22

Анонимен

преди 2 години

,,хей тамо лодка,,... Бойкикевич си направи пиар, сега си трае. Всичката му работа е такава.

21

Анонимен

преди 2 години

хаха първо взе пари от вас да ги построи после държавата ще вземе и тя от вас да ги събори продължавайте да искате пари за болни деца защото за тях нямате и не забравяйте да гласувате за доган и дерибеевски явно за българите те са по- важни от децата и бъдещето на държавата

20

Койчо

преди 2 години

По закон ако собственика не го събори се праща от общината бригада за събаряне и пак ахмед доган трябва да плати.Ама като е пунта мара така ще пишат

19

Анонимен

преди 2 години

ЧИгърт...чИгърт

18

Добре измислено...

преди 2 години

решение за да се запазят "Сарайте".

17

ПроСоТо

преди 2 години

абе ще изври гърнето един ден,вервайте,колкото и заспали да сме..За късмет на ОБЪРКВАЩИТЕ ПОНЯТИЯТА ,те ще са вече "При Оня Долу"..И пак ще минат "тънко"-без да понесат полагащото им се наказание..Следващите да му мислят:..-Как и дали изобщо ще се справят с бандитскатаКАША,забъркана от "Лицата на прехода"..Или ще си останат на дъното-заровенивкалта..

16

Велин

преди 2 години

Гайтански построи сарая на морето и той да го събори

15

Финансист

преди 2 години

Няма и да отпуснат пари от Министерския съвет, просто защото там няма пари. Както и няма пари за заплати на бюджетните служители.

14

Аз

преди 2 години

За един гараж,ми го събориха,а на тоя закона не важи.палат до палата и закон до закона.за кокошка няма прошка.за милиони има.никога няма да се оправи България.

13

Анонимен

преди 2 години

68 хиляди лева за събаряне?? Че това си е сума за цял апартамент!?!

12

Анонимен

преди 2 години

И като я съборят комунягатаБойкикев къде ще плажува? Защо специално за целта си купи нови ***? Най - важното е, кой ще му носи сладолед? Кой ще му прави моабет?

11

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да бутнат, чиновниците ще се плюмчат докато на тях не им бутнат някоя пачка под масата, колкото бутнаха "фитнеса" на Марешки дето е буквално на плажа

10

Анонимен

преди 2 години

Е как ще се ползва за обществени цели сградата като е на частен имот? Мислете преди да пишете.

9

инженер

преди 2 години

До: номер 9 (Вуйчо Ваньо) Уважаеми, ти случайно запознат ли си със Закона за Устройство на Територията? Тук всеки изказва мнение по тема за която не е учил. Съгласно новите изменения в този закон, всяка незаконна постройка трябва да бъде съборена. Няма значение какви идеи имаш - незаконното се събаря. Точка!За това си има сериозни основания - няма съгласувани проекти, най-вече по конструктивна част. Ако стане земетресение никой не гарантира че сградата няма да се срути и хора да загинат.

8

Анонимен

преди 2 години

Баси! Над 68 000 лева за събарянето на сараите на Доган??? Аз ако имах толкова пари, с тях щях да си съборя старата къща на село и да си построя нова!Имам къща с двор която е необитаема и се руши.Само пари дето нямам!

7

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Злината вече е свършена,но според мен може да се ползва за дом на приемни семейства или нещо подобно. Сега и да го бутнат няма стане каквото е било, ще остане един изкоп 2м дълбок, а ако все пак го зарият ще стои като разорана нива. Нека има деца там да врякат под прозорците на доганя.

6

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев с една лодка да отиде да събаря и да пренася, поне за това го бива

5

Анонимен

преди 2 години

да отворят дарителска сметка , има толкова много желаещи за събаряне на тези постройки, че и по 50 стотинки да дараяваме, ще ги съберем

4

Ха-ха

преди 2 години

По добре собственика да даде 68000 лв. и да се узакони.

3

НИКОЛЕТА РАДКОВА

преди 2 години

ЦАРЕ СМЕ НА РАЗРУХАТА!!!!!ТОЛКОВА ЛИ НЕ СЕ СЕЩАТЕ ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА СГРАДАТА ЗА НЯКАКВА ДЕЙНОСТ-В ПОЛЗА НА ХОРАТА?И ТЕЗИ ХИЛЯДИ ДА БЪДАТ В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО.ПРЕДПОЛАГАЛ,ЧЕ ИМА НАЧИН С МАЛКО ВЪТРЕШНА РЕКОНСТРУКЦИЯ СГРАДАТА ДА СЕ ПРИСПОСОБИ КЪМ ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА.НАПРИМЕР БАЛНЕОСАНАТОРИУМ ИЛИ ЗА ДЕЦАТА.САМО НЕ СЕ ИЗВИНЯВАЙТЕ,ЧЕ НЯМА ТАКИВА ЗАКОНИ ИЛИ ПОДОБНИ КЛИШЕТА!КАКТО ПРОМЕНЯТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗАКОНИ В ПОЛЗА НА ВАШИ ЖЕЛАНИЯ,ТАКА И ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ.ЕСТЕСТВЕННО,АКО МИСЛИ ЗА ХОРАТА НИ!