61

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 17: "опити за хитруване"? Това са си твои съчинения. Димитър Петров каза: "Може да има ваксини с изтекъл срок в някои болници, но в складовете на министерството няма" Къде е тук хитруването? .......................................................................................... Разбираемо е, че за гербаджийските *** е важно да представят нещата така, че при Бойко всичко е било наред, а без него нищо не върви както трябва. Но ниският процент ваксинирани го дължим именно на него

60

malart

преди 2 години

Спомням си онзи техния плазмодий колко противен беше и веки сега изглежда по-справящ се от него

59

Факт

преди 2 години

Наи много починали от пандемията имаше миналата година когато управляваше - герб

58

Вики

преди 2 години

Ха, ха, ха... Че вие нали много се справяхте! Май бързо забравихте, че по ваше време умираха по 150 човека на ден!

57

Гост

преди 2 години

Е, ГЕРБ щото се справиха и спряха пандемията в БГ.Малеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

56

Анонимен

преди 2 години

До Лекарства има Ще видим колко "има" когато настъпи бума на вълната. А виждам и опити за хитруване: в складовете на министерството няма, но в други складове и по районните звена? Там как е? И други такива шмекерии на дребно, които ще лъснат когато дойде голямото "мяу". Тогава ще има други опити за опашати лъжи.

55

Анонимен

преди 2 години

До една Отвратителни сте тия, които се правите на неразбрали каква е разликата между ситуацията в началото на пандемията и сега!!!!

54

Лекарства има

преди 2 години

Тази сутрин по БТВ зам. министърът на здравеопазването Димитър Петров каза, че има редовни доставки на Ремедесивир, спрян е износа на нискомолекулярен хепарин и има кислород навсякъде, Не е спрян износа на кислород, тъй като няма дефицит. Липсвал е кислород само в болницата в Хасково поради проблеми с доставчика, сега той е сменен с друг. Ваксини с изтекъл срок в складове на министерството няма, забавени са доставките на Астра Зенека и част от тях се пренасочват за дарения, а други - за продажба. Това е истината, другото са спекулации.

53

Манафейко:

преди 2 години

Е те `щото ГЕРБавите изповаксинираха всичко живо!

52

грешка от бързане

преди 2 години

Омразници!

51

една

преди 2 години

Наглите гербаджии искат оставка на Кацаров!Май бързо забравиха как хора умираха на стълбите,без лекарска помощ,затваряне при десет болни,КПП-та,забрана за посещение на паркове и още и още.Да си затварят червивите уста,умразници!Ангелов забрави в какво състояние остави ,,Александровска",липси много милиони.Отвратителни сте!

50

Искат

преди 2 години

за да сложат друг, който да затвори Държавата!!!!

49

пешо

преди 2 години

Идеален е Кацаров, леко - леко, хем СЗО доволни, че има мерки, хем на практика всичко работи и децата ще тръгнат на училище :) Аз нямам рекламации. Виж, ботокса е яко противен и траверсите на Д.Петков го *** редовно преди, ама няма смисъл...

48

антиваксър

преди 2 години

Ботокса да си поеме неговата отговорност за незаконните трансплантации, преди да иска чужди уволнения.

47

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам оставката на Ангел Кунчев заради *** му предписания за принудително налагане на мерки!!! Знаете ли какво е Швеция в момента бе??? Демокрация е във Швеция, истинска демокрация!!! Гледам клипове отпреди два дни - в молове, в магазини, в метрото в Стокхолм, никой не носи маска! Тук там се вижда някой заблуден с маска. Но си му личи че е турист или чужденец, щото повечето са черни или тъмнокожи!И няма трупове по улиците, странна работа! Няма линейки, няма страх и паника...

46

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 46 На последните избори 642 165 души са гласували за герб, ама и сдс вътре. Защо тези 3 млн. гербави не гласуват за герб :)

45

Анонимен

преди 2 години

Костадин Ангелов е изключително корумпиран и това се знае в средите, слаб като лекар и голям интригант,.... Той би мразил всеки министър на здравеопазването, и би настройва хората срещу него от яд и злоба че не е той на поста!Министър Кацаров би трябвало да бъде предложен за най- висока награда за борбата с корупцията в здравеопазването и Болниците.. но това е само началото.... трябват му съмишленици и подкрепа! А в борбата с Covid е доста балансиран!

44

Анонимен

преди 2 години

Кацаров не се справял. А бай Киро дори не можеше да прочете каква заповед е подписал. За Ботокса да не говорим.

43

SS

преди 2 години

да де, ама ГЕРБ са 'мафиотска структура', както бе гласувано днес в парламента

42

Активист на БСП

преди 2 години

Щото па техният счетоводител се справи!!!????