161

Гацо Бацо

преди 2 години

Има време ...за опера !Само да не закъснеете с" втората ва първия"

160

Анонимен

преди 2 години

фигуранта донесе със себе си хаос, раздори и високи цени в държавата. Трябва час по-скоро да поеме отговорност и да си понесе последствията!мутро фигурантска- ВЪН!

159

излезе

преди 2 години

този тип излезе ,изпълзя от блатото,ТЪМНО МРАЧНО ЗЕЛЕНО БЛАТО И ЕДНО МАЗНО ЖИВОТНО

158

12

преди 2 години

Стягай се за затвора, национален предател.Червен ***

157

789

преди 2 години

Повръща ми се от тоя!

156

Радев вън!

преди 2 години

Фигуранта трябва да си понесе отговорността заради кашата, която забърка. Къде скри юмрука бе, зелен чорап? Ти си бита карта, нали се сещаш , че няма да бъдеш избран за втори мандат. Зелените чорапи вече много замирисаха, вони на леш.

155

ЬЬЬ

преди 2 години

Вмирисаните зелени чорапи разлагат и сеят мухъл в държавата. Вдигнатият юмрук раздели необратимо хората и в резултат добави хаос и безпътица за много българи, необяснимо покачване на всички цени и инфлация. Прокламираното преизчисляване на пенсиите вече не може да компенсира нищо и при всички тези вече дадености няма как да не отиваме към дъното.

154

Спас

преди 2 години

Финални напъни на прецедента да си организира изборите, ама няма да стане. НИкой не го иска тоя разединител. Остават му още месец-два политически живот и след това имунитетът пада. И чакай да видиш...

153

Заквас

преди 2 години

Червена му е душицата на този ,,президент".Тъмночервена -комунистическа.

152

void

преди 2 години

Да, има още време... за реклама

151

Радев-фигурант

преди 2 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

150

Трагичен Фигурант !

преди 2 години

Самозабравен второразряден военен чиновник е Румен Радев и такъв се проявява и като президент - некомпетентен, потъпкващ Конституцията на Б-я и говорещ с назидателен тон !

149

Фуражки Вън !

преди 2 години

Заради Некадърните пенсионирани военни Радев и Янев страната ври и кипи! Тресе се от протести, Б-я излезе първа по смъртност от Ковид 19 в ЕС ! Оставка !

148

Време за промяна

преди 2 години

Време има, в конституцията не е предвиден срок, в който президентът да трябва да разпусне Народното събрание и да насрочи избори. Нека приемат поне актуализацията на бюджета. Тези пари, тази актуализация, са нужни на хората - на бизнеса за подпомагане, на икономиката и здравната система за Ковид, на пенсионерите за актуализация на пенсиите. Нека поне това да свършат депутатите. А има още доста законопроекти, внесени в НС.

147

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 149: "Не зная друга държава в ЕС, чийто президент си позволи да организира преврат срещу редовно избраното правителство"? Първо научи какво значи преврат, а тогава пиши такива съчинения. Уикипедия: "Държавният преврат, преврат или пуч е насилствено завземане на властта в държавата чрез неконституционни средства от страна на участници в държавни структури". Е, къде беше превратът? Протестите не са неконституционно средство, имало ги е във всяка европейска държава, и не са за пръв път

146

Анонимен

преди 2 години

Тоя кривак е отговорен за политическата криза. Тепърва ще се видят резултатите от неговите действия. Самовлюбен селски тарикат.

145

Ц. Цветков

преди 2 години

Тъй ами - що са години занапред на ... президента са ! Като погледнем в историята назад ни царе,ни крале са се държали като навия самозванец,защото все пак са съблюдавали някакви норми ... а негово високо превъзгостителство знае само :"Аз съм българския крал-слънце " ?! Все сме имали болни от нарцисизъм,ама чак толкова ...

144

Има още време

преди 2 години

до изчезването на феодализма от лицето на Земята, ние сме търпеливи и чакаме Байдън да вземе решение.

143

Пилат Понтийски

преди 2 години

Защо ли тези, които непрекъснато критикуват Радев не посочват и личности, които по-добре биха се справили ако са на негово място. Например Плевнелиев, а защо не и Караянчева, или Сачева, Младенов! Просто да пишат: " Караянчева би била в пъти по-добра от Радев, защото тя е ...."! Иначе паушална критика не струва пукната пара!

142

gosho

преди 2 години

ima vreme do datata za izborite na prezident radev da se o-se-re oshte i naroda na izborite da go otsviri