20

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Алах се нуждае от жертвите които му принасяме всеки ден, без тях той е мъртъв, злото живее в нас и чрез нас прокълнатите от мемет.!.

19

Анонимен

преди 2 години

Белият гражданин, на БГ, ако отиде там, ще го върнат още от летището, но доказаният престъпник, се разхожда свободно. Да ви имам демокрацията фалшива.

18

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече чета такива новини и коментарите под тях, толкова повече започвам да харесвам израелците. Няма плюшени мечета, преговори, галене по главата и празнословие. Знаят им номерата и ги лекуват подобаващо, заобиколени са от половин милиард араби, а ония не смеят да гъкнат.

17

Анонимен

преди 2 години

Те ислямистите са и в този форум, само прочетете коментарите...

16

Анонимен

преди 2 години

Американци и руснаци трябва да пуснат водородни бомби над всички мюсюлмански държави. Ще минат хиляди години, природата ще се възстанови и ще се създаде цивилизован живот там. В момента е невъзможно. Където има ислям, няма нищо нормално. Ислямът като философия представлява пълно отрицание на всичко нормално. Целият свят ще благодари на САЩ и на Русия, ако освободят света от исляма.

15

Gogo

преди 2 години

То и било въпрос на време да направи някоя глупост и вместо да са го наблюдавали да го бяха гръмнали направо. На това ли да ги уча Следващият път не наблюдавайте, а действайте докато не е станало късно отново

14

Анонимен

преди 2 години

Сами са си виновни, като се правят на добрички с ислямистите

13

Анонимен

преди 2 години

Нова Зеландия е прекрасна държава, но по неясни за мен причини приемат всякакви с по тъмна кожа! Ако отиде бял в Нова Зеландия веднага ще го върнат, а в същото време приемат грозноватии същества

12

Анонимен

преди 2 години

Те ходжите ,първо на това ги учат.Навсякъде им казват ,че горе ги чакат девици и те ще са в благодатен транс.Само трябва да се гръмнат, или да гръмнат,за да заслужат тези усещания.

11

бай Х

преди 2 години

Вместо да го наблюдават сума ти време , не можаха ли да го хванат за ушенцата , на самолета и право в Шри Ланка ?!

10

Анонимен

преди 2 години

Поредния мюсюлмански фанатик, отишъл да убие няколко души в името на Исляма и Мохамед. Тази религия си има сериозни проблеми. Кога ходжите в Мека, ще вземат мерки ?

9

Анонимен

преди 2 години

Какво значи,да ме наблюдава минпреда,с години.Не може ли да ми даде блага службичка и аз ,сам ще си се наблюдавам.Ще му доставям периодично данни за себе си. Един път в годината ,ще пиинем по едно кафе, ще му кажа, от какво съм доволен и от какво имам нужда.Къде бърка с непохватните си действия.Ще оставя препоръки и т. н.

8

Анонимен

преди 2 години

Слаби служби на всякъде. Като намерите радикал ... пускате баретите... премахвате го вечер. Пишете го неизвестен извършител и край на сагата. Мен като ме убие ... ква файда после ,че сте го застреляли пак?Действайте по бързо и по точно. Никой няма да ви се разсърди. Премахвайте ги превантивно.

7

Анонимен

преди 2 години

Айде спрете се!Най цивилизованото място на света под терористична атака? При население по малко от това на държавата ни, са направо най подходящия таргет за подаване на послания с терористични атаки.Ингилизите са направо майстори на пропагандата, медиите транслират като свтовна новина, Британската общност треперят, а допуска до Зенландията по море и въздух, странно защо, е проходен двор. При около 5 мил, се познават поименно.С две думи МИ ? са в дъното на играта.

6

Сата НАТО

преди 2 години

После пак ми обяснявайте колко умни били тия, дето търчат да се ваксинират и колко им било съвършено обществото и институциите.

5

Анонимен

преди 2 години

огън по нападателя. Той почина на място. ----///----- Докога ще използвате думата "почина" не по предназначение?

4

Анонимен

преди 2 години

Толерантност моля, бил под наблюдение от 2016г и какво? Хахаха, резултат нула.

3

Унгарски кръстоносец

преди 2 години

Докога ще търпим първобитните *** от Изток да ни колят като овце?

2

Мда

преди 2 години

Поредното доказателство за импотентността на "демократичната система". Били го наблюдавали от 2016 и така, както го наблюдавали, взел, че наръгал 6-7 човека. После го гръмнали, за да не се обяснява как са го наблюдавали....Очевидно демотрацията вече се е изродила в слободия и оттук пълно липса на елементарен контрол, който веднага се заклеймява като удар върху демокрацията...Лошото е, че това е причината за липса на защита от недемократичните общества...

1

Анонимен

преди 2 години

Xopaта строили цивилизации със столетия и идва забулен и руши всичко съградено... За чий са им на американци и руснаци тия атоми тогава ако ли не да ги метнат на 5-6 държавици и да настане вечен мир?!