43

До 44

преди 2 години

Къв испански грип те гони.Епидемията от него е отнесла къмто 20% от световната популация.Коронясаното като новата чума грипоидче , не мой го докара и до 0.1%.

42

нема страшно

преди 2 години

при нас всичко е под контрол , всички мерки са взети , така каза министъра на здравето :)

41

епидемиолог

преди 2 години

Става страшно! Все повече се "заразяват" хора и придобиват естествен имунитет срещу ковид, който е 6 пъти по-надежден от фейк ваксинините и със 7 пъти по по-малко хоспитализазиция. А и истинския колективен имунитет се създава с дни. Това е ужасна новина за бизнеса с ваксините. Нужни са безкомпромисни локдауни и крути мерки за да се спре тази излязла от контол ситуация.

40

Анонимен

преди 2 години

Лошо представена информация. Принципно нещата са общи за почти всички държави в Европа и в частност за Балканите. В Европа започна нова вълна, която на Балканите закъсня и започна по-късно, с изключение на Гърция, където започна както в държавите от Западна Европа. От около три седмици на Балканите се поставят световни рекорди по брой на починалите и новите случаи, най-вече от Черна гора, Македония и България, а последната седмица и Сърбия.

39

Анонимен

преди 2 години

Сърбите си построили Ковид болница за 4 месеца. Бедните сърби, дето са извън ЕС! Само вижте каква смешка сме.... иначе как така се влошава обстановката не мога да разбера, след като нашите съседки масово се набоцкаха. Сега то какво ги пазим?

38

Явор

преди 2 години

Тези, които твърдят, че няма вирус перманентно влошават ситуацията. Има интересни, добри и сериозни медицински сайтове, в които можете да прочетете много за коронавируса. Той е нов, затова е по-малко количество информацията, но пак се образоваш и ограмотяваш. За ползата от ваксините също има достатъчно информация. За маските и дезинфектантите също има информация в мрежата. Маска не се носи под брадичката, а ваксината предпазва от тежко боледуване. По 100 заразени щеше да има, ако вярвахте.

37

Истината

преди 2 години

Поредната скалъпена лъжа.

36

Великият изравнител

преди 2 години

Ковид е великият изравнител - не го интересуват раси, пари, власт, пол, възраст. Единственото, което му дава власт, е глупостта на хората. Ковид малко по малко ще изчисти планетата от най-глупавите хора - тези, които пишат, че не съществува, че ваксините са смъртоносни и т.н. Естествен подбор в най-естествен вид от самата природа. 1918 (Испанския грип) се повтаря едно към едно, като две неща само се различават - имаме по-добри технологии и медицина, но и по-глупаво население.

35

От 28

преди 2 години

Нито споря, защото с глупостта не може да се спори, нито агитирам за ваксини. Не можах да се сдържа, когато един от вас заговори, че на респиратор било нищо работа. Малко разяснения на по-*** език дадох. Който чул, чул. Бъдете здрави!

34

BatSot456

преди 2 години

Само на Балканите ли?....

33

мислещ

преди 2 години

До: номер 28 ("лекаря") Казах ти, заслужи си хонорара, ходи си вземи парите и спри с безсмислените спорове че дразниш!!! Малко има с диабетна полиневропатия та до коронавируса сте опрели!!!Никой не те поучава, но не може млада докторка да ми обяснява че креатинин който е в пъти над нормалните стойности "не е толкова страшно", та да се стигне до хемодиализа и смърт!Да ви таковам и такованото здравеопазване макар!!!

32

мислещ

преди 2 години

До: номер 34 Човеко, не се напъвай, ходи си вземи хонорара направо ако ти го признаят, но ставаш все по-смешен и жалък!!! Гледал ли си филма с Роберт де Ниро "Awakenings"?Гледах баща ми в хосписа в инвалидна количка! Преди пандемията, преду изобщо да сме чули за коронавируси! И усещам че съм готов на всичко да не допусна да се гаврят с мен и моето семейство!

31

От 28

преди 2 години

Не ме учи, аз съм лекар и ги гледам всеки ден, оцелелите от ковид. А ти си невменяем.

30

Анонимен

преди 2 години

Да бе, верно аз за тия близо двв години пандемия един труп не видях! А вие?

29

От 28

преди 2 години

Рехабилитацията продължава с месеци. Дори година след това, както са първите интубирани за ковид от 2020 , човек има множество проблеми и симптоми. Инвалиден стол, помощ за най-прости неща в ежедневието му е необходима, задъхване, липса на усет в крака, ръце, мравучкане, когнитивтите функции са сринати/памет, концентрация /. Да кажеш, че да те сложат на респиратор е нищо работа , щото си приспан е меко казано идиотско.

28

мислещ

преди 2 години

До: номер 30 Ходи се гръмни!!! Или се ваксинирай - има много хубави, 7,62 милиметрови ваксини, лекуват всичко!

27

мислещ

преди 2 години

До: Немислещ (номер 28) ХА-ХА-ХА, човече искрено ме разсмя! Колко ти плащат, честно питам? Сега... мой ред е аз да те поуплаша малко: БАУ! За рак чувал ли си? Като ти сложат респиратор ти навират една тръба в гърлото, гофре. Като се събудиш нищо не помниш, но трахеята ти е толкова наранена че говориш като Дарт Вейдър!!! И случайно съм влизал и в интензивно отделение на неврологична клиника, щото баща ми се парализира след инсулт та лично съм изживял всичките ужаси на здравеопазването ни!

26

х

преди 2 години

Влошава се в главите на журналистите. А в реалния живот всичко върви с пълна пара, няма трупове по улиците, маските са под брадичката и измамата е разкрита.

25

28 продължава

преди 2 години

От ниския кислород на всички органи и клетки се увреждат мозък, бъбреци, черен дроб, периферните нерви, а белият дроб е торба с течност, с фибрози, ако се оцелее. Само 20% от хората оцеляват след интензивното лечение на ковид. Оцелелите не могат да стоят, седят, да мърдат крайниците си, да говорят.

24

Кал-Ел

преди 2 години

До 28. Това ли се случва с хората които ходят с маски? Ужас. Нещо като бавно удавяне? :))