21

Анонимен

преди 2 години

Сложиха пунк за ваксинация и в мазето на блока ни. Но хората спряха да слизат там дори да си претакат зелето и да взимат компоти. Тоя ковид е страшен. Няма майтап.

20

ваксаджия

преди 2 години

До 25= Кажи им и да не се блъскат, бият и пререждат. Ще има за всички, от съце. И безплатно. Тия от Брюксел са ги платили от собствените си джобове , тъй че избирайки най-скъпата е най на далавера.

19

Анонимен

преди 2 години

Вкасинирайте се спокойно. Ваксината е напълно безопасна и за хора и за вируси. Статистика - бол.

18

Анонимен

преди 2 години

На война като на война. На единия фронт битка с вируса, на другия фронт битка между ваксъри и антиваксъри. Взе да става интересно кой ще е победител и кой победен.

17

Напълно излишно

преди 2 години

Който е искал да се ваксинира досега да го е направил. Само харчат едни пари, които излизат от нашите джобове.

16

еха

преди 2 години

Тъкмо се притесних, че няма да има изнесени пунктове. Сега ще спя спокойно... и ще ги заобикалям отдалече.

15

Ко ЕОО

преди 2 години

Ваксината е изпробвана, няма какво да се тества, това е спайк протеин, закачен за транспортна рнк, който се инжектира и клетките почват да го синтезират. Другата е слаб вирус способен да прониква в клетките с прикачен същият този спайк. Въпроса е искате ли шипчета в кръвта си или не, и след 10 години е същата рецепта. Може да се направи да атакува обвивката над вируса вместо шипчетата, но явно това е оптималното.

14

Анонимен

преди 2 години

"who paid the largest criminal fine in history" питайте google

13

казано е

преди 2 години

Ваксина се изпробва 10 години!И чак като се убедиш,че работи,и то без вреди,чак тогава се слага!Аз със тая вчерашна пишман чорба няма да се боцкам,пък да става квото ще!

12

Анонимен

преди 2 години

С Краварски и Евроге.йски вакси неща да са ваксам. Ще изчакам нашите пишман учени да направят бУгарска вакса. В краен случай ако не направят ще се ваксам със Спутниk. Имате ли Спутник ако има веднага ще се ваксам.

11

Койчо

преди 2 години

Абре... много Койчовци станахме. Трябва и ние с... алфа, бета... делта... :))Нали е модно така

10

Доктор Хаус

преди 2 години

... "Ваксинация" - Но срещу какво? Това искам да ми отговорите? Против какво ни "ваксинирате" ?!?! Аз все още не съм чул да има "ВАКСИНАЦИЯ" срещу Радиация примерно .. Или срещу Разреден Боен отровен газ... Или срещу някаква мощна , но разредена , Химия ?!?! Има "Антидот" - Но не й "Ваксина" ... Все едно да изпратите хора с парцалени маски в Припят.. И Чернобил .. Дали Ще ги предпазят , а? Как мислите? Който е ходил в Казармата... При атака с Боен газ - Парцали на устата и носа ли си слагахте?!?

9

Койчо

преди 2 години

Миналата година пак от Южна Африка дойде ковид.После от Бразилия следва Индия и пак Южна Африка.Чуствам че при такава въртелешка ще ни се завие свят

8

Койчо

преди 2 години

Съветвам кандидат-покемоните да си направите спермограма ПРЕДИ и месец СЛЕД манипулациите. И ни покажете резултатите. Ей така де, да ни натриете носовете на нас, невярващите... Ако пък и дадете кръв и ви Я ПРИЕМАТ за кръводаряване... направо за хванали Господ за шлифера ще ви приемем... :))

7

До Боц

преди 2 години

Боцко - тромбчетата ако заболееш от коронавируса са ти 1000 пъти гарантирани в сравнение с която и да ваксина ;-) Да не говорим за останалите екстри от пълната програма - *** ти си знаеш

6

Анонимен

преди 2 години

Тези, които крещят сега по форумите против ваксините, утре можем да ги видим в черия списък. Всекиму според заслугите.

5

Анонимен

преди 2 години

Раздавайте пари на моловете като за последно. И да не забравите да сложите още по-големи рестрикции на малките магазинчета, че току виж няское семейство вземе да не фалира. Сакън. Друго си е да се грижите за маститите богаташи дето са по моловете. Айде... да сте живи и здрави.

4

Анонимен

преди 2 години

Търча, да не ме изпревари някой. А може ли да си бия от всичките ваксини по 1, за по-сигурно

3

Анонимен

преди 2 години

Аууу, каква привилегия! Вече може да се ваксинираме и през уикенда и навсякъде, вместо да правим нещо по-полезно. Какво щастие е да живееш в наши дни! Можеш да се ваксинираш, а преди какъв ужас беше-не можеше.

2

Анонимен

преди 2 години

Наивниците не се ли наваксинираха вече?