7

Тя може да иска

преди 2 години

Но кой ще се върже. Нея ще я изхвърлят от работа ако в Сливен скочат хората.

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя свят се побърка, всяка държава и област се бори от две години срещу Ковид и накрая всички са толкова успешни колкото държавата най-малко ограничи хората - Швеция. Вднопосочни движения за пешеходци, какво ли не чух и видях вече

5

Анонимен

преди 2 години

Да в гетата не вярват и не спазват и не носят маска правилно сте се сетили. И я ми обяснете за 2 години как не са пукнали всички там от тази пандемия ? Просто питам че да знам пандемия ли да я наричаме или грип?

4

Доктор Хаус

преди 2 години

... По скоро трябва да ни безпокои кога ще спрат да ни го "пускат" това "нещо" , което наричат "Вирус" - а си е чиста Химия , със силата на Боен отровен газ. Разбира се , доста разреден .. защото целта не е да ни изтрепят всички. А само определена част от нас. А другите да бъдат уплашени и смачкани лесно! Дори Доктор Менгеле би завидял изключително много на ПЛАНЪТ на "Господарите" .. Ако имате време прочетете в мрежата какво точно е ХИМИЧЕСКИ ПНЕВМОНИТ. Симптоми, Лечение. На Нещо да Ви прилича??

3

Ямболски цървул

преди 2 години

До 4....Според теб аз живея в гето,след като нямам намерение да се ваксинирам ли? Или,че намирам за театър този Ковид!!!!

2

Анонимен

преди 2 години

В гетата нито вярват на вируса,нито се ваксинират.Те са най-големите разпространители на заразата.А Сливен е едно голямо гето.

1

Анонимен

преди 2 години

А една сергия не може ли да отворя на центъра да продавам дрехи - няма да отварям цял битак.