19

Чудо

преди 2 години

Докато българските русофили бодряшки ликуват заради изтеглянето на САЩ, в Русия настроението е доста минорно.

18

Това пък

преди 2 години

е смешката на деня.

17

Бай Ганю

преди 2 години

Отивай в Афганистан дърта пърхуда Хамериканска

16

до №21

преди 2 години

Хората в Афганистан са живяли хилядолетия така. С какво право някой ще променя начина им на живот? А, човешкият им фактор непрекъснато се увеличава въпреки войните, които водят. И какво му е лошото жената да е подчинена на мъжа? В патриархалното управление женските мнения са вредни за решаване на важни проблеми. Умните хора знаят, че жените са неспособни да вземат правилни решения и не напразно не са им разрешавали да гласуват. Половете не са равни и никога не са били, заради физиологията им!

15

Анонимен

преди 2 години

Екатерина МЕРМЕРСКА Е ИМЕТО НА ДРУГАРКАТА. Това че работи на ниско ниво и не е анализатор е известно.

14

Анонимен

преди 2 години

ПОРЕДНАТА ДЪРТА МАХЛЕНСКА ВРАЧКА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОИЗХОД.

13

SS

преди 2 години

Това доказва ,че някой нито се цивилизоват,нито се интегрират.А неолибералите говореха друго. Май фюрера беше прав ?

12

Анонимен

преди 2 години

Всъщност има хора в северната част на Афганистан които водят война с талибаните и в момента. Не са отстъпили и един камък. Но са сами. Дано поне това, което е тяхно го запазят, че да има някакъв шанс за хората. Иначе ще хукнат към Европа. А от това губим всички.

11

Анонимен

преди 2 години

От днес са влезли задълженията жените да ходят на училище с бурка с мрежа за очите, или с пълно покритие и с черни очила, а ръцете да са в черти ръкавици. Освен това ще излизат само със съгласието на мъжа във фамилията. И дали случайно като се изнасяха от там това пък не беше ясно че ще се случи? В интервюта за западните телевизии всеки запитан казва че търси начин да избяга. Някой сеща ли се къде ще отиде или поне от къде ще минат бегълците? Ха честито.

10

Анонимен

преди 2 години

Диваците от 15 век слязоха от планината и победиха непобедимата армия с най-модерно оръжие в 21 век! Строили пътища и решили да образоват жените. И кой ги е канил да идват,? Кой е искал от тях да правят пътища и да овластянат жените. Това е мъжка държава и феминизъм, педераслък и джендърство там няма да бъде допуснато. Народът протестира срещу американската "демокрация" и си иска собствените закони, традиции и обичаи. Щом агресорите не уважават протестите, тогава мъжете протестират с калашници!

9

Тъпанар

преди 2 години

Абе не знам. Аз ако направя ремонт на комшийката от съседния вход със собствени средства, в квартала ще започнат да се носят слухове, че пра.с.кам или нея или мъжа й. И никой няма да повярва, че ей така от добра воля съм го направил... Странна работа...

8

Волтер

преди 2 години

По време на американската окупация, афганския президент и лaкей Хамид Карзай стана мултимилионер. Като дойдоха талибаните Хамидчo си изпpазни чекмеджетата и хукна да бяга с джипката, като нашия вожд. По-сериозно доказателство за общата ни жилка с афгaниците от крадливите ни продажни политици трудно може да се намери.

7

А бе

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоАко американците похарчат 200млрд. значи смятат да вземат трилиони.В Афганистан има редки хим.елементи необходими за съвременната индустрия.Само че в случая няма да ги докопат,а Китай ще им ги грабне изпод носа.

6

Анонимен

преди 2 години

Да направят фирма за опиум "Талибан-ООД".

5

Анонимен

преди 2 години

А самите афганистанци не си мръднаха и пръста да се защитят от талибаните.

4

Ха-ха

преди 2 години

Навремето американците похарчиха милиарди за да създадат талибаните.Сега им се отплаща.Впрочем в Украйна по същия начин създадоха чудовища-съвсем пресен пример.Хубавото е,че възможностите им вече се изчерпват и тая им практика ще секне от само себе си.

3

Анонимен

преди 2 години

Краварите повтарят едни и същи грешки с упорството на Муле!!!! -))))))

2

Боли ма Фара

преди 2 години

Имали са бол пари - дали са ......

1

Анонимен

преди 2 години

Чудесно е,че светът иска да цивилизова Афганистан, толкова десетилетия, толкова усилия се оказват напразни. Чиста проба редовообщинна територия, не си заслужават усилията. Както се казва Афганистан е waste of space.