А стига бе! Ей сега отивам да се ваксинирам.Даже ще си сложа от всичките за по- сигурно!

35

Анонимен

преди 2 години

Тези 1200 по пътека само лекарите ли ги получават, или и сестрите и санитарките?

34

Някой си

преди 2 години

До Анонимен. Уточнение само. Ремдесивира не е 3000, а е безплатен за болниците. Получават го от съответната РЗИ. И пътеката за ковид е 1200, отделно, ако има нужда от интензивно лечение е 155 лв. на ден без интубация и по 426 лв. на ден за всеки интубиран. Толкова получават болниците.

33

Анонимен

преди 2 години

При положение, че за втори път я публикуват тая статия, ясно е каква е целта..Да шашкат хората.

32

Е, па...

преди 2 години

Всяване на страх и паника е това. Посланието е ясно. Предназначено е за тези, които упорито отказват ваксина.

31

...

преди 2 години

Днес.бг болницата ли е пълна или инфекциозното в което има капацитет 20,30 легла максимум(при положение че се лекува не само ковид).И още едно отделние пригодено за ковид болни с не повече от 20 легла.Ако в цялата болница има 50 легла, ще излезе че до всеки болен има по 2-*** лекари и поне 3 сестри.Не знам, не знам..

30

Анонимен

преди 2 години

Как така болните от ковид престояват в коридорите и чакат ред? Значи не са толкова болни?

29

Анонимен

преди 2 години

............линейка след ленейка............. то като че ли града има най-малко 50

28

Анонимен

преди 2 години

Това през ден ли ще ни го съобщавате, ми изпишете ги братята да се лекуват в къщи и място ше се намери, или там просто ги храните по три пъти на ден и ше седат да втаро пришесгние

27

До 27

преди 2 години

Очевидно е, че не си лекар. Излагаш се.