34

Со керес бе манго

преди 2 години

До ОтновоНяма нищо по-лошо за България от кръгли ***.

33

Еех Зайо, ...

преди 2 години

... вие за малцинствата се грижите за Българското мнозинство не се грижите!

32

Анонимен

преди 2 години

Само дето не знае през кой век ще бъде тоя ноември

31

Виц

преди 2 години

Ние в България очакваме великите участници в ЕС Швеция да ни дадат пет милиарда евро до ноември тази година понеже вече отдавна сме си ги заслужили.

30

Пак по опорката?

преди 2 години

До Отново: Стига тия г'лупости с Путин. РСМ иска да влиза в ЕС и ако това не ни е достатъчно за да я накараме да спазва договора за добросъседство, никой и нищо не може да ни помогне.

29

Виц

преди 2 години

Като започнахме с очакванията. Ние в България очакваме Италия да ни даде два милиарда евро до края на годината защото сме много готини.

28

Отново

преди 2 години

Заради Македония сме в световна изолация. Но това е не само наша простотия,но и пряко следствие на овчедушието ни към Путин. Докато Путин не ни разреши,няма да отстъпим. Дори и да страдаме,важното е Путин да е задоволен.

27

Анонимен

преди 2 години

Всяко правителство в България, което се опита да ви пусне в ЕС, преди да сте си изпълнили договора за добросъседство, ще бъде свалено. Сега Зоранчо си помисли, кой ще рискува толкова много.

26

Анонимен

преди 2 години

ЗАЙКО ако запалите още един път БГЗНАМЕ НЯМА да ви даваме вече морков започваме направо с тоягата дано ви уврат тогава дебелите ви глави

25

февруари

преди 2 години

тоя продължава да мечтае :)

24

ББ

преди 2 години

РСМ...е ръката на путин,целта е разрушаването на Съюза...корумпират политици,икономически зависимости на държави и региони...насаждане на несправедливости...ЕС политическата са зависими и предават ценностите с които бе създаден...невиждан позор...престъпления срещу Народите...зависими са...молят служби от...газпром!САЩ...и ги щадите и пазите?просто ги осветлете...хората не са...!

23

ББ

преди 2 години

нищо ново...заека опитва да спаси властта...като се оправдава...с България...посочила ги за членство...добронамерено...те ни горят Националният флаг,учат децата си да мрадзят нашите....все препоръки на...путин и сърбия....и глуповатото поведение на "партньорите "ни от ЕС...да сме им го позволили...натиск означава БГИзход!...и нямате мекерето които да ни излъжат...България може без ЕС...мафията не може..."натиска" ви обслужва путин опитващ се да вкара...още един троянски кон

22

Анонимен

преди 2 години

"Няма такава държава" Северна Македония.

21

BOLGAR

преди 2 години

Витае едно чувство, че България трябвало да направи компромис, обаче никой не попита македонците какви компромиси са направили. Отговора ще е нито един, държат си на тяхната фантасмагория и чакат от нас. Ние нашите компромиси сме ги направили, сега е ред на Северна Македония. За гърците името си смениха, пък на нас не отстъпват и сантиметър. Май трябваше вместо да ги признаваме за държава да влезем с танковете и да им кажем добре дошли у дома, ама държавниците ни са слаби.

20

Скоро

преди 2 години

Ще пуснем РСМ през Ноември, но не тази година, а през 2037 година. Бавно узряват македонските тикви за истината!

19

Анонимен

преди 2 години

СМ ще влезе в ЕС при председателството на Турция или по-точно на Свети Никогаш.

18

Ххггххцг

преди 2 години

Рсм я се скриите вече вие сте никаква държава

17

Зайо, Зайо !

преди 2 години

Нали сте велики сърбомани - какво се натискате да ставате членове на ЕС ! Там са само татари и *** - не ти трябва да сте богати и развити - стойте си в сръбската кочинка !

16

Анонимен

преди 2 години

Когато Заю ,сведе глава и почне да гледа в една точка и в хрисимата посока.Значи ,след превъртане на пясъчния часовник,някъде след 75 год.

15

Анонимен

преди 2 години

Скрий себе, Заев! Аман от неудоволетворени македонци. Само реванье непрекъснато. Реванье за паспорти, реванье за крадене на история, реванье като им кажеш, да не палят български знамена, Мицкоски пък реве, че сме искали да ги окупираме. Тоз народ е за Карлуково.