164

МНОГО Е ПОШЛО

преди 2 години

БАЙ ЧАЛГА И КОМПАНИЯ 7/8 ДА СИ СТОЯТ В КАБЕЛАРКАТА НЕ ИСКАМЕ ТЕЗИ ПИЯНИ И ЗАВИСИМИ ОТ АКТИВНИ СУБСТАНЦИИ ХОРА ДА РЕШАВАТ СЪДБИТЕ НИ!

163

За Митева

преди 2 години

Тошко, трябва да знае за Митева това,че " Гръм на нужник не пада"

162

Гацо Бацо

преди 2 години

ку-ку----ку-ку

161

Анонимен

преди 2 години

Поредната серия от ,,Планетата намаймуните,,. Тошко се упражнява като пиар.

160

Миро

преди 2 години

Тая джобна злобна мутра до кога ще подгрява стари манджи?

159

ББ

преди 2 години

До АнонименГДБОП...незабавно трябва да те намеря..могат го...и да те изправят пред Съд...да докажеш твърдението си...или си маке...руско...рушащто авторитета на институции в България.заплаха за Националната ни Сигурност!ГДБОП...България е заплашена...свършете си работата!...дрогирани...пияни...чужди...свършете си работата..нищо не ги извинява!!!

158

ББ

преди 2 години

До Анонимен"слуги на мафията"...нормално за интелекта ти,те осветляват мафията...те единствени не се поддадоха на съюз с мафията...не се коалираха с...обслужващи и зависими от мафията...добрата новина е,че Народа ниго разбра...и на следващите масово за ИТН...при тях няма стари к.р.ви на доган,костов и първанов!...ако обичате децата си и милеете за България!останалото е...е.ич.рсво!

157

Анонимен

преди 2 години

От заплаха до заплаха има разлика. Каролев хич не го заплашваха , например.

156

Анонимен

преди 2 години

В ГДБОП се продават за жълти стотинки.

155

Анонимен

преди 2 години

Мутромилиционерите в действие. Мазни продажници. Папкате ли мазни баници?

154

Анонимен

преди 2 години

Тия от ИТН не са толкова интересни и важни, за колкото се мислят. Просто едни аматьори. Слуги на мафията. Врагове на България!

153

Анонимен

преди 2 години

Политическа полиция ли ще се прави. Наполеончо Африкански е на крачка от такова решение.

152

Анонимен

преди 2 години

Младият Яков не харесва Митева. Сега ще го бият затова. Колко ли бой е изял бащата на детенцето на Митева,докато я оплоди. Освен да е ин витро. Няма друг начин да е забременяла.

151

Бонго Бонго

преди 2 години

Полуръст много си удобен за парен чук. Не се чува качура в последно време да не си му забранил да приказва, а полуръст?

150

Анонимен

преди 2 години

това Тошко трябва спешно да го затворят в лудница ... опасен е и за себе си, и за околните.

149

Анонимен

преди 2 години

Влизането на такива хора в парламента, както и на други които работят на приниципа "Важното на Вуте да му е зле (Борисов и Гешев)", анти-уотевър е пагубно и унищожително за България. Време е да скъсаме веригите на комунизма и простащината и да работим ЗАЕДНО с прозрачност, морал и ясни цели, които са споделени от хората, от обикновения служител до едрия бизнес който дава работни места.

148

Анонимен

преди 2 години

Това, ама онова, ама третото! Обикновено третото е най дългото. Честито ви , българчета, вие си ги избрахте!

147

Учуден

преди 2 години

Тя заплахата е гадна, жалко за стреса над Ива Митева, не е добре така, но според мен им дойде малко отрезвяващо. Все пак когато ковеш закони е нормално да засегнеш нечии интереси, било то бизнес интереси или мутренски интереси. Служба като НСО позволява да се коват закони без притеснение. Все пак, ако държавата трябва да разкара мутрите(което подкрепям с 2 ръце) как да се случи, ако няма институция да ги пази от тях? Те в америка баси службите за охрана имат на политици, хем са бяла държава!

146

Анонимен

преди 2 години

Африканецо, не пипай бюджета, той следва да се направи от редовно правителство. Като направете редовен кабинет, тогава ще правите правителство. Много е лесно да се направи популиктки бюджет, с надеждата друг да го изпълнява....Аман от африкански шебеци, шута на мутрите, уж нови политици,пременилите се комунистици и отровни измамници, лъжци и крадци.

145

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ни разсмивали с тези "заплахи". Пийнал някой, писал нещо...Коя е тази женица, че чак толкова сериозно да се възприема. Колкото до Трифонов...той пътува с брониран джип и охрана, не по-малка от тази на Гешев...ЗАЩО ли???