216

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането на деца от 12-15 г е ненужно и вчера го казаха английски учени

215

Ирод

преди 2 години

Тази к..кимора да си дава съветите на швабите.

214

absurd

преди 2 години

Оставете ни намира

213

Анонимен

преди 2 години

Здравното министерство на Израел миналата седмица също обяви, че системата Зелен паспорт ще изтече шест месеца след като притежателят получи втората или третата доза, намеквайки, че четвърта доза може да се приложи след шест месеца.Без коментар.

212

Анонимен

преди 2 години

Тролът се е ппекръстил на Киро.

211

До 230

преди 2 години

Че в Германия мерките са също политически, виждме всички в Германия. Но чак пък вие да сте взели информирано решение, нито имате реална представа как функционират вируси, нито как работят ваксините по принцип. Това че сте прочели 3 поста в интернет не ви прави информирани. Това че вероятността да умрете от Ковид без да сте ваксинирани, реално не е висока, а рядкост, пак не ви прави информирани. Това, че този Илиев е ***, не значи, че вие не сте.

210

Анонимен

преди 2 години

Ще цитирам пост на тая гни-да във Facebook от преди 2 дни: " Ако всички в България се бяха ваксинирали без да се разправят и правят на интересни, нямаше да има нужда от затваряне на заведения и особени допълнителни мерки...". В Германия,въпреки че са ваксинирани,мерките са много по-строги от при нас. Всичките му изказвания демонстрират омраза и неуважение към нас българите, живеещи в БГ. Г-н Илиев,всички ние, които не искаме да се ваксинираме,сме взели информирано решение да не го правим!

209

Анонимен

преди 2 години

Де Ла Оя е хоспитализиран с коронавирус:"Исках да чуете директно от мен, че въпреки пълната ваксинация, аз съм заразен с Covid и няма да мога да се бия следващия уикенд."

208

ToPhD

преди 2 години

Прекалявате ***! Ще има СЕЧ и ЛИНЧ някой ден! Не желая да съм принуден и задължен за абсолютно нищо, колкото и невероятно полезно да е за мен, без моето съгласие, ясно?!!?***.

207

Да

преди 2 години

си седи в Германия и да не се изказва неподготвен....Никой не му е искал мнението....

206

Анонимен

преди 2 години

Този го слушах вчера по БНР.Чудел се какво става в България. Имало много антиваксъри, че чак и по телевизията се изказвали. Опорката на тоя беше от баналните - единствено ваксините спасяват. Айде връщай се в Германия, тук в БГ няма място за такива сопо-ливи джен-дъри като теб! И ако искаш си сложи дестина бустера, да не ти трепери дупа-рата от страх!

205

ъъъ

преди 2 години

Я си ваксинирай германските баби и не си ври гегата в чуждите работи!

204

Д-р

преди 2 години

Антиваксърите са страхливци, които треперят само като видят игла!

203

Анонимен

преди 2 години

Поредният платен "специалист"

202

Анонимен

преди 2 години

"Д-р Илиев: Налага се ваксиниране на определени професионални групи!Преболедувалите също да се имунизират, смята специалистът"........................Не си познал.

201

Номер2

преди 2 години

Колко ли пари е получил тоя *** за тая статия? Всъщност, той не е ***, а престъпник!80399

200

Цирк ковид

преди 2 години

Само да припомня един незабравим номер на клоунадата на цирка- Марешки и сие влизат в парламента с костюми за пълна химическа защита. Ге-ни-ал-но!

199

Анонимен

преди 2 години

В Европа се препоръчва на преболедувалите от 1 до 6 месеца след възстановяването да се ваксинират. И хората се ваксинират. Вие още мъдрувайте!

198

До 203

преди 2 години

Кога съм казал, че ваксините правят дълъг имунитет! Нито ваксиниратите, нито преболедувалите имат доживотен имунитет. Вие предпочитате да си боледувате, аз пък предпочитам да си го спестя! Въпроси? Ще се ваксинирам колкото пъти трябва и толкоз.

197

Анонимен

преди 2 години

Д-р Илиев и всички даващи некомпетентни мнения да вземат да се подпишат, че поемат отговорност поне за следващите 10 години, че няма да има странични ефекти от ваксинацията. Тогава нека стане задължително и за всички. Няма как да ме задължи някой с нещо, след като не поема отговорност