45

до к.66

преди 2 години

Разбира се, че т.нар. охранители не охраняват едновременно Каскета.Голяма част от верните на ИГ хора са личната му гвардия, част от която се втурна въоръжена да завзема Президентството, а охраната му напълни гащите.Сетне заместничките на ИГ и леля Сийка безцеремонно излъгаха, че нахлулите в сградата са имали договорка със секретаря на президента.Само че Д.С. отрече това и сподели, че той е давал показания пред СпП и е бил арестуван. Каскета е човек на ББ и ГЕРБ+ДПС. А зад ББ е ЕНП на М.Вебер.

44

Анонимен

преди 2 години

Боце тръгва в решителен бой за овладяване на властта. Личната му гвардия са ММА бойците,част от които са в отряда за защита на свидетелите на Каскета. За изборите ББ разполага с над 400-хилядна администрация.Близкият до ексмин.Сачева - Алибегов стя-га редиците на ресторантьорите, хотелиерите и собствениците на дискотеки за стачка. Привържениците на ББ-Каскета в МВР са в готовност да се включат в събарянето на Р.Р.ДБ се ориентират към СДС.Засега само ИТН са на страната на президента.цБСП?!

43

Анонимен

преди 2 години

Каква охрана на Патриарха му трябва? НСО ли са охранявали Исус Христос в Израел? Ай сиктир (вижте какво значи на турски)

42

До 59

преди 2 години

,,Тошко ...не е прочел ...и едно книга,,( даже Винету)....,,Чукча не читатель,чукча - писатель,,.

41

До 58

преди 2 години

Какъв е смисълът да се отнема охраната на Патриарха при този мигрантски натиск . Главният мюфтия също следва да има охрана. Защо да няма защита от сектанти. Проблемът на комплекса я дон Слави е,че вселенският Патриарх открито се обяви в полза на ваксинирането и болонката се разпищя. На нея малко й трябва да изпадне в истерия. Скоро ИТН ще ядат шамари между другото,когато загубят изборите заради такива като нея

40

Анонимен

преди 2 години

Ясно. Чака ни хаос. Досега мафията си имаше правителство. Сега се сдоби и с мнозинство в Парламента. Дон Тошко се погрижи да не се търси отговорност на престъпниците. Колко струва тази охрана, че толкова я ореваха?

39

Цар ви Калоян

преди 2 години

Големи разбирачи и политиканци писали тук... Истината е една на две магарета сламата не можете да разделите!!! *** народ слаба държава са го казали дядовците ви язък , че имат такива внуци !

38

Анонимен

преди 2 години

ПинчерътТошко злобарчето и Иваболонката друго не можаха да измислят. Поне една книга да бяха прочели в живота си ( учебниците не се броят). Нещастници.

37

Анонимен

преди 2 години

За патриарха няма значение дали ще се охранява! За главния прокурор е безумие да се подиграват! Болонката се уплаши за семейството си!НЕЯ МОЖЕ ДА Я ГРЪМНЕ ПО ВСЯКО време някой ЛУД естет! Природата е съвършена, НО не винаги

36

Анонимен

преди 2 години

И каква е идеята на Тошко да воюва срещу Патриарха? Маймунскиработи.

35

Ученика

преди 2 години

...всичко се плаща на този свят...

34

Анонимен

преди 2 години

Уж църквата е разделена от държавата а иска охрана от държавата?Църквата е достатъчно богата на имоти и пари за да си осигури охрана щом патриарсите им носят "Ролекс" и карат "Майбах"А Гешев просто го охраняваха три институции НСО,МВР и бюрото за защита на свидетели.Една му стига нали?Това са наши пари.

33

Поп Грую

преди 2 години

Патриархът с охрана от НСО??? А, бе я си...

32

Киро

преди 2 години

Мнението ми е че охрана не трябва да имат.Президентът на Швейцария го бяха снимали на перон на гарата, сам, да си чака влака. Или смятате че за него опасност от посегателства е нулева?Цинично и арогантно е чиновници, хора на които ние плащаме заплати, да се возят в служебни коли, често бронирани, да се охраняват от агенти на служби при положение че няма един сигнал или опит за посегателство за последните 20 години.Нямаме пари за детски градини, пенсии, училища, учители, образование и култура.

31

Мъдуран

преди 2 години

Адвокат на Сатанаил.

30

Кукувица

преди 2 години

Нещо не мога да се сетя досега как ни е обединил Патриарха. Или просто сипеше "благодарностти" към Тиквата във всеки удобен момент, че му Подхвърляше по някой лев от Народните пари. На това му се вика нещо друго, а не обединение. Всеки трябва да си Плати за всичко. ТИКВУН гради тази орда около него 12 години, а ние искаме за 3-4 месеца всичко да се нареди по мед и масло.

29

Анонимен

преди 2 години

Всичко случващо се в момента работи в полза на Герб, ще има неприятно изненадани сценаристи.

28

Анонимен

преди 2 години

Когато си назначат нов, удобен, техен си прокурор ... ще му възстановят охраната

27

Бунтата

преди 2 години

Адвоката е дърт вампир-платен!!!Да си гледа работата.

26

Анонимен

преди 2 години

И на мюфтията и на арменския поп.