11

Ха

преди 2 години

Движение, спорт, лека храна, вечер символично, до минимум чипс, бисквитки и подобни.Шансовете да загубите килограми са над 90 на 100.Всичко останало е вероятно заблуда - диети, хапчета и подобни.Няма как да седиш цял ден пред бюрото, в колата и вечер на дивана... И да имаш прилична фигура.Мързела и вярата в чудеса на диети и хапчета за отслабване не помагат.:-)

10

Св

преди 2 години

- Докторе, спортувам, пия вода, пия добавки за отслабване, кантара не е мръднал и с грам надолу. Къде бъркам? .... - В хладилника!

9

Анонимен

преди 2 години

Обаче ваксините всичките са безвредни, безопасни и задължителни. Всичко е химия, всичко , което е дело на фармацевтиката и опитва да повтаря и имитира природата по изкуствен начин, но хората искат бърз и експлозивен ефект, защото ги мързи и са невежи. Науката+ ще им реши всички проблеми.

8

Анонимен

преди 2 години

трябва да се намали плюскането ама как да стане вечер една ракийка с шопска салата след това вкусна пържола с картофки и накрая турска баклава така се зарежда организма гаче ли заспиваме зимен сън и в продължение на дълго време няма да се храним

7

Анонимен

преди 2 години

... освен това са безсмислени, не работят. За отслабване и нужно глад и движение. Нищо друго.

6

SOS

преди 2 години

Наистина се отслабва рязко с едни химии в кутии, но те водят до онкологични заболявания (рак).

5

Анонимен

преди 2 години

По големи глупости отдавна не бях чел. Много им знае главата какво е фет бърнър

4

Анонимен

преди 2 години

Вместо да си трошите здравето със съмнителни "добавки", яжте по-малко месо, или откажете месото за известно време и работете физически труд (или спортувайте). Спорта и движението е здраве. Другото - да мързелуваш и да отслабнеш - няма да стане.

3

Истината

преди 2 години

Кленбутерол- най добрия фет бърнър за 4 лв на софарма.

2

Анонимен

преди 2 години

Зумба в ю-туб.

1

Асан

преди 2 години

Мотика