35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.37 Евентуалната победа на ГЕРБ ще бъде пирова: управляваща администрация и близки до ББ олигарси срещу народа, неовладяна пандемия от варианти на коронавируса, която при понжаване на температурата и дъждовно време ще се развихри,некадърни министри и администрация на средно и ниско ниво и недостиг на парични средства поради силни ограничения на струпването на хора.Б.Твърде вероятно е икономиката да зацикли.Така че манията на Б.Б. да се върне на власт може да коства много на ГЕРБ

34

Анонимен

преди 2 години

В Държавния фонд ''Земеделие''винаги са работили корумпирани"свои" люде.Бившата зам.шефка на фонда Атидже Алиева-Вели обзаведе върхушката на ДПС с къщи за гости с европейски пари и хотели и за благодарност те я направиха евродепут.

33

Анонимен

преди 2 години

От петте големи парл. партии - двете най-големи:ГЕРБ и ИТН и следващите 3 с почти еднакъв брой депутати - БСП, ДБ и ДПС , три имат проблеми с електората,който бързо може да спадне - ИТН, БСП, ДБ.ГЕРБ засега се крепи на окрадени пари, съдебната власт и администрацията. ДПС поддържа постоянен, напоследък леко нарастващ електорат. БСП и ИТН твърдо ще намалят електората си при следващите избори, но това може да засегне и ДБ при включване на партия на В-П. Очаква се борба за власт с победител ГЕРБ.

32

Евроатлантик

преди 2 години

За една заплата никой не чака

31

КИФЛА - ГЕРБ

преди 2 години

Убав потник имаш Калеко, пък и стойката ти тарикатска

30

бат сали

преди 2 години

Нормално е в правителството на Радевчето фигурант на БКП което е нахлузило на Корнела чорапа на главата си да не го вълнува нищо друго в държавата освен как да напълни на БСП касите без никой да ги е избирал и без да са ходили на избори. Абсол. нормално. 75г така работи по комунистически цялата администрация

29

мирис

преди 2 години

ТЕ МАЙ ВСИЧКИ СА ТАКИВА - СЪЩОТО Е МАЙ В БОЛНИЦИ, МИТНИЦИ, АГЕНЦИИ ПО ХРАНИТЕ, ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СВЪРЗАНИ С ПЛАЩАНИЯ И РАЗРЕШИТЕЛНИ! ЗАТОВА СМЕ ПЪРВИ ПО ЛУКСОЗНИ ВОЗИЛА, НАПЛИВ ЗА КУПУВАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ И ПЪЛНИ РЕСТОРАНТИ И КУРОРТИ В НАЙ - БЕДНАТА ДЪРЖАВА! МИРИС САМО НА КОРУПЦИЯ ПО ВСИЧКИ НИВА.... ТОЗИ НА 36 ГОДИНИ СЪС СИГУРНОСТ Е ПЪЛНЕЛ ФЕЙСБУКА С "ПРОСПЕРИТЕТА" СИ?

28

Анонимен

преди 2 години

Айде, сега пак ще организират протести в защита на корумпирания. Както при случая Иванчева, Узунов и Бобоков.

27

Ммм

преди 2 години

Да знаем, после всичко отпада на по-горна инстанция.

26

fff

преди 2 години

Малко му е

25

пияница мистик

преди 2 години

По времето на Фигуранта корупцията е посевместна

24

Кликър

преди 2 години

Не ми пука. Работя за чужда компания и взимам 7К чисто да работя от вкъщи. Ако щете се изтрепете за мизерните си каузи, на мен не ми дреме. Добре, че учих когато трябваше.

23

Анонимен

преди 2 години

Калинките на Радев почват да гърмят едня по една. Нали вече нямаше корупция?

22

МНЕНИЕ

преди 2 години

До Калеко АлекоПич дай мнение за Тавана на Пенсията ?Аз имам Пенсия в размер 2500 лева , не ми я плаща Държавата , НОИ я признава .Работник съм , в Металургията .Прокурорите взимат по 6 000 лева заплата и 4 000 лева Пенсия .Да ти го намаам в г... - Черепа живее в Дубай на Издръжка като защитен Свидетел - и парите се плащат от Моята Пенсия - още един път - да те е.. в газ. и Коментатора .

21

Калеко Алеко

преди 2 години

До До калекото ... Пак епитети и нарицателни, май с подобни изразни средства се изчерпва целият речник на опонентите ми ... !!!

20

До калекото

преди 2 години

Ти ли пишеш "смислено и аргументирано" бе папагал? Колко пpocт трябва да е човек, че да не установи, че си гербав ***? Колкото Тиквата? Или повече? Ако има накъде...

19

Калеко Алеко

преди 2 години

До ДА ВИ Е ЯСНО ... Споко товарищ, не го поемай толкоз лично и навътре, че ще те боли, а ако някога успееш и ти да напишеш нещо смислено и аргументирано, може пък и теб някой да те лайкне ... !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Киро лъжеца нали беше преборил корупцията :) Или той корумпираният човечец е комунист, ако е така и е с честно сърце, няма проблем :)

17

ДА ВИ Е ЯСНО

преди 2 години

''КАЛЕКО АЛЕКО'' е шеф в ''***-офис''. Обърнете внимание, че след всяко негово ''академично'' изказване, веднага и автоматично се ''праскат'' 7-8 ''плюса''. Имитира ''народен стил, съчетан с природна простоватост и хитрост''

16

Държавен служител

преди 2 години

Ами като ни плащате смешни заплати, ще е така. Аз получавам 2500 лева и се чудя семейство ли да храня, ток ли да плащам, как да живея. Не може ИТ специалист да взима по 7-8 хиляди, а ние, които имаме толкова отговорна работа, да се разписваме за такива смешни суми. Поне 10 хиляди лева трябва да е заплатата на държавен служител. В момента ни замазват очите с бонуси за всяко тримесечие от рода на 2-3 хиляди лева, 1500 лева годишно за дрехи и 1500 лева за Коледа и 1000 лева за Великден ден.