64

Анонимен

преди 2 години

Слугите на мутрите истерично искат закриване на специализирания съд. Явно някои спонсори си събират вересиите.

63

Анонимен

преди 2 години

и защо е този истеричен натиск за закриване! Ще ги отстрелва ли някого Божков! Кой този? Кажи си ве!

62

Нищо ново

преди 2 години

Какво е провалено? Едно заседание на комисията. И започва едно надуване на пропагандният балон. Явно депутатите вече се чувастват в предизборна ситуация.

61

Анонимен

преди 2 години

Тези промени са абсурдни!ВСС трябва да е максимално независим от парламент, изпълнителна власт и президентство. Сегашното положение е доста по добро от предложеното. И с охраната от НСО също прекаляват в предложението. Всички които са били на пост от министър нагоре, след падането им от власт, трябва да се охраняват поне няколко години, а след това по доклади от разузнаването и МВР ако се налага.А за главен Прокурор и прокурори по дела подобни на спец съда е направо срам да нямат охрана.

60

Анонимен

преди 2 години

ДБ не манипулирайте! Сами се провалихте с некадърния закон който написахте. Реформата ви беше да върнем старото положение. Ама старото и то не работи. Нямате визия и капацитет за качествена реформа.

59

Гореща новина

преди 2 години

В другия Парламент без адвокатите на Али баба и Муртигруп ако обичате ...това ви е спасението ! Видя се че от тях и *** за зеле не става !

58

Анонимен

преди 2 години

Те, депутатите провалиха България, че някакво си заседание на правната комисия няма да провалят. Толкова си могат горките. Освен да провалят, за нищо друго не стават. Честито на политиците и техните лидери !

57

Анонимен

преди 2 години

В момента в парламента са адвокатите на мафията и това е резултата, пълно разрушаване на правораздавателната система.

56

Анонимен

преди 2 години

Защо Асен Василев Очите е първи братовчед на бандита Митьо Очите от Бургас.

55

Анонимен

преди 2 години

А защо спецсъда трябва да се закрива?

54

Обективно

преди 2 години

БРАВО НА ГЕРБ, ДПС И ЧАСТ ОТ БСП ЗА ТОВА!!! ТРЯБВАШЕ ДА НАМЕРЯТ ПЪТИЩА ПОМЕЖДУ СИ, А НЕ ДА НИ ОСТАВЯТ НА ЛУДИТЕ ОТ ИТН И ДБ!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Познавам един много съвестен прокурор от специализираната прокуратура. Скромен. Не е дупе и *** с ГешеФ и затова съвестно и честно си върши задълженията. Но вече започна да се замисля, дали да не бъде под зоркото око на Шефа си..., все пак семейство храни, деца...такива Гешев не ги тачи...

52

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Спецсъда трябва да се закрие.Обвинените да се освободят, и им се заплатят компенсации.Нали за това са ги изпратили в Парламента.

51

Анонимен

преди 2 години

Изпълняват заповедите от Дубай . Все пак си имат мощен спонсор.

50

АС

преди 2 години

До АнонименТЪП-ПАК !

49

иво

преди 2 години

ЗА 'фрог-фък нюз' ГЕШЕВ ЦЪФНАЛ НЯКЪДЕ СИ ! ГОЛЕМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ , ДА НЕ ИМ ЦЪФНЕ НА ПРАГА ! КРИЯТ СЕ КАТО МИШОЦИ / като некой си / !

48

Ще махаш ли маските

преди 2 години

Аз ГЛАСУВАХ, за да МАХНАТ маските при влизане в МАГАЗИН.. Тия от Демократична България- ДБ, какво ще правят ако вземат властта ???

47

анонимен

преди 2 години

Това не е парламент, това е ко-чи-на! Както и предходният! Ако ви харесва хора, пак гласувайте за ИТН и ИБГНИ! Свинщината ще продължи до безкрай!

46

митрофан

преди 2 години

И добре,че е провален.Започна да ви изкарват кирливите ризи,а онзи съдия с очилата ги оправдава на общо основание.Те ВСС знаят какво е беззаконие и всеячески се стараят да ви неотралезират.Ще превърнете България в педофилска страна,само да ви падне сгоден случай.

45

Ямболски цървул

преди 2 години

Parlament scum!