11

Диана

преди 2 години

Според мен, като махат жени от работното им място, талибаните би трябвало или да им осигурят друга работа или да им дават компенсация като безработни - предполагам, че в много случаи доходите на жените са жизнено важни за тях и семействата им...

10

Асан

преди 2 години

1000 евро заплата да копат хашиш :)))

9

Анонимен

преди 2 години

Да правят ко си щат само тук да не стъпват

8

Анонимен

преди 2 години

до 123 ти чел ли си корана че знаеш какво пише там?Съмнявам се

7

123

преди 2 години

Btw според корана, няма проблеми да се лъжат неверниците.Който западняк им вярва на талибаните е меко казано ***.

6

Гроби Таласомо

преди 2 години

Жените могат да работят, да, но за образованието, хм, глейте ся, ислямът изисква те да бъдат добри съпруги и домакини, но Алла не им е дал правото на кариерно развитие. Сам Алла с наставлянията си към пророкът Муххамад ви е дал точен отговор за местото на жените в ислямската общност. Инак, ако погледнете в българската - ша ожалите мъжете!;)))Ай ся па направете коментарите недостъпни!

5

Интересно ми е

преди 2 години

Как ще се справят талибаните най-страшната зараза на всички време в историята на човечество-кромид 19.Предлагам още утре да им пратим Шиле,Кунчо и Витанов да им обяснят какъв мор е и как да се ваксинират.На часа ще увиснат по уличните лампи в Кабул!

4

Киро Х

преди 2 години

ОК, жените им правят демонстрации за права по улиците на големите градове на Афганистан, а мъжете им бягат презглава като бежанци, като прескачайки по 7-8 държави, в крайна сметка искат да избягат в държава с най-щедри социални помощи за паpaзити като тях! Ум да ти зайде!

3

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

На гражданките на Кабул??? Ха ха ха ха едва ли ще пропуснат гражданите, алах акбар.!.

2

Анонимен

преди 2 години

Талибаните да докдат да поставят на място и нашите жени.Даваме им ги.

1

Анонимен

преди 2 години

Представям си , какъв генгбенг е в момента. Скоро ще има бум на деца. Скалните мишкиии се редят сега на гражданките в Кабул, без пари. Докато се оправи властта армията властва...на всяка улица. Ако гъкнеш куршум. Всяка вечер е парти