332

Кико

преди 2 години

Всяка жаба да си знае гьола,всяка *** клона!

331

Фактите

преди 2 години

Е с това бело, Славчо го изкарахте като Старецът от планината който праща хашишините на мисий. Били са му много предпазни.

330

САМО ГЕРБ

преди 2 години

Е, добре че беше ГЕРБ да България да бъде забелязана и в чужбина. Иначе си стояхме някъде там в ъгъла

329

Симеонов

преди 2 години

Сопо.и като Сашо и Деса,са най подходящи за партията която губи височина! Единия й "мотор"е отказал,другия започна пуши,а земята "наближава".Тези две кучета мъжко и женско,ако не лаят по някой от итн,то на президента Радев,няма да му се размине. Балбути,не "стреляйте"по президента!Всички знаем,че той е в съня ви,но не като добър вестоносец,а като пратеник на Всевишният,който иска да сложи ред в хаоса,сътворен от управлявалите ни,до преди шест месеца.

328

Л.Иванов

преди 2 години

Е, най- после Тошко да каже нещо абсолютно вярно- ГЕРБ е абсолютно мафиотска структура, ръководена от най- големия мафиот на Балканите! Кражби като за последно, корупция на ента степен, дори и БКП бледнеят пред тях.И питам младите, които членуват в ГЕРБ- този ли ви е модел, този ли ви е пример в живота,като него ли искате да бъдете?

327

Анонимен

преди 2 години

браво Тоше,направо къртиш.Защо не се сбиеш с Десислава Атанасова(от категорията ти е)да покажеш какъв каратист си,или да пребиеш някоя друга жена от парламента?Кърти Тоше,изчегъртвай много жени има за биене в парламента,ясно е че с мъже те е страх да се заяждаш,но ти си смел и опасен каратист и много жени ще пребиеш

326

Анонимен

преди 2 години

Г-н Тошко е най-комплексираният човек,който съм виждала.Или баща му като малък го е изнасилвал,или децата в училище много са го били,или слабоумието и малкият му ръст са го комплексирали.Но по-смешно и жалко нещо в парламента отдавнаа не сме имали

325

Герб

преди 2 години

Лицемерният език на герберастите им служи само за близане. Те си знаят на кого и какво. Особено финансовите им лидери като Горанов, Мавродиев, Ананиев, Менда Стоянова и останалите. Честито на икономистите от БНБ и на тези от Бойко Борисов Раздава. Те като, че ли започнаха да разбират как стоят нещата с парите в държавата. Повече от година страната е в чакалнята на еврозоната, а те продължават да си дават данните в левчета.

324

ЬЬЬ

преди 2 години

Просташкият език на чалгарите лъжесценаристи няма граници и дъно и е много жалко,че голяма част от българите се подведоха по техния плоскодънен сценарий,режисиран по също тъй глупав и просташки начин от гл.чалгар трифУнов.България в момента е превърната в сцена на долнопробен театър с долнопробни артисти,но глупавата ни сбирщина от чалгари харесвет точно това и превръщат държавата ни в посмешище, а ибгни-идват с братя галеви, с васил божков, с ванко-1 и други подобни забогатели ***.

323

Данчо от Елин Пелин

преди 2 години

Я лично подържам написаното по долу от Стойне от Чукурово. Моем само да допълним: да си праат партии и хижарите по планините, и бензинжиите по бензиностанциите и рибарите от Черно море - та белким,чунким,санким съ пооправат нещата у таа забравена от Бога страна и народ...оти нема никаква управия!

322

Калеко Алеко

преди 2 години

След това което сътвориха Учиндолските месии и техните пророци в Парламента, лъсна цялата им несъстоятелност и се видя какво не трябва да се прави в политиката, така че това което те неистово отричат и изчегъртват май ще се окаже единствената здрава част от организма на българската политика и обществен живот, незасегната от тумора на вдигнатите юмруци и произтичащите от тях Сестри галеви, бойкикевци и тошковци - всички те продукти на червената ДС-номенклатура от преЦедентството на фигуранта.....

