34

Анонимен

преди 2 години

Поема я с лакома страст! :)

33

Атанас Велмазов

преди 2 години

Севернокорейците са велик народ , а МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН най-великият ръководител и държавник в историята ! Великите му дела ще оттекват във вечността

32

На тая закуска ...

преди 2 години

...не се ли е задушил от вонята на некъпано, или от край време й е свикнал?

31

Анонимен

преди 2 години

Историята познава доста такива случай, явно човешката природа не се променя.

30

Анонимен

преди 2 години

Как поема властта.....по родствена линия разбира се......хахахаха :))) Доколкото съм чел, имало е некакво "разчистване" в родата, но ако мислите, че ние сме били зле, то поне не сме били феодален комунизъм......хахахахаха :)))

29

А какво очаква

преди 2 години

102-годишният професор? Зелени градинки с бели къщи и американска демокрация!? Селянинът ясно му е казал още навремето - светло комунистическо бъдеще, национализация, преследване на неудобните, глад, култ към личността, обичайните неща. Какво толкова има да се чуди!? Селянинът дори и като измислен генерал си остава селянин, пък било то и в С.Корея.....

28

Iordan Ivanov

преди 2 години

ДА са ползва името МАкедония във всички коментари..ТОва име подава несъзнателно пълна подкрепа за нашите братя в МАкедония вкл на лидери на власт София.Внушеното с изнудване от гръко говорящи име Северна МАкедония среща остър откат на охраната на БАлканите срещу Вардарския линиамент охраняван в момента от българо говорящи Охридски диалект в МАкедония..

27

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

ДА се ползва името КНДР..Това име с е приема като приятелска на Америка територия охраняваща големи региони ..НА тази територия няма нито един черно и сиво чумен генератор за разлиka от териториите на САЩ и ЮЖна корея където терористи продават милиони анти земни,анти слънчева система,анти клиамaтични оръжия дневно вкл с 5G Black death and cancer terror weapons cameras and smartphones !!!

26

STOP IT TERROR

преди 2 години

Получих от NASA USA сателитни филми показващи региони тежко увреждани от нови нагло престъпни анти земни,анти климатични и анти човешки оръжия . Виждат се огромен брой черно чумни аномалии от ударно произвеждани и продавани дигитално холограмни оръжия вкл 5G Black death and cancer weapons/smartphones..НА филмите се виждат как камиони с включени бели скенери дерят биосферната охрана и оставят тежко увредени аномалии.

25

2 хода пред ГЕРБ

преди 2 години

Нима хората, които подкрепят ГЕРБ са слЕпи за това, което им предстои? Та това е волята на целия български народ, който е подкрепен и от Съединените Американски Щати. Ако Европейският Съюз подкрепя ГЕРБ в тази неравна за мутрите битка, това говори единствено за деградирането на този манипулиран модел. ГЕРБ са крадци - време е ЕС да се застъпи за гражданите си и да се отрече от това туморно образувание. Хора като Деса Атанасова и Биков ще изгният в забрава, много скоро. Нима не го виждат?

24

САЩ

преди 2 години

Военните на САЩ имат име за корумпирани партии, подобни на ГЕРБ. Наричат ги VICE, което означава Vertically Inclined Criminal Enterprise. Това е точно описание на ГЕРБ, които дори не трябва да бъдат партия. Това са МУТРИ!

23

Кино Антракс

преди 2 години

Как може български депутат да е толкова неграмотен, че да прави БРУТАЛНИ грешки, по отношение на българският език? Това трябва да се наказва сериозно! Възмутително е!

22

Кирили Методи

преди 2 години

Кога българските депутати ще научат езика си? Та те са неграмотни! ТОВА Е СКАНДАЛНО!

21

СРАМ

преди 2 години

Време е депутатите да минават изпит по български език, когато влизат в НС. Не може деца на 12 години да не ги приемат в гимназия, ако са неграмотни, а в НС да приемат зрели мъже и жени за "депутати", когато допускат елементарни ГОВОРНИ и ПРАВОПИСНИ грешки. Та в Конституцията сме го записали ясно и точно: "Право и отговорност е на всеки български гражданин да изучава българският език". КАК НЕ ГИ Е СРАМ?????

20

Haha

преди 2 години

Тва все едно питаш гербалюга дали Боко ще се върне на бял кон - ще каже от похлупеното си село, че да! Боко Тиквуня се завръща на бял кон, без да осъзнава истината, че това твърдение е повече от абсурдно. Но това са слепите вярвания. ПОДЧЕРТАВАМ - слЕпите, а ня слЯпите, както се използва тази дума в НС от неуки депутати на ГЕРБ (VICE, както САЩ наричат подобни туморни образувания)

19

Оху

преди 2 години

Слава на кучетата в северна Корея - те вече са повече от населението! Слава и на севернокурейските магарета - те са повече от автомобилите!

18

ХЕЙ,АНОНИМНИК!!!

преди 2 години

СТРАХЛИВИТЕ *** ПРАВЯТ КАТО ТЕБ ПЪРВО ИЗТРЕЩЯВАТ И МИНАВАТ НА СТРАНАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ИЗКУФЕЛНИЦИ, ПОСЛЕ СЕ НАПИВАТ И ЗАПОЧВАТ ДА ПСУВАТ МАЙКА СИ И БАЩА СИ! ЗАТОБА ЩЕ СЕ ИЗТРИЕ И СПОМЕНЪТ ЗА ТЕБЕ А ВСИЧКО,КОЕТО НИ ПОЦЕЛАВАШ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ХИЛЯДОКРАТНО ВЪРХУ ТЕБЕ И РОДА ТИ!!!

17

деду ванго

преди 2 години

радеф ще е българския Ким Ир Сен

16

Ким Чен Ун

преди 2 години

Има от Салманово

15

Асан

преди 2 години

Някой съселянин от Банкя да разкаже за Вожда наш :)))