30

Анонимна

преди 2 години

Аз не мога да разбера, има 4 деца, не може да се грижи за тях, правят още, и вместо да вземат навреме мерки, чакат да се роди, за да се отърват от него?! Или са толкова необразовани, че майката сигурно не е знаела че е бременна отново, доде не е почнала да ражда? Толкова па да нямаш връзка с реалността, и отделно тия деца които сега растат, какви хора ще станат? Същите необразовани диваци, натоварващи държавата и социална система. Пример за това, че не количество, а качество трябва.

29

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Драмите на моите обрезани братя край нямат от нова Зеландия до България и Афганистан!

28

Боливудските драми

преди 2 години

са безкраен сериал, в който гледаме все едни и същи отвратителни неща. И понеже ни принуждават да ги спонсорираме, а пък нищо по-добро не се случва, не изпитвам и капка жал към героите. Иска ми се сериалът да свърши със смъртта на всички тях.

27

Анонимен

преди 2 години

Нека всички родители от тази каста последват светлия пример на тези и почнат да убиват децата си. Може би ако им се даваше пари за това ще направят цяла кланица. Тогава света ще стане едно по-добро място за живот.

26

.......

преди 2 години

Кастрация му е майката. Ци!гане или не на 2месеца не знае друго какво е освен глад и болка. Да не раждат, ама в мозъка имат само 2 бутона един за нагон и 1 за ам-ам...

25

Анонимен

преди 2 години

От цялата история резултата е едно мангaye по-малко в страната, което е винаги е добра новина. Не мога да разбера само защо ни занимавате с това, сякаш е нещо важно?

24

Анонимен

преди 2 години

А превенцията е просто една спирала, няма бременност и такива неща. Тя с тези деца не се справила, а ражда още. Там трябва да е насочена помощтта. Струва 100 лв. И държавата може да я плати и след това ще спести хиляди.

23

Анонимен

преди 2 години

Видех ги по телевизията. бойков хелекторат.

22

Totenkopf

преди 2 години

Колко само като тоя и себеподобните му храним и поим, всичко е оставено на самотек, нищо добро не ни чака.

21

Анонимен

преди 2 години

И кака Корни иска да плаща на тези от нашите данъци, за да продължават да се размножават. Аз съвсем сериозно започвам да мисля, че сегашната политика с помощите на държавата е геноцид към нормалното население. Това е национално предателство. Трябва незабавно да се спрат всякакви помощи (включително детски) в брой и да се премине към вариант с данъчни облекчения. Ако работиш пИчелиш, ако никога не си внасял - адио ми аморе.

20

Асан

преди 2 години

Познавам ги Мостафа и Айшето :)))

19

До Абеее

преди 2 години

Не само тяхните помощи ,ами и заплати на всякакви институции за закрила плащаме заплати за нищоправене.Ще правят курсове да им повишавали родителския капацитет,че това се прави за хора,не за .....

18

Анонимен

преди 2 години

Нека дамата със специфичен загар на кожата да роди още 10 деца, ние ще поемем отговорност и за тях, ще ги гледаме по институции, а мама и тати да си гледат кражбите и живота, както е било до сега ❤️

17

Абеее

преди 2 години

Ще си направят още няколко,нали си ги развъждаме и за техните помощи работим.ЖивотНите имат размножителен период,а тия се размножават непрекъснато.

16

Пореден

преди 2 години

Семейства с години правят опит да имат дете...а други ги убиват .Не сме народ ,а ***...

15

Анонимен

преди 2 години

Значи освен извършителя има и институциална отговорност!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Някой журналист да звънне до проекто министърката по ромските въпроси и да я пита за мнение?Така де, да можем ние да си формираме информирано становище за подготовката и за поста който щеше да заема.

13

Анонимен

преди 2 години

Да, позная ли? 4 деца, без дом, с мъж в затвора...Напитки!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Няма как да забележите като не ходите по селата кога дават пенсийте има полицейско присъствие щото тия бият старците и им вземат пенсийте

11

Биологичният баща

преди 2 години

в затвора, майката не разполага с жилище да отглежда 4-те си деца, "съжителят" й не желае да се грижи за тях, обаче посещават курсове да повишаване на родителския капацитет. После правят пето бебе убиват го и се опитват да прикрият следите... А ние им плащаме помощи и се опитваме да ги образоваме и интегрираме, защото били хора и имали човешки права! Кое е човешкото в тази история не разбрах?! Животните се грижат по-добре за поколението си!