19

Здравето е важно

преди 2 години

До FurchtДобре правиш. Дано си здрав и за в бъдеще. Без ирония го пиша.Лично аз/ не че го е грижа някой/ няма да се ваксинирам.Освен това, неваксинираните стоят под карантина 14 дена, не им е забранено да пътуват.

18

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Канада е една превзета от чuфутu държава. В никой канадски паспорт не пише "евреин". Тъй-като евреинът Хитлер е бил...евреин, то в Царство България трябва да се въведат нови правила за канадските граждани. Никакъв вход в Държавата ни. Освен ако не са от Квебек и с300 доказателства,че действително са Французи. Канадските евреи ни ограбват златото и мого други природни ресурси.

17

Septembr 2021

преди 2 години

В БЪлгария няма пандемия..Има огромен обем данни за терористи цакащи всяка година с тн ГРИП,SARS<MERS..терористи провеждащи *** анти човешка диверсия рекламирана като COVID 19 вместо да бъдат заловени и наказани смело командват терора срещу всички родени като хора на нашата перфектна почивна база наричана ЗЕМЯ>Милиарди са поразени с PCR TERROR НЯМА ЗАСЕГА СЕРТИФИЦИРАНА ОФИЦИАЛНО ВАКСИНА..с документи за безвредност...

16

Furcht

преди 2 години

Аз толкова много страх в очите на антиваксърите не съм виждал, никъде другаде. Не разбирам след като са взели решението да не се ваксинират, защо пишат срещу ваксините. 8 месеца минаха от мойта ваксинация и нищо ми няма. Живея си живота.

15

Анонимен

преди 2 години

За какво за ходим в Канада бе? Те канадците идват тука да работят.

14

А нашия канадец

преди 2 години

питали ли са, какво мисли по въпроса?

13

до 11

преди 2 години

Ужас ще чакам на опашка! Леле, не си смучете от пръстите негативи нa мойта ваксина. А не ваксинираните няма да чакат за нищо защото пътуването за вас ще е само с човечето на google maps. И до 12, на мен ми трябва трета доза прав си, не успях да изградя много антитела, така че чакам си я с нетърпение

12

Анонимен123

преди 2 години

Пак прецакани вакси,,, с по една или две дози.. Хахахаха,, давайте им 3-та дозата... Малко им е...

11

до 10

преди 2 години

Въпреки че си ваксиниран пак ще висиш по опашки и ще те проверяват като ветеринар домашно животно. В началото ви беше много смешно, а сега палачинката се обърна.

10

до 8

преди 2 години

а не ваксинираните какво ще показват като условията са и сертификат, не знам кой се смее. От PCR тест не ме е страх, както вас ви е страх от ваксините

9

Анонимен

преди 2 години

Скоро и в други страни :D

8

антиваксър

преди 2 години

"Дори ваксинирани трябва да представят валиден резултат от PCR тест"----------------Който се смее последен се смее най-добре ахахахахах

7

Естествено

преди 2 години

Никой не вярва на фалшивите български сертификати. Много ясно че няма да ги признават. Ганювчетата се мислят за големи тирикати и накрая винаги те са прецъкани. Добре че навреме се махнах от това прокълнато навеки племе.

6

Анонимен

преди 2 години

Що така не вярват на ваксинацията, че даже искат и ПСР? Да не би защото им светна че боцнат, небоцнат все тая, а? Абе рано или късно ще им светне. Но вероятно ще е твърде късно ... за тях. Айде живи и здрави да са.

5

Анонимен

преди 2 години

Да са минали преди това през Румъния и да са си взели документите за гражданство?

4

Маке-ариец

преди 2 години

Слагай минуси Гане - истината боли!

3

Маке-ариец

преди 2 години

Нашите северни съседи от Канада са ваксинирани на 85% и са напълно отворени без да имат изобщо умрели, докато Гане оставя майките и бащите си да умират по коридори и стълбиЕдинствено няколко Ганета отказват да се ваксинират, които с парите които Канада им подарява отиват в Панелистан да киснат на по едно кафе цял ден и разправят колко е лошо в Канада <~ ФАКТ!

2

Анонимен

преди 2 години

Горките, тези пък са толкова зле, че си нямат и идея.

1

Анонимен

преди 2 години

Ше си търсим акъля в канадката. Да си живуркат в пустинята и да не ни бъркат с някои други.