321

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 383 "...голямо плюене и борейки се с мафията на ГЕРБ". Плюенето е очевидно - от ПЕТ години през стиснатото устенце на руския наместник в страната не сме чули нищо освен комунистически лозунги и клишета и ПРИЗИВИ за тотална РАЗРУХА и хаос. Е, с мутро-пари ПРЕВРАТЪТ му най-после успя! Да де, и какво имаме в резултат? Нито Америка, нито Русия обръщат каквото и да било внимание на едно МАЗНО НИЩОЖЕСТВО, ама то все още щъка и продължава да ИМ СЕ МАЗНЯВИ и да ни ЗАГРОБВА!

320

Анонимен

преди 2 години

Гусине Тошко, навремето си България я веселяха ТРИМА тошовци: Тошко Козарев, Тошко Колев и Тошко Живков. Сега Ти си САМО един - тошко слаФчУФски, което означава НЕ "СМЕШЕН", а ***, само по себе си "ЧАЛГАДЖИЯ" е синоним на ЯЛОВОСТ- трийсетгодишно опростачване на бездруго опростачените комуно-едноклетъчни. Лесно е да опростачиш вече опростачен "суверен", я се пробвайте с непромитите все още homo sapiens-май са останали още няколко въпреки лютата ви чалга-юмрукчовска ПРОПАГАНДА. С гнусньо НАПРЕД!

319

Анонимен

преди 2 години

вън комунистите на Славчу от парламента оставкаааа

318

Анонимен

преди 2 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ КЪМ 384...И когато едно дете се окаже ЧИТАВО и е наясно с лицемерието, злобата и хищничеството на разните му там злокачествени тумори - тошовци и мун...ьовци, то се оказва аутсайдер. И после - младите им били криви! ЗАЩО младите не бягаха от страната през последните ДЕСЕТ години, а сега всеки стиска зъби и се чуди дали да не хукне нанякъде, където НИКОЙ не го пуска?

317

Анонимен

преди 2 години

голямо плюене и борейки се с мафията на ГЕРБ обединените крила на БКП отвързаха цената на тока за бизнесса вдигнаха парното водата вдигнаха и горивата .. бензина до пролетта ще стигне 3 лева .. страшна борба страшно обиране на народа под лозунги и демагогия

316

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 383 "Щом българи са гласували за Мая ,Хаджигенов и Тошко , то те се определят с тях. Извода е : много глупав народ." Поздрави за поста! Не бива да забравяме обаче, че този "суверен" е промиван в продължение на 75 години от комуно-чалгарска помия. Чисто генетично тук-там все още има и непромит мозък - и тъкмо на такива жална им майка! Съзнателно не съм говорил на децата за простащината като официална държавна ПРОПАГАНДА - от СТРАХ за оцеляването им, но те се оказаха ЧИТАВИ.

315

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач 381 "Затова наистина трябват мажоритарни избори!" Добре, че и хал-хабер си нямаш от "мажоритарен вот". По-простичко речено - който има повечко пари, той пИчели. Така ДУПЕдавците се купуват на кило - кой колкото си купи, и кой каквото си иска, това си прави с плебса. Ама нищо де, след като изчегъртахте "Бокото", водете се по акълчето на гнусньо - мазни се на хАмериката (те дори не го забелязват), пък го е страх да не би Решетников да му спретне някоя салатка с "новичок".

314

Анонимен

преди 2 години

Щом българи са гласували за Мая ,Хаджигенов и Тошко , то те се определят с тях. Извода е : много глупав народ. Цяло чудо е че има поети и творци изобщо.Били сме най - интелигентните , но не сме се развили заради исторически и географски особености.Като гледам за кого се гласува май развитието ни си е лично наш проблем свързан единствено с личната ни глупост, простотия , липса на елементарен такт.Аз лично 10 г бях началник на българи и 10 г на азиатци. Има ли нужда да ви казвам с кого предпочитам

313

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 372"Всичко случващо се в момента работи в полза на Герб, ще има неприятно изненадани сценаристи." ГЕРБ НЯМА да се върнат скоро: продължават да печелят изборите - и на 4.04., и тези на 11.07.- с КАПИТАЛНА мутро-инжекция, макар че Чалга-юмрукчовщината се води УЖ "първа сила" - толкова "първа", колкото и "първата дама". НЯМА да се върнат, защото този път Те НЕ искат,чакат да ни дойде акъла. Първо да огладнеем достатъчно, юмрукчото си е чист комунизъм, не е шега работа, я!